Gebruikers over webshop mytrendyphone.nl
Review toevoegenwaardeloze after-sales. Na 7 maanden begeeft mijn auto lader het van mijn telefoon. het bedrijf beroep zich op de garantie termijn ipv mee te denken met de klant en enige coulance te tonen. zo verlies je klanten. ik koop er ieder geval niets weer, want als het stuk gaat, geeft mytrendyphone niet thuis
De producten die besteld zijn geworden , zijn 6 werkdagen na de verzenddatum nog steeds niet geleverd.
VerzendingProducten die besteld zijn, zijn 6 werkdagen na verzenddatum nog steeds niet geleverd.
KlantenserviceKlantenservice blijft schermen met wet koop op afstand en dat Post NL er 30 dagen over mag doen om de order te leveren, ook zegt men dat de klant kiest voor verzending per briefpost, echter een bezoekje aan hun klantenservice pagina leert, dat men alle bestellingen onder de €67 per briefpost verstuurd, zodat de zendingen in feite ontraceerbaar zijn.
ik ben zwaar teleurgesteld in mytrendyphone... neem mijn raad aan en maak geen gebruik van hun diensten!
mijn ervaring: ik heb mijn toestel opgestuurd, kreeg pas anderhalve week!!! later bericht dat ze het toch niet konden maken omdat mijn frame blijkbaar ook stuk was en ze toch de duurdere reparatie moesten uitvoeren. Of ik even per omgaande 119 euro kon betalen. op hun site garanderen ze echter dat als je touch screen het nog gewoon doet, ze het zeker weten kunnen repareren en beloven ze dat je je je toestel weer heel terug krijgt.. nou niet dus. trap er niet in!! dat is toch gewoon onbetrouwbaar?
wij gemaild en gevraagd of ze dan ook het frame gingen maken. maar dat was niet het geval.. dus zou ik 119 euro bij moeten betalen voor de reparatie van een toestel dat waarschijnlijk ook daarna niet meer goed zou werken. Nou snap ik heus wel dat er meer stuk kan zijn dan zo aan de buitenkant te zien is, maar garandeer en beloof dan niks op je website. Of kom dan tegemoet in de verzendkosten. In mijn persoonlijke mening is dit pure misleiding, kunnen ze niet communiceren ik heb het gevoel alsof ik met een autist a la rainman aan het praten ben, ongelofelijk!!! ik voel me zwaar in de maling genomen door hun garanties en beloftes, ze me daarna tegen de muur zetten want zij hebben het toestel al, verzendkosten moet ik ook al betalen, ook voor het retour doen, of ik moet zoveel geld betalen dat ik net zo goed een nieuw toestel kan gaan aanschaffen. Kortom, naar aanleiding van mijn ervaring vind ik ze misleidend, onbetrouwbaar, slecht communiceren en helemaal niet aan hun klanten denken. contact gehad met ( Tim Profijt en Marvin Steenwijk)
Lange wachten.( ging hier om een opgestuurd defect toestel van mij)
Klantenservicebeantwoorden van je opmerkingen gebeurd niet, ook niet naar herhaaldelijk zelfde vraag stellen!!!
Bestelde hier een screenprotector van gehard glas.
Verzendkosten voor een verzending zonder 3S en envelop post was 4,95 !
Product kom aan in een dun envelopje totaal verbogen en bij openmaken was dit compleet gebarsten. Niet vreemd want het had werkelijk geen bescherming en dat voor 4,95.
Zoals gezegd slecht verpakt en verzending geschied niet vlot dus het is niet het principe als je besteld en je krijgt een mail met het is verstuurd dat het dan ook de volgende dag er is 4-10 werkdagen.
KlantenserviceHier scoort het bedrijf bedroevend.
Aangezien er op de site van dit moeilijk verkrijgbare artikel er nog maar 2 op voorraad stonden.
Heb ik de chat gestart en hele verhaal verteld, in half Nederlands krijg je standaard antwoorden, dat duurde ook vrij lang. Ze verwijzen naar de voorwaarden en werkelijk geen enkele empathie om de klant tegemoet te komen. Ik heb een foto erbij gezet maar nog steeds moest ik dit terugsturen dan wachten.
