Gebruikers over webshop GameComputers.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNiet zo'n bekende shop op Tweakers dus altijd goed om een review te plaatsen over de bevindingen. Deze waren zeer goed! Bood de 4070 TI op moment van aanschaf het goedkoopste aan. Webwinkel is in orde, info is duideiljk. Al met al een prima partij om zaken mee te doen.
VerzendingProduct was goed verpakt verzonden. Geen veel te grote doos maar wel voldoende ruimte om luchtzakken om de inhoud te leggen. Verzending was zoals op de website stond
KlantenserviceDe webwinkel is nogal gefocussed op complete systemen maar verkoopt ook videokaarten los. Ik wilde toch bellen of de voorraad echt klopte omdat ik de shop niet kende. Ik werd gersut gesteld de voorraad klopte. Bij het afrekenen kon ik echter uitsluitend kiezen voor bezorgen na enkele dagen ipv volgende dag. Een beetje verwarrend als je een videokaart los besteld. Ik heb bij de opmerkingen gevraagd of ik mijn videkaart echt pas na enkele dagen zou krijgen. Tot mijn verbazing werd ik binnen 15 minuten gebeld dat dit uitsluitend voor complete systemen geldt en ik mijn pakket de volgende dag zou krijgen. Dat vond ik erg netjes en gaf een zeer betrouwbaar gevoel! De videokaart was inderdaad de volgende dag binnen.
AlgemeenHet was een moeilijke keuze met alle vergelijkingen om een game pc aan te schaffen. Toch kwam ik elke keer weer uit bij gamecomputers.nl en hun samenstelling mogelijkheden.
Ik had de volgende dag een game event en wilde deze dus zo spoedig mogelijk hebben. Bij mijn order heb ik contact met de mannen opgenomen en ik ben super vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn flexibel, denken mee en geven je ook het idee dat je in goede handen bent.
Prijs-kwaliteit is wat mij betreft echt perfect; ik heb zelf uiteraard ook gekeken naar het in elkaar zetten van een gamecomputer maar dat doet elkaar niet veel. Met de expertise, garantie en nazorg zit je hier aan het goede adres.
Nogmaals bedankt Bastiaan/Sebastiaan voor alle hulp!
AlgemeenGaat om een Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12 GB.
Gemakkelijk bestellen via website.
Alles duidelijk omschreven.
Netjes van te voren gebeld dat bestelling klaargezet gaat worden.
Vriendelijk personeel.
AlgemeenSnel en ouderwets goede service. Snelle reacties op mijn vragen en meedenken word gewaardeerd. De volgende pc gaat ook daar vandaan komen.
AlgemeenMakkelijk en snel. Goede feedback met het samenstelling van de computer. Heel vriendelijk en behulpzaam
VerzendingNetjes en veilig verpakt. Op tijd. Goede instructies
KlantenserviceGeen klacht is te gek. Deze mensen hebben er echt verstand van keer op keer uitstekend geholpen. En alles wordt opgelost
AlgemeenZelf samen te stellen game computers en word voor je in elkaar gezet en gratis geleverd. goedkoopste wat ik kon vinden. en het komt met een uitleg hoe je de pc moet installeren
Verzendingde verzenden gaat gratis en het was keurig op tijd geleverd in piepschuim en verpakkingsplastic.
Klantenservicede service was geweldig: ik was onzeker of iets wel goed was, via de livechat op de site contact opgenomen en het werd meteen uitgelegd en het bleek gewoon goed te zijn
AlgemeenNa 5 jaar gebruik gemaakt te hebben van een AlienWare Area51 machine was ik toe aan iets nieuws. Geen idee wat op dit moment courant was. De configuratie mogelijkheden en toelichting vanuit GameComputers was erg handig.
Redelijk eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen en veel opties om de machine stil te maken.
