Gebruikers over webshop mytrendyphone.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenRetourgegevens niet correct op website. Lijkt niet mijn probleem maar van hunzelf. Zie hier al meerdere klachten over. Nu hebben ze mijn retour als niet geaccepteerd vermeld bij klarna. Ik moet van hun contact opnemen met ?? Gok postnl? Terwijl track and trace aangeeft bezorgd. Ja wij hebben afspraak word retour gestuurd. Nee bedrijven horen te werken met doorstuurservice niks retour naar klant want mijn adres staat niet op het pakket dus kan niet retour plus het is bezorgd dat jullie je adres niet aanpassen in je retour beleid is niet de klant zijn probleem! Ik betaal niks! Betaal mij maar voor de tijd dat ik hierin moet stoppen.
Je krijgt bij retour aanmelden zelfs een mail met het foute adres wat ook nog overal op de website staat!
---
Ja snel ontvangen maar retourneren is nog nooit bij een bedrijf zo slecht verlopen..
---
AlgemeenHet ging al mis bij de bestelling van de schermreparatie. Na betaling kwam ik terug op de website met een error dat de betaling niet gelukt was terwijl het geld wel afgeschreven was. Afschrift moeten versturen naar een Engelstalige helpdesk (de Nederlanders waren te druk...).
Ik probeerde ondertussen een account aan de te maken maar dat werkte niet en veel onderdelen van de website waren in het Scandinavisch.
Ik verstuurde mijn telefoon en zag dat deze ontvangen was, maar ontving geen bevestiging. Na mailverkeer werd de telefoon gevonden. Daarna kreeg ik een mail dat de batterij ook vervangen moest worden en dat daarvoor betaald moest worden. Ik ging schoorvoetend akkoord en vervolgens kreeg ik te horen dat de levering van de batterij nog 20 tot 25 dagen kon duren.
Toen heb ik de order geannuleerd. Ze hebben 15 euro onderzoekskosten gerekend.
Nadat ik de telefoon terug had, ben ik in Nijmegen naar een reparatiewinkel geweest die de telefoon voor minder dan hier binnen een dag(!) gerepareerd had zonder de batterij te hoeven vervangen.
Mensen, blijf weg bij deze winkel!
PS
Zelfs deze review plaatsen op hun website werkte niet.
AlgemeenIk bestelde op 6/1 een hoesje t.w.v 30€ voor mijn iPhone12. Na 1 week (leveringstermijn was 48u) had ik nog niets ontvangen, ook al kreeg ik onmiddellijk na de bestelling een bevestiging. Ik starte een chat met de klantendienst, en kreeg onderstaande antwoorden: We are sorry to inform you that your attempt to place an order was cancelled due to security reasons by our accounting department. M.a.w om veiligheidsredenen is je bestelling geannuleerd door onze boekhoudafdeling . . . toen ik hierop doorvroeg was ik kennelijk niet vertrouwenswaardig!
Amai, da's raar om lezen als je 33j een eigen zaak runde, en nooit ook maar 1€ schuldig was aan iemand!
Rare tijden waarin we leven!
Jammer, maar voor mij nooit meer Mytrendyphone!!!
De persoon in de chatsessie, excuseerde zich oprecht, en kan natuurlijk niet instaan voor een beslissing van iemand anders. Hij bleef wel heel beleefd . . . maar ja, het kwaad was geschied
AlgemeenEen kabel besteld, product omschrijving op de website voldeed niet aan de specs van de kabel, dus helaas verkeerde kabel. Na melden is de omschrijving nog niet aangepast.
had ik de reviews van te voren maar gelezen: geen tweede keer meer voor mij.
Pakketje was verzonden als gewone post en kwam na 2-3 dagen binnen. Uit het buitenland.
KlantenserviceKlantenservice reageert niet adequaat, haalt e-mails door elkaar en RMA duurt extreem lang.
AlgemeenAankoopbedrag wordt niet teruggestort
Ik heb een Jabra Bluetooth speaker gekocht bij dit bedrijf. Bellen en gebeld worden ging bijna niet vanwege de slechte geluidskwaliteit. Gebeld met klantenservice; ik mocht het product terugsturen en zou mijn geld terugkrijgen. 25 Mei kreeg ik de bevestiging dat ze mijn product hadden ontvangen en sindsdien ben ik bezig mijn geld terug te krijgen. Op mailtjes wordt niet gereageerd. Slechte service!
