Gebruikers over webshop Smitshop.nl | zakelijk
Review toevoegenDe voorraad klopt niet, daardoor kan het zijn dat je bestelling niet op voorraad is en er niet binnen 24 uur geleverd wordt... Daar kom je pas achter als er niet geleverd wordt, niet tijdens de bestelling of de volgende dag wellicht bij de verwerking.
KlantenserviceVrijwel onbereikbaar: niet via telefoon, nauwelijks via mail. Geld retour pas na meerdere verzoeken en navragen.
Beste,
Onze excuses voor uw slechte ervaring. Wij hebben problemen gehad met de import van ons artikelbestand van onze leverancier waardoor voorraden niet actueel waren. Dit probleem is nu opgelost. Indien het niet binnen 24 uur te leveren is horen wij u hier direct na uw bestelling van op de hoogte te brengen, dit hebben wij intern aangescherpt en zal zeker voortaan direct gebeuren. Ook over de telefonische bereikbaarheid is intern overleg geweest en hier zal beter op gereageerd worden, indien onbereikbaar kunt u nu een bericht achterlaten waarna wij u terugbellen. Wij willen u graag tegemoetkomen bij een volgende bestelling, neemt u gerust contact met ons op.
Op hun website staat bijna alles op voorraad en in 24 uur leverbaar maar bij het bestellen blijkt er helemaal niks op voorraad te zijn.
VerzendingDe bestelling heb ik uiteindelijk geannuleerd omdat de levering in plaats van 24 uur toch 1.5 maand werd omdat ze het niet op voorraad hadden en hun leverancier het ook niet meer kon krijgen
KlantenserviceEr word niet gereageerd op e-mail. De telefoon word gewoon niet opgenomen en er word niet teruggebeld. In de 4 week die ik heb gewacht op de levering heb ik ze 2x te pakken kunnen krijgen
Beste,
Wij hebben u al een aantal maal gevraagd waar u naar refereert. Wij hebben geen enkele order en geen enkele mail van u ontvangen. Wij willen u verzoeken contact met ons op te nemen over uw probleem, telefonisch of per e-mail. Wij zijn elke werkdag en zaterdagochtend telefonisch bereikbaar.
Naar contact via tweakers, alsnog order kunnen annuleren en om geld terug kunnen vragen.
Dus ik hoop dat het snel terug komt.
Ik was erg geschrokken, want ze waren tijdelijk telefonisch niet bereikbaar, en op mail werd relatief traag geantwoord.Dit doordat wat achteraf bleek: men nog een alternatief zocht met de leverancier.
geen reactie op contact, na ontvangen van het geld is mij eerder overkomen bij een faillissement van een bedrijf. Dus ik ben blij dat men toch contact met mij heeft opgenomen. het duurde uiteindelijk wel zeer lang voor ik mijn geld terughad
Beste,
Wilt u ons aangeven om welke order dit gaat? Wij reageren altijd zeer spoedig op de mail en willen dit uiteraard graag goed met u afhandelen. Wij kunnen echter geen "telefoon" gerelateerde mail vinden, daarom het verzoek dit even met ons op te nemen.
Hartelijk dank voor uw moeite.
Ik wilde al een tijdje de Samsung 590D bestellen en Smitshop.nl had hem op voorraad (2 stuks). 's ochtends even gebeld en gereserveerd gezien ik pas 2 uur later kon betalen. Was geen probleem en was netjes voor mij apart gehouden. Nog telefonisch contact gehad ivm de betaling welke makkelijkste via de site kon en werd snel geregeld door weer op voorraad te zetten.
Ging wat mis bij iDeal site (error) en werd gebeld dat de monitor was besteld op iemand anders' naam (mijn moeder in dit geval) en of dat wel correct was ivm de reservering. Zeer nette service.
Besloten om het af te halen (vrijdag, weekend wachten had ik geen zin in) waar hij gewoon klaarstond en we meteen konden betalen.
Prima service, goed bereikbaar, site is duidelijk en een kloppende voorraadsindicatie (kunnen sommige webshops nog een voorbeeld aan nemen). Voor mij een aanrader en zou hier zo weer kopen.
In die zin aftersales gehad dat ik netjes gebeld werd of het wel mijn reservering was. Zeer persoonlijk geholpen en ondanks dat ik 3x gebeld had voor aantal zaken elke keer prettig te woord gestaan en zeer behulpzaam geweest.
Artikel snel gevonden en besteld. Ruime voorraad volgens de site, levertijd 2-3 werkdagen. Zondag besteld, aangegeven afhalen. Dinsdag gebeld of hij er was (ik was in de buurt). Na 3 keer bellen (ging paar keer over, verbinding verbroken) kreeg ik contact en hoorde dat het artikel woensdag beschikbaar was.
VerzendingWoensdag gevraagd het artikel alsnog op te sturen, met kopie overschrijving van de verzendkosten van ING naar ABN-AMRO. Vrijdag (vandaag) pas verzonden, dus moet ik afwachten of ik hem morgen (zaterdag) heb of dat ik hem pas dinsdag na het (paas)weekend krijg en kan inbouwen. Jammer.
Productinformatie was volledig. Ik wist wat ik bestelde. Mooi optijd en zorgvuldig bezorgd. Had mooi geweest als ze de zakelijke klanten wat beter bedienden
Verzendinggoed verpakt en mooi op tijd
KlantenserviceZowel via email als telefoon verzoek gedaan om een factuur voor in de boekhouding.
Nooit mogen ontvangen.
Goedemiddag, wilt u ons svp een mail sturen aan administratie@smit-ict.nl met vermelding van uw ordernummer, dan krijgt u per omgaande uw factuur gemaild.
krijg een bijzonder gevoel bij deze shop ook bij de review. Ik had een vraag gesteld over het kunnen betalen via paypal.Hetgeen op de site staat als betaalmiddel, maar als je gaat bestellen komt die optie niet....Alleen overmaken en ideal....
Zou binnen 4 uur antwoord krijgen, je raad het al....
Update, net mail gekregen dat er een technisch probleem is met paypal.
Gevraagd om hun paypal adres om toch een bestelling te kunnen plaatsen.
Update 2: Betalen via payapl is nu mogeljk, meteen besteld en betaald!
tot nu toe prima service.
Update 3 : goederen zijn binnen prima verpakt en snel verzonden kortom zou zo weer kopen
Klantenservicemoet eigen lijk tijdens sale zijn, maar deze jongen leveren een goede directe service, dat ik nu het vertrouwen heb om daar meer te gaan kopen!
Beste,
Onze excuses voor het tijdelijk niet werken van PayPal. Er bleek een fout in het systeem te zitten waar wij op dit moment druk mee bezig zijn. Wij reageren altijd binnen enkele uren en betreuren het dan ook zeer dat dit in uw geval niet goed gegaan is. Wij staan nog niet zo lang op tweakers dus hebben hier nog niet veel reviews, maar u kunt zien bij Beslist.nl dat wij een zeer servicegerichte en betrouwbare shop zijn.
Smitshop.nl
Snel, goed en goede service.
Eenvoudig besteld, goede, vriendelijjke service en snel geleverd. Gewoon zoals het hoort en een beetje meer.
Zoals beloofd, snel. Vandaag besteld, volgende dag geleverd
KlantenserviceVriendelijk, deskundig, hulpvaardig en goed bereikbaar. Snel en oplossingsgericht. Voor herhaling vatbaar