Heel simpel: PC kwam in doos met daaromheen een omdoos. volledig in tempex en luchtkussens. De MB doos en goodies kwamen in een aparte doos. Alles netjes en snel afgeleverd op het afgesproken dagdeel.
KlantenserviceNu na 2 maanden nog altijd zeer tevreden, komt bij dat er een ASUS COD Promo was waar ze erg goed bij ondersteund hebben.
ASUS verzaakte enorm (kon de code niet claimen om diverse redenen en ASUS verwees naar de reseller) en ondanks dat het niet direct aan GameComputers is om dit op te lossen hebben ze dat wel gedaan!
AlgemeenMijn ervaring met Deviant Systems was van A tot Z perfect. Om 14u in de middag na zeer prettig en gedegen telefonisch advies overgegaan tot aanschaf high end game pc. De volgende ochtend om 11u stond mijn pc voor de deur. Zelfs de koerier had dezelfde vriendelijkheid en klantgerichtheid. Het is een cliche maar ik had hier niets beters van kunnen wensen. Ga zo door!
VerzendingZeer snelle levering en met uiterst goede communicatie rondom.
KlantenserviceOndanks drukte kreeg ik een uitgebreid, vriendelijk en gedegen advies. Je merkt dat je met een club met verstand te maken hebt.
AlgemeenIk wou een nieuwe pc bestellen en deze winkel werd mij aanbevolen door een vriend. Ik kan geen pc's bouwen dus laat ik dat liever over aan een ander. Geen ervaring met deze winkel dus diverse forums en recensies gelezen.
PC die ik heb is een beest, grote, stevige kast en goede koeling. In rust gemiddelde temp van Cpu/Gpu rond 35C°, zwaar gestressed zo'n 60C°. Alle draden goed weggewerkt en alles werkt tot nu toe naar behoren. Mooie grote kast. Kan recente spellen op Ultra spelen, meerdere processen tegelijk? Geen probleem. Wat een verademing, mijn oude pc was zo oud dat ik Fallout4 helemaal niet kon draaien, en nu vloeiend op hoogste details.
Heel tevreden over deze winkel, als je twijfelt (wat ik ook deed) en zelf geen pc kan bouwen dan raad ik hun zeker aan. Vergeleken met andere shops is deze goed betaalbaar met goede service van mensen die weten waar ze het over hebben. TOP!
Binnen paar dagen had ik hem binnen. Levertijd tussen 09:00 - 13:00 uur, om 13:30 gebeld met de vraag waar mijn pc bleef. Ze zaten er meteen bovenop en namen contact op met de koerier, die had wat vertraging. Boden excuses aan (konden zij ook niets aan doen, maar evengoed netjes) en hij was er om 14:30. Koerier ook heel vriendelijk en netjes. PC in goede nette staat aangekomen met genoeg piepschuim in de doos ter bescherming. Aansluiten en meteen gebruiksklaar.
KlantenserviceHeel vriendelijk, wat vragen gesteld over onderdelen en bezorging via de telefoon en ik werd heel netjes en professioneel geholpen. Ik kreeg dan ook eerlijk advies i.p.v. dat ze dure onderdelen willen aansmeren wat veel bedrijven wel doen.
Ik werd ook gecontact door hun of ik windows op een ssd of gewone schijf wou.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van elke handeling die ze doen (account aanmaken, bestellen, verzenden etc.)
Bestellen gaat heel eenvoudig via site. Vragen via email of telefoon snel en erg vakkundig beantwoord. Wat opvalt is dat bij elke component gekozen wordt voor de beste oplossing, er wordt niet bezuinigd door voor een goedkopere maar minder ideale oplossing te kiezen. Aan alles merk je dat hier mensen met verstand van zaken werken die een goed product leveren nog belangrijk vinden.
VerzendingSnel en zeer goed verpakt geleverd.