Tja met het risico dat het niet meer verkrijgbaar is. 2e keer chat opgestart in de avond, toen werd er niet meer gereageerd. Waar zij wel scherp op letten is of je wel genoeg sterren geeft bij een beoordeling op Trustpilot en zowel hier als elders staat het bom vol met klachten. Afrader
Bij het bestellen al enige twijfel over de webshop. Toch besteld ( een toetsenbord). Aller eerst moet ik 5 euro bezorgkosten betalen voor iets wat door de brievenbus past, dit viel al erg tegen. Na een nette bevestiging moet ik 4 dagen wachten tot mijn bestelling binnen is gekomen. Wat er vervolgens uit de goedkope envolop komt is bijzonder te noemen. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. De doos zat bij elkaar geplakt met plakband anders zou deze uit elkaar vallen. Vervolgens haal ik het toetsenbord uit de doos en er zitten duidelijke gebruikerssporen op. Krassen, deuken en de behuizing compleet uit elkaar bij het opladerpunt. Uiteraard dit product terug gestuurd. Overigens wel de retourkosten netjes terug gehad en om een nieuw toetsenbord gevraagd. Na 14 dagen had ik dan eindelijk mijn toetsenbord weer binnen. Nu ook weer de doos opengemaakt en in een goedkope envolop. WEER duidelijke gebruikssporen en WEER deuken in het alluminium frame. zeer teleurstellend deze webshop. Geen aanrader.
VerzendingSlechte ervaring. Het product zat niet goed beschermd in een goedkope envolop.
KlantenserviceWerd redelijk te woord gestaan in de chat. Slecht Nederlands en geen hele zinnen.
Ze vermelden op voorraad en verzending vandaag. Blijkt dat ze dan gewoon 2 tot 4 werkdagen er over doen met een maximale uitloop naar de wettelijke 30 dagen. Product dus nog steeds niet ontvangen!
VerzendingZe vermelden op voorraad en verzending vandaag. Blijkt dat ze dan gewoon 2 tot 4 werkdagen er over doen met een maximale uitloop naar de wettelijke 30 dagen. Kan helaas geen oordeel geven over het product want nog steeds niet binnen!
KlantenserviceZe beantwoorden je e-mails vlot maar laten wel weten dat je zelf zo dom bent en akkoord bent gegaan met hun levering voorwaarden
Ik heb bij dit bedrijf een Samsung Accu besteld voor een Note10.1.
Wat ik thuis kreeg was een reeds gebruikte en beschadigde Accu. Direct een RMA aangevraagt! Zelfde dag terug gestuurd. Maar natuurlijk is dit poststuk heel handig voor ze zoekgeraakt. Geen track&trace brievenbuspost.
Tja. Dus ik trek drie keer aan het kortste eind bij dit bedrijf!!!
Product voldoet niet aan de kwaliteitseisen en de levering was niet conform hetgeen beloofd op de site.
VerzendingVerzending zou binnen 24 uur zijn. Uiteindelijk heb ik ruim 2 á 3 weken op mijn product moeten wachten. Volgens hun lag de schuld bij TNT. Mijn vermoeden is dat ze helemaal geen voorraad hebben en zelf ook producten moeten bestellen.
KlantenserviceKlantenservice was per e-mail goed bereikbaar. Wel lazen ze mijn e-mails niet goed en konden ze mij ook niet verder helpen.
De producten waren makkelijk te vinden op de site, die is klaar en duidelijk maar blijkbaar weten ze niet welke producten ze in stock hebben. Had op 9 jan een ander scherm besteld voor mijn smartphone, niets gekregen. Nochtans stond er op voorradig dus ja je wacht. Nu ging ik op de site kijken, tijdelijk uitverkocht. Ben dan naar de chat gegaan en zou nog tot 12 feb moeten wachten eer het verstuurd kon worden. Ik kon ook de bestelling annuleren, heb dit dan gedaan want had al een ander scherm besteld bij een andere firma, goedkoper, hetzelfde maar de transportkosten naar B waren veel duurder. Nu hoop ik dat ze vandaag mijn spullen nog opsturen met UPS naar B want anders ga ik niet happy en blij zijn. Betaling is wel in orde, daar zijn ze wel heel snel in, geld cashen maar mensen laten wachten. De persoon aan de chat was vriendelijk maar het duurde heel lang, bij het telefoneren was ik nr 2 en ineens krijg ik een Engelstalige aan de lijn... fijn dus, ik ken wel Engels, maar Nederlandse firma met Engelse bedienden, lijkt me raar want anders mocht ik nog een tijdje wachten. Niet erg tevreden dus.
