Gebruikers over webshop Billgames
Review toevoegenGoede prijzen, lieten ons meteen weten dat ons spel (Dragon Age Inquisition) niet meer leverbaar was voor een korte tijd, en ze hebben de order meteen geannuleerd.
KlantenserviceIk zou 3 werkdagen moeten wachten op het teruggeboekte geld. Wacht nu al meer dan 1.5 week, nog niks. Herhaaldelijk gemailed en hun contactformulier ingevuld, geen reactie. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Waardeloos...
Product werd zeer goedkoop aangeboden in vergelijking met andere websites, en de e-mail met de productcode er in kwamen snel binnen.
KlantenserviceIk had Assassins Creed IV: Black Flag gekocht via Billgames. Jammer genoeg had ik een code gekregen voor Assassins Creed Revelations. Na een telefoontje met de klantenservice is het probleem zeer goed en snel opgelost. Mocht Revelations houden en kreeg alsnog een productkey toegestuurd gekregen voor Black Flag. Top! Ik bestel hier zeker vaker.
The last of us remastered besteld op een maandag voor een een lagere prijs dan in de winkel. Bevestiging gekregen na een uurtje dat mijn bestelling was ingepakt en klaar was gezet voor verzending. Volgende dag netjes pakketje ontvangen van DHL. Netjes ingepakt. Prima website en overzichtelijk. Ik denk dat ik hier wel vaker mijn spellen ga kopen voor de PS4.
VerzendingPrima verpakte game. Verpakking had bubbelplastic aan de binnenkant en in de envelop was ook de factuur te vinden.
Het zoek, betaal en verzend proces is prima verlopen. Via Tweakers was het al snel duidelijk dat BillGames de beste prijs had m.b.t. PS4 games en DS4 controller.
VerzendingDe bestelling werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceHet eerste telefonische contact met Aftersales was een dikke voldoende, echter heeft het daarna toch een maand geduurd om de defecte controller om te ruilen. Uiteindelijk heeft BillGames het probleem netjes opgelost.
Deze website hanteert zeer scherpe prijzen vergeleken met andere (grotere) websites. Veel games worden uit voorraad geleverd.
VerzendingDe bestelling ondanks dat ik een paar minuten "te laat" was met bestellen (17:12) uur toch netjes op tijd (de volgende dag) aangekomen.
KlantenserviceAlle vragen die ik over het product en de levering ervan had werden netjes beantwoord
Gister Mirror Edge gekocht, maar in plaats daarvan de steam key voor het onjuiste spel gekregen. Na een mail, heeft een medewerker mij alsnog het juiste product toegestuurd over de mail.
Kort en vriendelijk afgehandeld, top service van Bill Games.
Direct steam key ontvangen over de mail na betaling met iDeal.
KlantenserviceZoals eerder vermeld, werd het probleem al snel opgelost door een medewerker na mijn eerste aankoop.
Goede prijs /kwaliteits verhouding, Mooie website Ookal wordt er iets verkeerd gestuurd ze blijven netjes.
VerzendingGoed maar was wat fout gegaan.
De Titanfall xbox360 gepre-orderd, omdat deze pas om 11 april uitkomt in nederland. Wat er nou was is dat ik de volgende dag titanfall binnenkreeg voor de xbox one.. hier kon ik niet veel mee, dus een ticket gemaakt en gelinkt aan mijn bestelling, dezelfde dag nog een reactie gehad. Dat ik hem terug kon sturen en dat ze daarna de verzendkosten terug betalen. Maar ik meot nog contact opzoeken of ik nou me geld terug krijg of dat ik de xbox 360 als nog gepre-orderd heb..
Goede hulp! ben er erg tevreden over! Snel en zeker goed
Steamkey van een spel besteld op vrijdag 00:30 betaald via ideal en om 00:31 ben ik aan het downloaden.
Voordelig en snel
(enige punt van kritiek zou kunnen zijn dat niet direct duidelijk is wat of hoe je die code moet gebruiken. maar google is je beste vriend)
binnen 1 minuut in je mailbox om 00:31 hoe moet je dat toppen
Dark Souls 2 op maandag besteld, lag dinsdagochtend op de deurmat. Nette site, duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingDoor wat slordige afhandeling van Selektvracht was het hoesje kapot. Terwijl deze kartonnen hoesjes normaal prima zijn. Gezien hoe het hoesje eruit zag is dit in ieder geval niet zo verzonden.