Telefonisch zeer beperkt en slecht bereikbaar en reageren überhaupt niet op mailtjes.
AlgemeenEcht super slecht! Eerst was mijn bestelling verstuurd maar vervolgens nergens te bekennen. Na 2 weken wachten ging ik erachteraan. Toen bleek mijn pakket kwijt te zijn geraakt met de post (dat is me echt nog nóóit overkomen). Toen moest ik een formulier uitprinten, invullen en terugsturen om een nieuwe order te krijgen. Daar vroegen ze eerst nieuwe verzendkosten voor omdat ik een ander leveradres wilde zodat ik zeker wist dat de 2e poging goed aan zou komen, uiteindelijk hoefde dat niet meer gelukkig. Eindstand: heb het pakketje nu ontvangen en het product (hoesje voor de Samsung S20) is ongeveer 1,5 keer de maat van het toestel waar die voor bedoeld is. Dus nu weer terugsturen. Echt mega mega slecht dit! Eerste en laatste keer.
VerzendingEerst raakte het product 'kwijt' met de post. Dat voelde een beetje als "de hond heeft mijn huiswerk opgegeten", dat gebeurt gewoon nooit en lijkt me eerder een metafor voor 'ik ben het vergeten'.
KlantenserviceZe reageren wel binnen 24 uur op mijn mails dus dat is het enige wat ik goed ervaren heb. Verder was de service van leveren en het product zelf echt super slecht.
AlgemeenDoe het niet! versturen pakket duurde twee weken en het verwerken van mijn RMA duurt inmiddels ook al bijna twee weken. Het annuleren van de bestelling kon blijkbaar niet (was al verzonden) terwijl ik pas dagen later een verzenmdbevestiging heb gekregen. Gelukkig is het een klein dingetje maar je zou maar voor honderden euros iets gekocht hebben! Onbetrouwbare partij!
VerzendingVeel te laat; heeft ruim twee weken geduurt. er werd mij niks gecommuniceerd en moest tot 4 keer toe contact opnemen met klantenservice.
KlantenserviceKan blijkbaar alleen in het Engels. De chat is vriendelijk en snel;. telefonisch werd ik chagarijnig te woord gestaan.
Algemeenmytrendyphone.nl is geregistreerd in Amsterdam, het adres is een virtueel kantoor.
Inmiddels via ip adres achterhaald dat webshop mytrendyphone.nl in Denemarken wordt gehost.
Mailtje gestuurd aan Deense hosting provider over praktijken van mytrendyphone.nl
Het gaat "maar" om 18,50 euro, maar ik wil iedere cent terug.
Arme mensen duperen?!
Dus nogmaals melding gedaan bij ConsuWijzer/ACM.
mytrendyphone.nl komt overduidelijk de wet koop op afstand niet na, dus nog even afwachten tot 16 mei a.s. en daarna aangifte doen van internetoplichting.
Op 30.04.2020 een bestelling gedaan bij mytrendyphone.nl
Order ontbonden binnen de bedenktijd op 2 mei 2020 vóórdat geleverd werd na het lezen van de vele negatieve beoordelingen over mytrendyphone.nl.
Had vooraf moeten googelen..
Beloofde levertijd op website klopt niet.
Bestelling was zogenaamd verzonden.
Werd pas 10 dagen na bestelling geleverd nadat ik een klacht had ingediend bij Consuwijzer-ACM en keurmerk Stichting Digikeur.
Producten zijn 11.05.2020 via aangetekende zending teruggestuurd.
Diverse keren gevraagd om terugbetaling.
Is nog steeds niet gebeurd. Ik krijg het geld niet terug gestort.
Goedgekeurd door Stichting Digikeur.
mytrendyphone.nl is namelijk aangesloten bij Stichting Digikeur.
Maar Digikeur geeft ook niet thuis.
Nog steeds geen reactie op mijn klacht over mytrendyphone.nl omdat gedragscode Digikeur niet wordt nagekomen.
Fijn waardeloos keurmerk dus dat Digikeur.
Alleen Engels sprekende klantendienst.
Stug in het Engels antwoorden op mijn mails.
Terwijl ik overduidelijk heb aangegeven dat ik de Engelse Taal onvoldoende beheers.