KlantenserviceMijn klacht is netjes opgelost hoop ik toch.
Voor 1500 besteld, is dezelfde dag verzonden... Ze bedoelen, de dag daarop klaargezet om te worden opgehaald! Op vrijdag een artikel besteld, verzending binnen 24 uur! Zaterdag een mail gekregen dat het artikel was verzonden. Maandag niets, dinsdag niets, even kijken in de voorwaarden: levering binnen 2 tot 4 dagen! Vrijdag nog steeds niets, even bellen. "PostNL heeft het erg druk. Er zit wat vertraging in. En de mail van zaterdag dan dat het verzonden was? Dan wordt het pas op maandag door PostNL opgehaald...
Zaterdag ontvangen. Mooi artikel, zeker voor de prijs. Verzendkosten staan niet in verhouding.
Ze claimen verzending binnen korte termijn. Er staat zelfs een klok op de site "Als u binnen 20 minuten besteld, wordt het vandaag nog verzonden". Daar klopt niets van.
KlantenserviceOngeïnteresseerd persoon aan de andere kant, die de schuld maar even bij PostNL neerlegt.
Twee artikels op vrijdag besteld, status was "op voorraad, direct leverbaar" met een een grote teller erbij en de melding "binnen 3 uur besteld, vandaag verzonden".Dat is allemaal nep en klopt niet! Vrijdag niets meer gehoord, op zaterdag e-mail ontvangen dat 1 artikel verzonden was en de andere was niet op voorraad en ik moest mijn achternaam doorgeven, want stond niet in de order! Dat heb ik direct gedaan, maar op maandag nog niets binnen. Gebeld maar was helemaal niet bekend wanneer tweede artikel geleverd wordt was niet op voorraad bij leverancier, maar op de website staat nog steeds " op voorraad, direct leverbaar"! Dat is mijn tweede en de laatste bestelling, de eerste ging ook helemaal fout en moest meer dan een week wachten.
VerzendingWaardeloos, je krijgt de bestelling veel later, na een week of meer, pas binnen! Artikels die zelfs bij de leverancier niet op voorraad staan, staan op de website op "voorraad, direct leverbaar" en er wordt niet dezelfde dag verzonden!
KlantenserviceHelpdesk is ook waardeloos! Ze zeggen maar wat, geven geen duidelijk antwoord en willen gesprek snel beendigen. Mensen bestel hier niets, zoek een andere betrouwbare winkel!
Simpel gezegd: super slecht! Ik heb hier een cover besteld en een screenprotector, ze zeiden: 'Morgen heb je het in huis.', na een paar dagen nog niet binnen. Contact opgenomen met de klantenservice, je wordt niet als een waardige klant ontvangen. Je voelt jezelf al snel een vervelende klant. Dus kortom: BESTEL HIER NIET!
VerzendingWaardeloos, ik krijg het product naar maanden pas binnen! Er werd niet gezegd dat het niet in voorraad was.
KlantenserviceJe voelt je snel een vervelende klant, het maakt hun waarschijnlijk niks uit of je je producten wel of niet binnenkrijgt(naar mijn gevoel).
Trilmotor en covers bestreld voor mijn HTC one M8, binnen 3 dagen in huis! Duidelijke site met duidelijk vermelde informatie over de bestelde onderdelen. Jammer is wel dat er nergens een levertijd wordt genoemd. Als ik de eerdere recensies lees heb ik veel geluk gehad schijnbaar.
VerzendingLevering ging vlot en netjes. Een nadeel is wel dat ze je ruim 4 euro verzendkosten laten betalen. In mij geval kwam mijn bestelling met de brievenpost binnen. Dit hoeft natuurlijk niet meer dan 4 euro te kosten, tevens krijg je hierdoor geen track& trace nummer.
Hier een pakket screenprotectors besteld, vooraf contact gehad met de live chat van wanneer het verzonden word indien het op voorraad is.
Daar werd meteen geagiteerd gereageerd 'van het staat toch duidelijk op de site zie de tijd aangever en binnen die tijd word het vandaag verzonden' en heeft u het morgen in huis. Vriendelijkheid is ook een groot goed Mevr Heuvel.
