Dustin België | Zakelijk

Gebruikers over webshop Dustin België | Zakelijk

Zeer duidelijke uitleg ontvangen. Zeer correcte behandeling van mijn order en levering (zoals afgesproken). Voor herhaling vatbaar !

Een duidelijke site met mooie keuze aan producten. eenvoudig en overzichtelijk. betaling en afhandeling verliepen vlot

snelle correcte levering

Recentelijk overgestapt naar Centralpoint als DELL partner. Vanaf het eerste moment een goede ervaring. Met een vast aanspreekpunt een zeer goede dienstverlening. Zeer snelle dienstverlening.

Enige verbeter punt zou zijn het gecombineerd ontvangen van een bestelling welke uit meerdere producten bestaat. Het is begrijpelijk dat uiteraard dergelijk grote voorraden niet uit één magazijn afkomstig kunnen zijn gezien de zeer grote voorraad en variatie aan producten..

Vast aanspreekpunt een zeer goede dienstverlening. Zeer snelle dienstverlening.

Goedkope prijs van de nieuwe Mac Mini M1 t.o.v. de concurrentie + snelle levering naar België.

Product werd sneller bezorgd dan verwacht (1 dag eerder) - altijd fijn meegenomen.

From the moment I was looking for the product until the moment I got it, took a bit too long, but that's not entirely the company's fault.
Eventually it took about 2 weeks to actually ship it because they didn't have it in stock, even though there were 60+ units in stock on the moment of order.
I have to admit the price was pretty good.
I understand such things can happen, we're all human. Overall the experience was good for me.

The package shipped from Germany with DHL and as such, it took 2 days to arrive, that's reasonable and acceptable for me.

Customer service was great, from the initial moment when I was searching for the right part, and warranty information, and to the part when I already made the order and it didn't ship for 2 weeks.
Prompt responses and effective service!

De webshop bestaat uit enorm veel artikelen van verschillende distributeurs. Hierdoor kan je een bepaald artikel meermaals zien staan tegen verschillende prijzen en verschillende levertermijnen. Je moet hier rekening houden dat ook zij afhankelijk zijn van de grote distributeurs.

De verzending hangt af (zoals hierboven staat) van de distributeur vanwaar het product komt. In de meeste gevallen zijn deze verzendingen vlot en goed verpakt. Levering de dag nadien is wel eerder zeldzaam.

Als bedrijf met een dedicated account manager helpen ze je zeer snel verder bij eender welk probleem dat zich voordoet. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor beide partijen.

telefonisch advies okay - wel eerst doorverwezen en even wachten maar nadien vlotte opvolging per mail

pakket okay

zeer vlotte bestelling en snelle levering.
betrouwbare leverancier. ruime keuze van kwalitatieve professionele netwerk hardware.

Netjes de volgende dag geleverd. goed verpakt.
levering van verschillende fabrikanten gebeurde apart zonder meerkost.

Toen ik een fout had gemaakt bij de bestelling de klantenservice gebeld die dit nog netjes tijdig heeft rechtgezet. levering was daardoor ook niet vertraagd. perfect!

Harde Schijf besteld.
Eerst en vooral slecht verpakt.
Bovendien maakt de Harde Schijf een enorme herrie.
CentralPoint weigert terugname van het product.

Slecht verpakt en niet aangekomen in goede zaak.
Te weinig verpakkings materiaal gebruikt.

Zeer trage communiciatie 14+ dagen wachten op antwoord.
Om dan uiteindelijk een weigering te krijgen van terugname.
Wij bestellen nooit meer bij CentralPoint alsook al onze klanten.

Onlangs bij hun twee batterij cases besteld. Was oorspronkelijk maar de bedoeling om eentje te bestellen, maar wegens te rap te zijn toch twee besteld.
Enfin, de fout opgemerkt bij de levering en contact met hun opgenomen voor te retourneren. Tweede case is nooit open geweest dus geen probleem dacht ik. Wel dus.
Retourneren doen ze niet. Ook al staat het wel in hun voorwaarden.
Contact opgenomen met hun klantendienst en daar schuilen ze achter de consumentenwetgeving die niet geld voor professionele aankopen. Bij elk ander klanten respecterend bedrijf is dit niet zo. Zoals coolblue of amazon of wie dan ook.
Ik heb nog voorgesteld om hun verzendingkosten op mij te nemen. Vergeet het maar.
Bedrijf staat bij mij opgeslagen als onbetrouwbaar om te voorkomen dat ik er ooit nog iets op zal bestellen.