Klantensupport is voor mij via e-mail niet meer te bereiken, reageert helemaal niet meer.
UPDATE 17 mei 2020:
mytrendyphone.nl stapt heel makkelijk over je herroepingsrecht heen, en maakt het je heel erg moeilijk om je geld terug te krijgen.
Dit soort webshops vreten energie.
Maar ik heb na 13 dagen gelukkig mijn betaling terug op mijn rekening.
Terug betaaltermijn is 14 dagen na ontbinding koop.
Voor iedereen die ook in deze situatie komt, neem even de moeite, doorzoek het internet, je kan ook de domeinnaam natrekken op bijvoorbeeld Global Whois en zoek sowieso de wet koop op afstand op.
AlgemeenVerwerking van bestelling tot betaling gaat redelijk goed. Wijkt niet af van de gemiddelde online website
VerzendingOp 21 december telefoon besteld. Zou binnen een paar dagen binnen zijn. Op 7 januari nog niet binnen, dus bellen naar servicedesk. Die bleek maar zeer beperkt open te zijn. Ik kon wel op de site inloggen, begreep ik via bandje. Gedaan, gek genoeg kreeg ik een half uur later een mail dat de telefoon tussen 2-5 dagen bezorgd zou worden. Nu zitten we op 14 januari en telefoon is nog niet bezorgd. Hier word ik niet vrolijk van.
KlantenserviceDe klantenservice is zeer slecht bereikbaar. De tijden op de website komen niet overeen met de openingstijden die zij in werkelijkheid hanteren.
AlgemeenZeggen iets op voorraad te hebben op de site.(meerdere stuks van een artikel)
Deze informatie klopt van geen kant.
Je kan dan anderhalf week wachten op levering.
Spul komt waarschijnlijk gewoon uit een buitenlands depot...
Zoals eerder aangegeven slechte levertijden en site informatie klopt van geen kant.
Je krijgt een email met een PDF waar dan de correcte (als het goed is) leverdatum instaat.
Ps het valt ook niet op dat er nu 3 nep reviews hier onderstaan.... :-)
AlgemeenOp 20 januari 2019 bestelling geplaatst, zou via post.nl verstuurd worden 2á3 dagen levertijd. Nog steeds niets ontvangen. Via live chat, status opgevraagd, komen met verhaal, nog ff geduld het komt eraan. Geprobeerd via tel, maar het bedrijf is maar een paar uur per dag bereikbaar? Heb helaas vooraf niet gegoogeld naar dit bedrijf, maar ben er nu achter dat het i.d.d. het gewoon een bedrijf is die zich niet klantvriendelijk opsteld en zich niet aan afspraken houd. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier iets bestel
KlantenserviceLive chat alleen in het engels en tel. bereikbaarheid ondermaats
AlgemeenEr was een kortingscode geboden welke niet in combinatie met bepaalde producten mocht, maar dit was er niet bij vermeld. Pas bij het afrekenen werd zichtbaar dat er geen korting gerekend werd.
De kortingscode is verwijderd, maar ze erkennen hun fout niet en komen ook niet tegemoet. Niet erg klantgericht.
Klantenservice lijkt nergens van op de hoogte en lijkt voornamelijk een doorgeefluik/ afwimpel service.
AlgemeenIk heb een bestelling gedaan 27-11 op 28-11 een mail gekregen dat de bestelling is verstuurd. Na twee dagen niets binnen Via een chat in het engels want per telefoon is de bereikbaarheid maar 2 uur per werkdag. In de chatl kreeg ik te horen dat mijn bestelling per brievenpost is verstuurd, dan zou je zeggen max. 2 dagen voor het binnen zou moeten zijn. Het is inmiddels 6-12 en mijn bestelling is nog steeds niet binnen. Dit was eigenlijk een 5 december cadeau maar als ik het al ga ontvangen wordt het een kerst cadeau. Terwijl ze aangeven op de site snelle levering. Ik zit nog steeds te wachten op de bestelling.
VerzendingIk krijg het gevoel of dat ik opgelicht ben, 10 dagen na bestelling nog niets binnen.
EINDELIJK na 16 dagen mijn bestelling binnen, dit terwijl ze opgeven bij het artikel levering tussen 1 en 4 dagen.