KlantenserviceHierin onderscheidt dit bedrijf zich echt. Goed bereikbaar voor vragen en doen alles om je probleem vakkundig op te lossen. Voorbeeld: onlangs problemen met mijn eerste systeem welke ik hier gekocht heb en al ruim buiten de garantieperiode viel. Na een week lang zoeken heeft men ontdekt wat er mis was en ik kon hem zonder dat er ook maar iets in rekening werd gebracht weer ophalen!
Een gemakkelijke site met duidelijke uitleg bij elke product . Ook handig dat je ineens kan kijken of je gekozen producten het spel dat je wilt spelen aankunnen.Correcte prijzen.
VerzendingLevering was een dag vroeger dan gepland. Snel en efficiënt.
KlantenserviceIk had een klein probleem waarbij mijn aangekochte Windows niet wou activeren. Ik ben hierbij tot het einde bijgestaan door het team om het probleem te verhelpen. Heel tevreden over de klanten service na aankoop.
Had geen zin om zelf computer te bouwen en heb op deze site de hardware bij elkaar gezocht. Heel makkelijk om te doen, goede kwaliteit componenten, en tot mijn geluk precies het moederbord, de processor, koeling, voeding en vooral videokaart die ik toch al in gedachten had!
Het enige wat ik eventueel zou kunnen melden als minpuntje was dat de HD niet was geformatteerd, in eerste instantie zag ik dus alleen de SSD. Maar ja, vergeleken met de service die ik tot nu toe heb ervaren is dat echt peanuts!
Verzending arriveerde hier ruim op tijd per koerier, alles was keurig verpakt.
KlantenserviceOver een paar onderdelen heb ik nog contact gehad met de helpdesk, bv wilde ik dat de computer bij installatie een speciale naam kreeg en ik had het verzoek om het OS in het Engels te installeren: geen enkel probleem. In een gesprek over processoren kreeg ik de indruk dat de helpdesk-medewerker buitengewoon kundig was. Ook het alsnog ruilen van de monitor de dag voordat de computer werd verzonden was met een telefoontje geregeld en ik werd daarbij nog tegemoetgekomen ook. Dikke pluim voor dit alles!
Uitstekende kwaliteit van de levering, snel geleverd en er is heel veel zorg besteed aan hoe het pakket verpakt is. Heel veel opvul materiaal.
VerzendingHij kwam 1 dag later binnen, terwijl het een gewonnen prijs was.
KlantenserviceNa contact met de klantenservice over de levering van het product hebben ze alles meteen doorgespeeld naar de personen die het moesten weten.
Ik had mijn computer 26 mei besteld en hij kwam de volgende dag al binnen. Hij was helemaal goed gebouwd en er was niets mis mee.
VerzendingZe gebruiken een koeriers bedrijf wat een voordeel is
KlantenserviceAls je een vraag stelt dan beantwoorden ze hem snel
Als je een goede (game)computer wilt van een betrouwbaar bedrijf met perfecte service, dan zit je bij GameComputers.nl goed.
Goede prijs. Overzichtelijke website. Perfecte service.
Snelle levering. Binnen een dag in huis.
KlantenservicePerfecte service. De probleempjes die ik had (kapotte beeldschermkabel die kortsluiting gaf) zijn helemaal naar tevredenheid opgelost.
Een goede uitgebreide keuze op alle gebieden in de gaming wereld, waarbij alle onderdelen juist op elkaar afgesteld kunnen worden.
VerzendingEen juiste, levering-timing afspraak met een voordelig verzendkosten beleid.
KlantenserviceZeer hulpvaardig en correcte aftersale. Vriendelijk en sociaal personeel met het oog op kwaliteit.
Ik ben echt super tevreden over gamecomputers.nl | ik was opzoek naar een nieuwe game pc (had hier in het verleden ook al een systeem besteld!) en had geen zin om het systeem zelf te bouwen. Zodoende ben ik weer bij gamecomputers.nl uitgekomen. Ik ben daar echt voortreffelijk geholpen en hier en daar wat aanpassingen gedaan in de configuratie. dikke pluim voor dit bedrijf.
