HiFi123

www.HiFi123.nl
is een webstore in (computer) audio producten, zoals luidsprekers, elektronica, kabels en hifi meubels en is tevens importeur van diverse audio merken.

www.HiFi123.nl
Wat hebben we te bieden?
Je zult bij ons geen enorm assortiment aantreffen met honderden merken en evenzoveel verschillende modellen. We hebben een select aanbod van alleen de állerbeste producten in elke categorie, waarbij ook goed is gekeken naar de prijs/kwaliteitverhouding. Je zult zien dat je bij ons producten aantreft die kwalitatief tot de absolute top behoren, maar toch zeer gunstig geprijsd zijn. Onze merken/producten onderscheiden zich op verschillende manieren, bijvoorbeeld op basis van absolute top geluidskwaliteit, uniek design, functionaliteiten en/of prijsstelling.

Wat kun je verder van ons verwachten?
  • Een nauwkeurig samengesteld assortiment - in elke prijsklasse.
  • Snelle levering - veel producten houden we zelf op voorraad zodat we zeer snel kunnen leveren. Door goed contact met onze leveranciers kunnen we ook snel leveren indien een product extern op voorraad is.
  • Een persoonlijke aanpak en contact - het voordeel van een relatief klein bedrijf.
  • Een optimale service voor, tijdens en natuurlijk ook ná je aankoop - dat is belangrijk voor jou, maar zeker ook voor ons.
  • Veilig online winkelen - we beschikken niet voor niks over het Webshop Keurmerk™.
  • Je kunt veilig betalen met o.a. iDEAL, Creditcard en PayPal. Als je nog niet zo vertrouwd bent met kopen via internet, dan kun je natuurlijk ook het bedrag per bank overmaken of betalen per rembours.

Scorekaart voor HiFi123

Webshop Keurmerk