De klanten service schuift de schuld naar KPN post die hebben het te druk. Raar want ik het vrijdag iets verstuurd vanuit Zuid-Nederland en zaterdag is het aangekomen in het midden van Nederland. Via chat gaven ze aan dat Post-nl 3 weken achterloopt wat een onzin. Ik raad mensen aan hier niets te bestellen je wordt opgelicht. Mijn bestelling heb ik nog steeds niet.
AlgemeenHelaas verkeerde artikel geleverd gekregen. Ik had een hard glazen screen protector besteld maar ik kreeg een plastic screenprotector geleverd. De prijs en de tekst op de website wezen wel op een glazen exemplaar maar in de praktijk kwam er dus de goedkopere plastic versie die ik overal kan kopen voor minder geld.
Produkt retour gestuurd en het geld wel weer terug gekregen maar het is toch weer een hoop onnodig gedoe en het kost portokosten voor het retour sturen want die kreeg ik niet terug.
Dus voor mij geen MyTrendyPhone meer.
Bezorging zou volgens de site de volgende dag zijn maar dit was helaas niet zo.
KlantenserviceEr wordt op geen enkele manier ingegaan op het leveren van het verkeerde produkt, schijnbaar vindt men dat daar heel normaal.
Algemeen2 dagen terug een autohouder voor mobiel besteld. Na 2 dagen nog niks binnen terwijl het dan bij de meeste winkels zo is. Na de contact met de klantenservise bleek deze uit Denemarken te komen en dat het 4 werkdagen duurde. Ik snap het wel maar zeg dat dan bij de bestelling.
VerzendingItem is naar hun zeggen verzonden maar via "normale" post. Apart. Dat wordt bij de verzending niet vermeld.
KlantenserviceEr is geen Nederlandse klantenservice maar een Engelse.
AlgemeenSneu bedrijf dat wellicht bestaat door oplichting... Voortaan toch maar weer op ervaringen met webshop googlen. Prijs was laag en natuurlijk moest daar slechte service tegenover staan. Dom, dom, dom.
VerzendingVerzending duurt veel te lang. "Ligt niet aan ons, wij hebben het direct verzonden" zegt klantenservice braaf volgens het script. Tuurlijk, en ik ben ook de eerste bij wie het product niet op tijd is. Ik wacht er nog steeds op stelletje oplichters.
KlantenserviceNet papagaaien en kleuters. Gewoon script natypen en zeggen dat het de schuld van een ander is. En de wachttijd... dikke 25 minuten voor de chat en telefonisch slechts 2 uur per dag bereikbaar. Treurig.
AlgemeenVandaag aangifte gedaan van oplichting bij de politie. Ik krijg geen antwoord op mijn emails of telefoontjes. Waardeloze website, ze laten je betalen voor iets wat waarschijnlijk uit China eerst moet komen. Dit is oplichting.
VerzendingEr heeft never nooit een verzending ooit plaatsgevonden want het zijn oplichters.
KlantenserviceEr is geen service, oplichters geven geen service en ik was dom
Geachte,
Wij beantwoorden alle e-mails uiterst binnen 24 uur op werkdagen, of de eerstvolgende werkdag wanneer u ons op weekends contacteert en wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12-14 uur. Hebt u al uw spam box gecontroleerd? Het kan gebeuren dat de e-mails daar beland zijn. Wij horen ook graag wanneer u precies ons gebeld hebt. Om u verder te kunnen helpen hebben wij ook uw bestelnummer nodig, u kunt het hier doorgeven, of direct aan onze klantenservice via e-mail, telefoon of chat. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
Mieke van Dalen
Customer service manager
AlgemeenZeer slechte service en product nooit ontvangen
Helaas na de eerste slechte ervaring waarbij het product niet compleet was nog een kans gegeven.
Helaas want het 2e product is nooit aangekomen.
Contact gehad maar is niet hun schuld ligt aan de post.
Ik moet maar weer hun zeer omslachtig formulier uit printen.
Onderteken en een brievenbus zoeken in hoop op een oplossing.
Bij de eerste bestelling die niet compleet was moet dat ook en zelf de verzend kosten betalen.
Nu nooit iets ontvangen en moet ik weer kosten gaan maken.
Ze hebben ook geen bewijs dat ze iets verstuurd hebben.
Nooit iets ontvangen wel betaald dus over het product kan ik helaas niets vertellen.
De eerste bestelling miste de afstand bediening en was niet de 3mm jack kabel die bij de beschrijving vermeld stond.
