HiFi123

Gebruikers over webshop HiFi123

Het is een fijne webshop de meeste producten zijn op voorraad
De Emails zijn persoonlijk en vriendelijk
De verzending komt goed ingepakt

O tijd afgeleverd in een goede verpakking en verzekerd tot 500€

Ik was op zoek naar speakers voor in de woonkamer en kwam uit bij de Audioengine 5. Op de website van Audioengine zag ik dat Hifi123 dealer was van dit merk en kwam op hun website terecht. De site gaf me een betrouwbare indruk, mede doordat er een chat mogelijkheid aanwezig was en een Webshop Keurmerk. Betalen was makkelijk via iDEAL.

Zoals je mag verwachten en zoals wordt beloofd op de site is de verzending supersnel. De volgende dag al stond Post NL met een pakketje op de stoep.

De klantenservice is top. Je kunt via de chat op de site altijd in contact komen met de eigenaar voor extra informatie, zodat je de goede keus maakt.

Een tijdje na de aankoop werd ik keurig gemaild of de luidsprekers voldeden. Waarbij ik aangegeven heb dat het geluid perfect is, maar dat het ontbreken van een afstandbediening bij de A5 toch wel beperkend is. Een maand later had ik een mail van de eigenaar dat de A5+ uitgekomen waren. Deze hebben wel een afstandbediening en ik mocht ze tegen aankoopprijs inwisselen. Dat noem ik nog eens service en meedenken met je klanten. Hifi123, ga zo door!

Scorekaart voor HiFi123

Webshop Keurmerk