Slecht want je betaald 4,95 en het blijkt met een normale briefpost mee te gaan dat is 1. duur 2. je kan het niet traceren.
En wat bleek ik heb het niet mogen ontvangen.
Als je dan navraag gaat doen over waar het pakket zich bevind word er ineens 1-3 dagen aangegeven eerdere berichten zijn dan niet van enige waarde.
Als je een vraag stelt waarop zij duidelijk weten van wij zijn er hier tekort op geschoten dan is het ineens een gedraging van de medewerker van zoek het maar uit.
Update nog steeds niks ontvangen, !
Advies links laten liggen niets kopen !
nu ruim 4 weken verder, eerst bleef het hangen op een betaling, ivm een naamsverandering van het bedrijf werden we gezien als een nieuw - en dus mogelijk nog niet betrouwbaar genoeg - bedrijf. Ik moest maar mailen dat de betaling was overgemaakt. Telefonische behandeling stug. Toen mail dat ik zou begrijpen dat vanwege de 35.000 bestellingen die regelmatig de deur uitgaan, het even zou kunnen duren eer ik mijn hoesjes zou ontvangen. Vervolgens werd me geadviseerd 10 werkdagen te wachten. Niets ontvangen. Toen weer een formulier invullen om aan te geven dat ik het niet heb ontvangen. Geen sorry of jammer of wat dan ook. Hoop dat ik mijn geld terugkrijg. Advies: Niks kopen!
Verzendingniks ontvangen, geen track en tracé, geen duidelijkheid over wat je kan verwachten
KlantenserviceAls ik er op terugkijk... ze zijn wat geïrriteerd als je belt... je voelt je als snel een lastige klant...
VerzendingIk heb 3 weken geleden een hoesje besteld, op de site staat 1-3 leverdagen maar nog niet binnen. Via de mail een klacht in gediend en zij geven de schuld aan de leveranciers, maar dat is erg kinderachtig want zij komen hun beloftes niet waar. Ontzettend slechte service, bestel hier nooit iets!
De website is redelijk overzichtelijk, het zoekprogramma is ook duidelijk. Het assortiment is ook oké.
VerzendingOp de website staat dat ze binnen 2 - 3 dagen leveren. Hoesjes en screenprotector besteld op 31 juli, op 5 augustus nog steeds geen pakketje.
KlantenserviceDiverse malen gemaild. Ze zeggen dat ik geduld moet hebben. Moet minimaal 10 dagen wachten, voordat er actie ondernomen kan worden.
De indruk van de webshop is goed. Ruim en overzichtelijk opgezet. Overal voorraad indicatie aanwezig. Er is een teller aanwezig die aangeeft hoe lang je nog kan bestellen zodat het nog dezelfde dag verzonden wordt.
VerzendingIk heb een hoesje besteld op 23-05-2014 om 15:00 uur. Hij was op voorraad dus zou dezelfde dag verstuurd moeten worden. Echter zijn we nu 5 dagen verder en er heeft nog steeds geen verzending plaats gevonden.
KlantenserviceVia live chat op 26-05-2014 gevraagd wanneer de bestelling verstuurd zou worden. Direct antwoord gekregen dat dat de volgende dag (27-05-2014) zou plaatsvinden. Helaas is dit niet gebeurd.
Ruim assortiment. Overzichtelijke website. Goede betaalmogelijkheden.
Na bestelling wordt er automatisch een account voor je aangemaakt met een gegenereerd wachtwoord. Ik vind het storend dat je deze niet kan veranderen. je kan het account ook niet verwijderen.
Het inloggen op de site is niet handig ingericht. De link "inloggen" brengt je naar de inlog pagina van Club Trendy. De "bestelstatus" link brengt je naar de inlog pagina voor het automatisch gegenereerde account.
Bestelling, verwerking en verzending worden geautomatiseerd opgevolgd via e-mail. Dat is prettig. Het valt wel op dat taal technisch de opvolgingen van elkaar verschillen.
De verzendkosten vallen tegen. 4,90 voor gewone briefpost zonder tracking. Met tracking versturen ze via UPS. Dit komt waarschijnlijk omdat mytrendyphone vanuit Denemarken opereert. Mijn bestelling is vanuit Denemarken verzonden.
Communicatie is in orde. Het Nederlands soms wat inconsistent. Dat komt waarschijnlijk door de vertaling.