Ze maken reclame met een snelle levering, maar dat is eerder naar 3 dagen. Je moet bestellen voor 16-17u wil je het de volgende dag nog krijgen.

Klantenservice is er, maar de service mag je er gerust uit schrappen. Wanneer je vragen stelt via hun chat, dan krijg je pas meestal de dag later een antwoord.
Terugnames, doe ze al niet. Wordt gewoon geweigerd. Via telefoon zijn ze ook niet bekwaam om extra info over te geven.

goed geautomatiseerd bestelproces, echter na 1 jaar vertoont product problemen en dient gerepareerd te worden: slechte retour/herstel afhandeling van CentralPoint leidt er toe dat ik nu al enkele maanden geen horloge meer heb

Garmin sporthorloge gekocht, helaas na minder dan 1 jaar hield de batterij het niet meer vol. Retourprocedure zoals op de website beschreven van CentralPoint was duidelijk ,dus vlot retour kunnen opsturen, maar dan begon de ellende.

Herstellingen gebeuren schijnbaar door een externe partij en na 4 weken nog NIETS gehoord te hebben van CentralPoint zelf contact gezocht.."we zullen onze herstelpartner contacteren want wij hebben ook nog niets gehoord"

Na vervolgens 2 weken wachten en NOG STEEDS niks gehoord te hebben, weer zelf contact gezocht, enkel reactie gekregen dat herstelling bij een externe partner gebeurt..dat maakt mijn rekening toch niet.

Dan gisteren, na bijna 2 maanden bericht dat retour naar mij terug opgestuurd is...eind goed al goed denk je dan..komt het doosje aan (via UPS): omdoos beschadigd, doosje van Garmin hier los ingeplaatst zonder verdere bescherming en dan het toppunt bij openen van het garmindoosje: het horloge zit er niet in (boekjes, usb kabeltje, horlogebanjes zitten er allemaal wel in)...

Gebeld om 17u00 met hun contactcenter die tot 17u30 bereikbaar zou moeten zijn..geen gehoor, enkel 25 minuten wachtmuziek

Werk aan de winkel hier CentralPoint..ik was zeer tevreden over jullie leveringen, de retourprocedure is tot nu toe zwaar teleurstellend.

Update 20/03/19; nieuw pakketje ontvangen van CentralPoint..steile learning curve deze week:
- mailtje op voorhand gestuurd,
- doosje deze keer prima ingepakt (luchtkussentjes)
- nieuw horloge geleverd, dus geen issues meer met oude horloge

Na een ongeval van de klant wou ik een bestelling retour sturen. Hier kreeg ik een mail van dat dit dan wel 135 euro herstockagekost met zich meebrengt. Bij veel bedrijven is dit maximum 10% van het aankoopbedrag maar oké.
Als ik toen een oplossing had gevonden en de vraag had of ze mijn factuur konden crediteren en hiervoor een nieuwe factuur op andere klantgegevens konden maken kreeg ik simpel weg te horen dat ze dit niet deden. Na nog enkele mails te versturen was dit nog altijd de enige keer dat ik response kreeg op mijn mails.
Het is duidelijk dat ze vooral uit waren op hun herstockagepremie. Ik had zelfs nog voorgesteld om administratiekost te betalen hiervoor maar geen antwoord van hun.
Service na verkoop = 0/0
Ik koop er alleszins nooit meer iets.

geen antwoord op mails of telefoon
geen moeite voor de klant

Ik had dringend 15 USB stickjes nodig voor een training.
Ruim een week tevoren besteld.
Volgens de website van CentralPoint zouden er ongeveer 500 stuks beschikbaar zijn die geleverd konden worden op 1 a 2 werkdagen.
Bestellen en het geld incasseren gaat vlot bij CentralPoint. Vermits mijn vorige ervaring goed was, dacht ik dat het snel in orde zou komen.
Dat bleek echter niet zo te zijn...

Levering zou op 1 a 2 werkdagen gebeuren, maar na een volledige week nog niets. Men is nog aan het navragen bij het centraal Europees magazijn waar het product is. Dit is toch totaal niet professioneel!?
Nu kan ik fysieke winkels gaan afschuimen op zoek naar USB sticks voor mijn training.