Verzendingde zending werd tot mijn verbazing met een koerier verzonden en afgeleverd. Dit wordt waarschijnlijk gedaan om de "we gaan niet al te zuinig om met pakketjes PostNL personeel" te vermijden.
Zeer tevreden!!!
Heb de site gevonden door gamecomputer samenstellen te zoeken op google, reviews van gelezen en het zag er allemaal goed uit.
De website was overzichtelijk, ik had wel wat vragen, en iedere keer dat ik ze belde waren ze erg vriendelijk en behulpzaam.
Bij mij duurde het een week tot ik mijn pc had, dit kwam doordat ik een behuizing wilde hebben die niet op voorraad was en er zaten feestdagen tussen, maar de eerste dag dat hij compleet was en verzonden kon worden deden ze dit ook en een dag erna had ik de computer in huis staan.
Deze website is echt een aanrader, de prijzen zijn goed en de service is uitstekend!
De computer kwam in een goed dicht geplakte doos met extra componenten in een kleiner doosje dat er aan zat getaped, er kon dus helemaal niets mis gaan met de verzending.
ze hadden foam in de computer geplaatst zodat alles goed op zijn plek zou blijven zitten tijdens de verzending, en gaven zelfs netjes een brief mee met hoe dat te verwijderen( ookal was dat niet nodig want er is geen kunst aan)
wederom erg netjes gedaan.
Met het installeren van de computer en de drivers enz. had ik een vraag, 1 belletje en het was duidelijk. mailen had ook gekund, want ze zijn redelijk snel in het antwoorden van de vragen.
nogmaals, deze site is echt een aanrader, de service die ze bieden is uitstekend en de computers die ze daar verkopen zijn van de hoogste kwaliteit!
GameComputers.nl is echt toppie!
Bij vragen snelle en goeie antwoorden.
De prijs is ook goed, en een ruime keuze.
Zeer goed verpakt, en computer doos, en een doos met luchtzakken en foam eromheen, en in de PC foam om de grafische kaarten recht te houden en natuurlijk snel verzonden.
KlantenserviceDe aftersales zijn heel goed.
Je stuurt ze een mailtje en binnen een dag heb je bericht dat je de PC kan opsturen voor reparatie, of je krijgt nog een paar mogelijke oplossingen die je thuis kan doen, werkt dit niet, natuurlijk opsturen.
Als je de PC opstuurt krijg je binnen twee dagen bericht wat er mis is, en zeggen wat ze eraan gaan doen.
Een week later staat je PC weer thuis.
Gamecomputers.nl heeft goeie pc's voor lagen prijs,
ik had laatst een probleem met mijn pc en vroeg ik om hulp via de telefoon het ging allemaal heel makkelijk en ze waren heel vriendelijk,
mijn pc is nu weer netjes in orden, en heb nooit spijt ervan gehad dat ik deze pc heb aangeschaft en zou ik ook nooit spijt van krijgen!
het is zeker een aanrader om eens naar te kijken en om te overwegen om een aan te schafen!
en niet alleen de pc zelf maar ook de muizen monitors en toetsenborden zijn het zeker waard!
---
Toen ik mijn pc had besteld kreeg ik gelijk een mail dat ze der aan zouden beginnen,
zoals ik al zei had ik hem donderdag besteld en kreeg ik hem zaterdag omdat ik hem s'avonds laat had besteld, maar het was allemaal heel veilig opgestuurd en heel netjes je moet alleen als je hem binnen krijgt de behuizing openen om de beveiliging eruit te halen, maar dat was heel snel gedaan!
ik had mijn pc om 7 uur savonds op een donderdag besteld,
en zaterdag middag kreeg ik hem netjes en zeer goed verpakt binnen!
het is allemaal zeer secure geregeld en netjes!