Inktwereld

Gebruikers over webshop Inktwereld

Hier diverse malen inktcartridges besteld. Nooit iets mis mee gegaan dus ook nooit contact mee gehad.

Bestellingen werden altijd op tijd verstuurd.

En dan komt hij: voorlaatste bestelling is vermoedelijk door PostNL mee gevoetbald. Van buiten niets aan te zien, maar de cartridges uit deze bestelling zijn stuk voor stuk kapot. De chip afgebroken, bevestigingspunten afgebroken of de hele cartridge aan stukken. Ik gemaild naar inktwereld. Krijg bericht dat dit via de site moet. Heb ik een hekel aan. Maar goed. Toch gedaan. Duurt een week voordat je een reactie krijgt. Daarop krijg je bericht dat je foto van de cartridges moet sturen naar <a href=\"mailto:foto@inktwereld.nl\">foto@inktwereld.nl</a>. Dit adres blijkt niet te kloppen. Contactformulier werkt dus niet. Sowieso zeer omslachtig en onklantvriendelijk. Ik ben gaan bellen maar dit blijkt ook niet te kunnen. Op voicemail wordt gezegd dat je kunt mailen naar <a href=\"mailto:voorraad@inktwereld.nl\">voorraad@inktwereld.nl</a>. Dit adres klopt ook niet. Gemaild naar info, support, klantenservice, enz. Domain check gedaan. Alle email adressen blijken niet te werken. Hierop een zusterbedrijf van inktwereld gebeld. Inderdaad, ik was inmiddels redelijk pissig. De hoeveelheid tijd die dit kost heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Om een lang verhaal kort te maken, het is allemaal mijn schuld. Ik ben nog nooit zo door een bedrijf behandeld. Wat een botheid. Ik bestel er nooit meer en raad een ieder aan dit ook niet te doen. Als er iets mis gaat ben je aan de goden overgeleverd.

Scorekaart voor Inktwereld