Men contacteert mij niet zelf om te melden dat het product vertraging heeft of onbekende levertermijn.
Via email krijg ik geen enkele reactie.
Via chat kan men enkel melden dat men het gaat navragen in het magazijn (tot 2x toe)
Via telefoon kan men enkel melden dat een collega er mee bezig is, en dat ik iets hoor wanneer er een statusverandering is. Na 3 dagen nog niets gehoord. Klopt wel, want men wist nog niets meer. Men weet ook niet waarom er 1 a 2 werkdagen levertermijn staat terwijl dit momenteel (nog niet geleverd) meer dan een week is.
Totaal waardeloze klantenservice!

Als het product gewoon goed geleverd wordt en in orde is, is het een goede winkel. Als er echter iets fout gaat, wordt je aan je lot overgelaten.

Printer besteld bij CentralPoint, toestel volledig in orde, netjes op tijd geleverd.
Zoals het hoort

Na enkele dagen geleverd zoals vermeld op de website

Men adverteert met lage prijzen, om je naar hun site te lokken, vervolgens is bevoorbeeld Sonos ( december 2017 Laptop Apple ) dan niet meer leverbaar, maar ons wel vragen hoeveel werkplekken enz. Ik vindt dit een slechte zaak, reactie is ook na 2 dagen dus die ben je al kwijt. We gaan maar weer na onze vertrouwde Coolblue, die doen dit soort zaken niet

Niet van toepassing zover komt het niet eens bij hen als je denkt een koopje te doen

Beleefde Jongeman, maar deze kan daar persoonlijk niets aan doen

Ik had een printer besteld die perfect geleverd is geweest. Maar door een misverstand had ik niet wat ik wilde en heb ik contact opgenomen met CentralPoint.be om zo een compensatie te krijgen voor het gemis.

Nadat de compensatie verloren was geraakt door de koerierdienst is het uiteindelijk toch in orde gekomen door de zeer bereidwillige medewerking van de medewerkers van CentralPoint.be.

Chapeau voor de service, zeker 5 sterren waard!!

Ik heb al eerder producten bij CentralPoint besteld en altijd is de service in orde alsook de producten die men verkoopt.
Voorlopig nog geen klachten gehad met deze webwinkel.

Deze werkt uitstekend. Je krijgt snel antwoord (zelfs bij e-mail) en je wordt correct behandeld. Ik kreeg een compensatie zonder er zélf naar te vragen. Dus perfecte service!

Uiteraard te mooi om waar te zijn.. en dat was het ook. Zogenaamd de videokaart van mijn dromen tegen een fantastische prijs op voorraad.... eindelijk nu de prijzen van GPU's weer zakken!!! Maar niet heus... 'Plotseling door de fabrikant (ASUS) uit het assortiment' gehaald.... yeah right... eerste en laatste keer voor mij.

Ik koop al jaren bijna wekelijks artikels bij centralpoint.
Er kunnen altijd wel eens kleine problemen opduiken, maar over het algemeen ben ik heel tevreden over deze online winkel.

in 95% van de gevallen komt de bestelling de dag erna al toe bij ons.

zeer correcte communicatie met meer dan voldoende kennis over de producten.

Makkelijke en snelle bestelprocedure, bestelling werd volgende werkdag correct geleverd, alles is probleemloos verlopen. Niks dan lof!

Vrijdagochtend besteld, maandagmiddag probleemloos en correct geleverd. Top!

Ik heb hier 10 routers besteld tijdens een (schijnbare) actie. Eenmaal geleverd blijkt dat ze 10 pakken NIETJES hebben geleverd met als uitleg dat ze de verkeerde foto hadden toegevoegd (nogthans klopte de beschrijving dan toch nog wel). Voor de rest konden ze me niet meer verder helpen. Ronduit SCHANDALIGE policy en zomaar de webpagina veranderen achteraf... Ik raad Centralpoint.be af en zo te zien ben ik bijlange niet de enige. - - -

De levering kwam zeer laat maar dat zal te wijten zijn aan het feit dat ze nog moesten uitzoeken wat ze juist in de doos gingen stoppen.

Ze konden me niet verder helpen met de foute bestelling en probeerden me af te wimpelen met excuses.

Scorekaart voor Dustin België | Zakelijk