Retour sturen kost je geld en veel moeite om het formulier compleet te maken
Grof en nooit hun schuld zoals ik achteraf op internet lees.
Bij mij is het ook mijn schuld omdat het niet aangetekend verstuurd is.
Ik moet maar erachter aan gaan waar het gebleven is.
Maar ze hebben geen verzend gegevens?????
Geachte,
Wij ontvangen graag uw bestelnummer zodat wij kunnen controleren wat er precies gebeurd is en zodat wij u eventueel een oplossing kunnen aanbieden.
Bij voorbaat vriendelijk bedankt voor uw reactie.
Mieke van Dalen
Customer service manager
AlgemeenOm ook eens een positieve ervaring te delen; afgelopen vrijdag een hoes besteld voor mijn tablet. Prijs was erg scherp en dezelfde dag nog een mail gehad dat het artikel verzonden was. Door de vele negatieve reviews nam ik dit met een flinke korrel zout maar ik heb vandaag dan toch daadwerkelijk de hoes gewoon netjes mogen ontvangen.
Wellicht heeft de webshop wat veranderingen doorgevoerd aan de hand van de vele negatieve ervaringen, of heb ik gewoon weg geluk gehad maar ik vond het toch waard om ook een goede ervaring met de webshop te delen.
Geleverd in bubbel enveloppe, prima voor een tablethoes
AlgemeenIk kwam deze website tegen, en de prijzen zagen er aantrekkelijk uit, vergeleken met andere websites, dus bestelde ik iets. Helaas achteraf veel spijt van gehad. Bij het afronden van je bestelling kreeg je 3 keuzes qua verzending, UPS 1-2 dagen, DHL 2-3 dagen, ik koos voor PostNL , 2-4 dagen.
Achteraf ontzettend veel spijt van, het had gewoon niet uitgemaakt voor welke bezorgdienst ik had gekozen.
Mijn bestelling geplaatst en op maandag 24 juli kreeg ik een mail dat het verzonden was. Dus hield ik er rekening mee het binnen 4 dagen te ontvangen, maar helaas ik kwam van een koude kermis terug, zoals zoveel anderen. Het is vandaag 5 augustus, en ik heb nog niets ontvangen, na vele mailtjes en bellen, kreeg ik de standaard antwoorden,die ze iedereen geven ongeacht je situatie of product. Ik moest maar tot 8 augustus wachten, en ook zou de 30 dagen termijn nog niet om zijn.
En daar zit het hem in, waarom krijgen de mensen allemaal deze antwoorden, of ze nou kiezen voor DHL, Postnl, of wat ook. Het komt of niet aan, of na weken en weken.
Hier zit gewoon een luchtje aan, en ik lees in een andere review dat de spullen dus helemaal uit buitenland komen.
Hier moeten ze gewoon transparant over zijn.
Update: 8 augustus
Vandaag heb ik ze gemaild, dat pakket nog niet binnen was, en binnen enkele uren belden ze mij op, met een oplossing, lees verder, bij klantenservice
De klantenservice luistert totaal niet naar je, het is of er een bandje ingeslikt is, en vooral iedereen de schuld geven, behalve zichzelf.
Uiteindelijk kreeg ik mijn bezorgkosten terug, maar mijn pakket heb ik nog steeds niet. In hun antwoorden, kreeg je standaard termen te horen zoals,...10 dagen zus, 30 dagen zo,...het heeft met postnl lokale bezorgdienst, nog wat te maken...enz..
Maakt niet uit wat ik zei, of met welk argument ik kwam, het waren steeds dezelfde antwoorden die ik kreeg.
Nadat ik ervaringen van derden las, zoveel negatieve ervaringen, met name ook, dat ook al kies je voor Postnl, het pakket uiteindelijk met DHL bezorgt word uit het buitenland. Dit kan gewoon niet, en verdient zeker geen keurmerk, zoals ze nu hebben van Digikeur Webshop. Ik heb digikeur intussen ook aangeschreven over deze praktijken.
UPDATE 9 Augustus:
Klantenservice heeft mij persoonlijk gebeld, en heel keurig de zaak afgehandeld middels een creditering van mijn aankoop, dat waardeer ik heel erg, ook beloofden ze mij dat ze het een en ander gingen aanpassen aan de website/verzend methodes.