KlantenserviceContact opgenomen met de klantenservice, die meteen een vervangende hoes toestuurde. Nieuw hoesje was een dag later binnen. Top!
Op Zaterdag vlak voor 17.00 besteld. Op woensdag binnen. Website is prima verder. Vooral afgegaan op eerdere reacties op tweakers.net
VerzendingGoed ingepakt, alleen een dagje later dan verwacht. Geen drama though, omdat het nog steeds binnen de 3-dagen ligt die ze als buffer houden.
Zeer goede service! Aftersales is fantastisch, deze mannen verdienen een 10! Als een van de weinigen hebben ze een goede voorraad van Xbox One spellen.
VerzendingVerzending is tip top in orde, in een stevige kartonnen envelop kreeg ik het spel binnen.
KlantenserviceSpel was niet op voorraad, ik kon een iets duurder spel voor hetzelfde geld krijgen en werd dezelfde dag nog geleverd binnen Hilversum (waar ze ook kantoor houden)!
Alles is helder en duidelijk, het bestellen gaat makkelijk en snel. Daarnaast ook nog een van de goedkoopste.
VerzendingNet voor 17 uur besteld de volgende dag voor 12 uur thuis, simpelweg super.
Ik heb net als heel veel andere mensen een PS4 besteld. Helaas is het algemeen bekend dat de PS4 bij elke "kleinere" winkel niet geleverd is en ook hier is dit het geval. Ik ken mensen die in juni een PS4 besteld hebben en nu ook gehoord hebben dat ze hem niet ontvangen. Ik heb niet gekozen om extra te betalen, omdat ik nog wel even kan wachten dus heb mijn bestellen geannuleerd. Ik begrijp alleen de reacties hieronder niet, aangezien in heel nederland de PS4 uitverkocht is. Als er onduidelijkheden bestaan over de levering van de PS4 moet je bij Sony zijn, daar kan een webshop ook niets aan doen. Daarnaast kan je er op rekenen dat de dagen voor sinterklaas/feestdagen behoorlijk druk zijn en dat reacties daardoor langer kunnen duren.
Ik heb dan mijn product niet gekregen, maar wil toch even een positief woord achterlaten voor deze webshop. Ik ben zeer correct geholpen.
Mijn geld direct terug gekregen. Prima als je het mij vraagt.
Na al die goede ervaringen te hebben gelezen dacht ik, oke helemaal top. Niet dus. Had een game besteld de pre order editie met downloadable content erbij ook heb ik een ps4 controller besteld. Stond duidelijk op de vandaag besteld morgen in huis. De producten die ik had besteld waren volgens de website op voorraad. Nou niet dus! Werd de volgende dag netjes gebeld(vrijdag), wegens een bedrijfsongeval konden ze de controller pas dinsdag leveren , oke prima, het spel zou wel meteen worden verstuurd en heb hem netjes zaterdag ontvangen. Alleen op de website adverteren ze dus met de pre order editie van battlefield 4 inclusief China Rising DLC. Wat zie ik tot mijn verbazing, heb gewoon de doodnormale versie gekregen. Dus ik heb hun gemaild dezelfde dag nog. Oke het is weekend dus begrijp dat ze niet reageeren, maar de maandag werd er nog steeds niet gereageerd. Na de klantenservice zo een 10x gebeld te hebben nog steeds geen gehoor dus ik gaf het op. Ook niks meer gehoord over de controller. Nog maar een paar mailtjes extra gestuurd op de hoop dat ze reageeren. Vandaag is het dinsdag dus zou vandaag mijn controller geleverd moeten krijgen. Hoop vandaag ook verder bericht te krijgen hoe of wat, maar denk dat dat niet gaat gebeuren! Net nog een paar keer gebeld, ze zijn al heel de tijd in gesprek dus denk dat de hoorn eraf ligt.
Oja ik dacht net nog even op de site te gaan kijken. Even kijken of er dingen zijn veranderd. En ja hoor wat zie ik tot mijn verbazing, controller 10+ werkdagen geleverd. En op de pagina van battlefield 4 ps4 zijn er ook dingen veranderd het is opeens niet meer de preorder editie, en het dik gedrukte kopje waarin stond beschreven dat het inclusief de dlc China rising is is ook verdwenen.
