Gebruikers over webshop GameComputers.nl
Review toevoegenIk was op zoek naar een Gamecomputer voor mijn zoontje van 14. Zo kwam ik terecht op Gamecomputers.nl en het eerst wat mij opviel was de professionele uitstraling van de shop in vergelijking met andere shops waar je ge-assembleerde systemen kon kopen.
De site is heel overzichtelijk en je kan heel gemakkelijk de gamecomputer uitbreiden naar je eigen wensen. Zo heb ik bijvoorbeeld een CPU upgrade en SSD upgrade gedaan. Dat was binnen een paar klikken geregeld. Het gehele bestelproces verloopt echt soepeltjes en je merkt echt dat degene die deze webwinkel in elkaar heeft gezet er duidelijk plezier in heeft en graag wilt dat zijn/haar klanten het zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk krijgen tijdens het samenstellen van de "Droom" computer.
Over de verzending ben ik nog meer te spreken. ik ben namelijk niet zo te spreken over de manier van verzenden met PostNL, echter heeft Gamecomputer.nl dusdanig de zaakjes op order dat je gehele PC is beschermt tegen dit soort schade. Zo zit de processor koeler stevig vast met foam/schuim. Het verbaasde mij enorm dat er zoveel moeite en waarde wordt gehecht aan het versturen van de PC. Dit kwam allemaal heel erg keurig over en ik zal hier zeker nog een keer terug komen als mijn jongste oud genoeg is om ook te kunnen gamen.
Site is erg duidelijk, prijs kwaliteit is prima en de game computers zijn duidelijk weergegeven. Je kan de gamecomputers heel naar wens samenstellen. De levertijden kloppen en je wordt via de mail over de status en telefonisch bij verzending op de hoogte gehouden! Factuur via PDF ontvangen via de mail, scheelt ook weer onnodig papierwerk.
allemaal zeeeer netjes!
Over Epical Extreme is nagedacht, De bedrading is goed weg gewerkt en extreem stil! Temperaturen zijn erg netjes en heb de i7 3930K overgeclocked. Tot zover geen negatieve punten.
Mijn Epical Extreme zat zeer goed verpakt met binnen in de behuizing nog extra luchtkussen om alles netjes op zijn plaats te houden. We weten allemaal wat er kan gebeuren bij de TNT/ PostNL. Aan de buitenkant van de behuizing stond ook vermeld dat ik de luchtkussens eerst moest verwijderen.