iFactors Alexandrium

Gebruikers over webshop iFactors Alexandrium

Op 21 december deze shop bezocht om een nieuwe Macbook uit te zoeken. De shop ziet er opgeruimd en strak uit, maar is wat klein qua opzet. In de shop waren op dat moment twee medewerkers aanwezig.

Na een medewerker aangesproken te hebben met de vraag of de Macbook die zij toonden een hi-res scherm had, gaf zij als antwoord: "Ja, alle nieuwe modellen." Terwijl de hi-res een optie is op de 15" Macbook Pro. Toen ik dat aangaf zei zij: "O, even kijken hoor. Nee, deze Macbook heeft dat wel. Kijk maar naar de prijs." Toen ik het verschil liet zien in de Apple-shop online vertelde zij: "Ow, nee. Deze heeft dat dan niet. Maar dat merk je niet hoor."

Ik vroeg of zij nog wel een model hadden staan met een hi-res scherm, want ik wilde dat toch graag zien voor ik een flink bedrag uit gaf. Nee, want men had alleen de best lopende modellen op display staan. Toen ik vroeg of er een shop in de buurt was die het wel had kreeg ik als antwoord: "Daar hebben wij geen contact mee, dus daar moet u zelf maar even kijken."

Al met al is mij duidelijk geworden dat het hier volledig ontbreekt aan kennis van het product dat zij verkopen en het vooral ook niet belangrijk vinden wat een klant nodig heeft of wil hebben. Ik ben naar de Mediamarkt gegaan en heb daar met nog steeds heel veel plezier een nieuwe Macbook gekocht.

Daar een medewerker die duidelijk wist waar hij over sprak, uitleg kon geven en dingen kon laten zien. iFactors Alexandrium is een shop waar ik niet meer terug kom en die naar mijn mening het merk Apple geen eer aan doet.

Scorekaart voor iFactors Alexandrium