Geen goede ervaring dus!! Moet overal zelf achteraan gaan.
Vaker bij deze site besteld. nooit fouten gehad maar helaas eens moet de eerste keer zijn en wat moet ik zeggen wat een potje! Playstation 4 gepreorderd hier. een week voordat de console uitkomt ontvang je een telefoontje dat je kunt kiezen uit de volgende opties 1 95 euro meerprijs 2 wachten tot maart 3 geld terug..
Verzendingde datum van launch is aangebroken. nog geen playstation 4 of enige informatie waneer ik deze ga ontvangen.
KlantenserviceOp emails reageren zit er ook niet meer in voor dit bedrijf! jij moet zelf overal achteraan gaan
Kan niet beter, mooie overzichtelijke webshop. Duidelijke omschrijving, snelle site, mooi, strak en duidelijk allemaal.
---
Alles is goed en soepel gegaan, zal hier zeker vaker iets kopen, ze waren de goedkoopste!
Snel, heel snel. Een gamecode besteld en betaald met Ideal, na de betaling direct in de mail en de game can gedownload worden!
Goed aftersales, helaas was dat nodig omdat DHL het pakje had stukgemaakt. Zie verder 'verzending' en 'aftersales'. Uiteindelijk heb ik het product nooit ontvangen, omdat ze het daarna niet meer hadden. Als het goed is krijg ik mijn geld terug. Ze hebben dat direct geregeld, zonder dat ik erom hoefde te vragen.
VerzendingDe verzending was goedkooop, €1,95, maar meneer DHL is helaas op het pakje gaan zitten. DHL heeft toen zelf besloten het pakketje niet te bezorgen, maar heeft zowel mij als de winkel niet op de hoogte gesteld. Pas nadat de winkel DHL gevraagd heeft wat er gebeurd was, kwam de aap uit de mouw.
KlantenserviceNa één e-mail van mij waarin ik meldde dat de bezorging op zich liet wachten en de vraag wanneer ik het pakje kon verwachten, is de winkel zelf gaan uitzoeken wat er gebeurd was. Ze hebben mij daar steeds via een ticket van op de hoogte gesteld. Dat verliep prettig.
Ik was op zoek naar Civilization V Gold Edition en was niet bepaald van plan 40 euro te gaan betalen (al zat er dan alle DLC bij en een uitbreidingspakket). Ik ging kijken op Beslist kijken en ik kwam op Billgames uit (op Tweakers is er verrassend weinig over te vinden). 27 euro betaald voor de volledige games + DLC + uitbreidingspakket.
VerzendingVerzending ging razendsnel. Zoals geadverteerd werd er een productcode verzonden per email. 20 seconden na aankoop had ik de Steam key en kon ik het spel gaan spelen.
KlantenserviceBattlefield 4 Pre Order Edtiion besteld en de productcode was fout doorgegeven. Gisteravond een mail gestuurd om 21:00 en nog die avond om 23:00 beantwoord. Ze hebben me een nieuwe key gestuurd en deze was wel verzilverbaar. Top service!
Duidelijke website en bestelling verliep gemakkelijk. Heb deze webshop gekozen vanwege de positieve reviews en snelle levertijd, maar hier betaalde ik dan ook voor.
VerzendingEerste verzending mislukt vanwege een probleem bij de verzendende partij (kan gebeuren), tweede kwam pas dinsdag binnen en toen was ik al op vakantie. Ondanks een foutje hadden ze het snel en zeer klantvriendelijk hersteld.
Klantenserviceaangezien de bestelling te laat binnen kwam voor mij heb ik deze gerouterneerd onder de wet koop of afstand. Deze was de 30ste terug gestuurd en keeg vandaag de bevestiging binnen. Zou de volgende keer zo weer bij BillGames bestellen.
Erg goede klanten service. GTA V besteld maar die leek niet aan te komen. Gebeld met Billgames. Deze hebben contact opgenomen met PostNL en ik heb zelf bij PostNL een klacht ingediend over de levering. De volgende dag weer gebeld met elkaar. Beide geen reactie van PostNL ontvangen. Billgames heeft diezelfde dag nog via een andere dienst het spel opgestuurd. Vanavond gamen
Eerste levering niet ontvangen. Via een andere verzend dienst uiteindelijk dus wel. Blijft bizar hoe een organisatie ls PostNL hier mee weg blijft komen.