Gebruikers over webshop Dustin België | Zakelijk
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenValt op door lage prijzen, maar producten zijn vaak niet leverbaar of krijgen later een price hike voor verzending. In mijn geval ettelijke maanden vertraging en 300 euro bij de prijs. Support bij defecten of garantie is totaal afwezig, er wordt doorverwezen naar fabrikant.
KlantenserviceLaptop vertoonde defect na 2 maanden, Dustin weigerde te helpen en verwees door naar fabrikant.
AlgemeenCentralpoint heeft een bedenkelijke reputatie, maar net als bij m'n vorige order verliep alles oké. De vorige order was een AsRock X570D4U-2L2T, een vrij niche-product waarvan enkel Centralpoint kon leveren. Uit wanhoop toch maar daar besteld, maar alles ging goed.
Deze keer 2x WD SN750 2TB besteld omdat ze héél erg scherp geprijsd waren (~€170/stuk incl BTW) met de verwachting dat ik een annulering ging krijgen omwille van een "foute prijs", maar de SSDs kwamen enkele dagen later gewoon toe.
Het kan dus ook goed gaan, maar your mileage may vary!
Niet de volgende dag, maar wel enkele dagen later (wat ook de indicatie was op de website).
AlgemeenIn september plaatste ik een order voor 8 computers met een verwachte levering in oktober. Na heel wat tussentijdse mails hadden we na een half jaar nog steeds geen computers geleverd gekregen. Alle begrip dat ook zij hier hinder van kunnen ondervinden. Alleen wat jammer dat ze er zo gigiantisch naast zitten met hun levertijden.
Ik moet hierbij zeggen dat ik intussen al heel wat uren kwijt ben door naast alle communicatie ook steeds maar tussenoplossingen te moeten voorzien en brandjes te blussen doordat we deze computers nog steeds niet hebben.
Toen ik gisteren op de site keek zag ik dat er plots toch voorraad was. Toch bleef mijn order er niet doorkomen en zo kon ik dus nog lang wachten. Het blijkt nu wel dat deze computers plots 30% duurder staan. Dit terwijl ik mijn order wel plaatste en door hun miscommunicatie al meer dan een half jaar te lang wacht. Mijn order zal m.a.w. blijven openstaan...
Ik werd snel geholpen, maar het gegeven antwoord was waardeloos.
Best,
Bedankt voor uw recensie. Graag komen wij hierover persoonlijk met u in contact. Kunt u svp een mail met uw persoonlijke (order)gegevens sturen naar customerservices@centralpoint.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.
AlgemeenOngelooflijk slechte service (eigenlijk helemaal geen service), ik bestel een laptop. Onze IT-afdeling haalde het uit de doos en probeerde het te installeren, maar het lukte niet. Binnen 4 uur (ja, ze hebben er alles aan gedaan) hebben we Centralpoint verteld wat er mis mee was (ze kregen dus een hele lijst van acties die we hadden gedaan) en vroegen om een nieuwe. Dat was niet mogelijk, we moesten contact opnemen met de producent en zij zouden ons een procedure sturen om het terug te sturen, dan zou het worden gecontroleerd en gerepareerd. Dus stuurden ze een kapotte laptop en wilden deze niet vervangen. Ik heb dit nog nooit eerder gehoord, om op geen enkele manier te vertrouwen.
KlantenserviceOngelooflijk slechte service (eigenlijk helemaal geen service), ik bestel een laptop. Onze IT-afdeling haalde het uit de doos en probeerde het te installeren, maar het lukte niet. Binnen 4 uur (ja, ze hebben er alles aan gedaan) hebben we Centralpoint verteld wat er mis mee was (ze kregen dus een hele lijst van acties die we hadden gedaan) en vroegen om een nieuwe. Dat was niet mogelijk, we moesten contact opnemen met de producent en zij zouden ons een procedure sturen om het terug te sturen, dan zou het worden gecontroleerd en gerepareerd. Dus stuurden ze een kapotte laptop en wilden deze niet vervangen. Ik heb dit nog nooit eerder gehoord, om op geen enkele manier te vertrouwen.
Beste BThierry. Bedankt voor uw recensie. Erg vervelend dat u deze negatieve ervaring heeft gehad. Graag komen wij hierover persoonlijk met u in contact. Kunt u svp een mail met uw persoonlijke (order)gegevens sturen naar customerservices@centralpoint.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.
AlgemeenMega ruim aanbod, goede prijzen. Handige chat functie om echte medewerkers te kunnen bereiken voor specifieke vragen. Zeer vriendelijk. Top winkel!
VerzendingTransparant over verzending, makkelijk op te volgen
KlantenserviceGoed bereikbaar en professioneel
AlgemeenSteeds vlotter service en ze bieden steeds kort op de bal oplossingen met nog snelle levering op de koop toe.
AlgemeenIk vond heel snel het artikel dat ik wou bestellen. Het was ook de enige webshop waar het beschikbaar was.
VerzendingDe levering was sneller dan verwacht.
KlantenserviceEr was een probleem met mijn artikel, maar de klantenservice heeft me snel geholpen om dit probleem op te lossen.
AlgemeenGroot aanbod, degelijke prijzen, aanspreekbaar voor bijkomende info i.v.m. producten. Zoeken soms iets moeilijker, verbeterpunt.
VerzendingHeel vlotte levering in het algemeen.
KlantenserviceStaan bij met raad indien nodig.
AlgemeenIk heb de indruk dat ik bij Centralpoint produkten vindt die ik elders niet altijd vindt. Informatie is duidelijk. Prijzen zijn correct. Verzending punctueel.
VerzendingVerzending punctueel.
AlgemeenMijn 2e bestelling, alles verloopt prima, geen enkel probleem.
Prijs is goed en de levertermijn is snel.
Levertermijn op de site klopt
AlgemeenZeer tevreden over mijn bestelling. Enorm uitgebreide catalogus met alle professionele IT producten die je maar kan wensen. Voornamelijk gericht op B2B verkoop.
VerzendingVlotte levering met goed verpakte producten.
KlantenserviceDuidelijke website, eenvoudige betaling en snelle facturatie.
AlgemeenGroot aanbod met kwaliteitsvolle produten, snelle service en levering met een goede klantendienst die vlot bereikbaar is.
Verzendingsteeds vlotte levering
Klantenserviceeen keertje een probleem gemeld en onmiddelijk opgelost
AlgemeenVind het heel fijn werken met Centralpoint. Uitgebreide catalogus, vlotte webshop, accountmanager is ook gemakkelijk bereikbaar en antwoordt snel.
AlgemeenCorrecte prijs / kwaliteit en snelle verzending. Zeer ruim aanbod in alle prijscategorieën, zeker aan te raden!
AlgemeenEen heel snelle levering. Ook een correcte service.
Een echte aanrader, zeker voor herhaling vatbaar
Snelle levering, correcte service.
AlgemeenLaptop besteld maar verkeerd besteld. Retour zonder problemen afgehandeld. En nieuwe laptop na 1 dag geleverd!
AlgemeenEen snelle en correcte service. Een ruime keuze in producten met correcte prijs. Website is heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.
AlgemeenSnelle service, correcte opvolging van de backorders.
Ook de afhandeling van de retours is correct afgehandeld
AlgemeenIk heb via chat contact gelegd, mijn vraag werd meteen doorgestuurd naar de dienst verkoop en ik kreeg een passende offerte doorgestuurd, op maat van onze school. Zeer goede en aangename communicatie!
VerzendingIk plaatste de bestelling op vrijdag, kreeg meteen diezelfde dag nog een verzendbevestiging binnen en maandag werd het al netjes bij ons afgeleverd! Supersnel dus...
KlantenserviceMijn vraag via chat werd onmiddellijk naar de dienst verkoop doorgestuurd. Ook daarna werd ik goed geïnformeerd en geholpen. Fijne service.
AlgemeenDe webshop heeft een groot aanbod.
Je kan een bepaald artikel meermaals zien staan tegen verschillende prijzen.
De verzending is afhankelijk van de distributeur. De verzending verloopt vlot en alles is goed verpakt.
KlantenserviceEr wordt altijd naar de beste oplossing voor beide partijen gezocht.