Leapp

Gebruikers over webshop Leapp

Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop van de MacBook Air bij Leapp. Het apparaat functioneert uitstekend en ziet er als nieuw uit. De hele ervaring van bestellen tot ontvangst was zeer positief en ik zou Leapp zeker aanraden aan anderen.

De verzending verliep zeer soepel en snel. Mijn bestelling werd netjes verpakt en arriveerde binnen de aangegeven levertijd. Ik was onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee het product was verzonden.

De klantenservice bij Leapp was uitzonderlijk goed. Ze waren vriendelijk, professioneel en reageerden snel op mijn vragen. Ik voelde me goed geholpen en ze gaven me het vertrouwen dat ik bij een betrouwbare winkel kocht. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen.

MacBook Pro 14-inch M1 Pro voor 50% van de nieuwprijs een fijne besparing op een fijne lapop

fijne webshop, gisteren een macbook besteld die vandaag al binnen kwam :) perfecte staat en batterij, heel tevreden mee. thx guys! aanrader

snel en goed verzonden! binnen 1 dag binnen :) niks op aan te merken verder

Ipad air 3 gekocht en betaald. Product bleek helemaal niet leverbaar te zijn. Dit hoorde ik pas toe ik ze (na lange wachttijd) telefonisch te pakken kreeg.

Zetten producten te koop die niet leverbaar zijn. Communiceren dit niet.
Blijkt afspraak met Apple te zijn, dat ze geen producten als 'niet beschikbaar' mogen weergeven. Zetten dus standaard 5 a 10 werkdagen levertijd neer.

Brengen consument niet op de hoogte van geen of late levering door middel van een mail, nu ben ik zelf gaan informeren waar mijn bestelling bleef

Account niet te benaderen. Wachtwoord reset niet mogelijk. Uiteindelijk account moeten verwijderen via klanten service.

Voor mij een reden om nooit meer iets bij LEAPP te kopen en het bij anderen zwaar af te raden.....

Dame van klanten service was wel erg behulpzaam. Ze kon alleen niets van me betekenen.

Gekochte product kon ze niet alsnog leveren.
Account kon ze niet activeren. Uiteindelijk dus verwijderd.
Geld wel na 2 dagen retour.

Mijn vrouw heeft hier een iPhone 8 gekocht welke 'zo goed als nieuw' zou zijn. Qua uiterlijk, absoluut als nieuw, erg netjes. Nadeel: de accu gaf de melding "onderhoud" en zat op 78% gezondheid. Daardoor ging het toestel nog geen dag mee op één lading.
Nadat we dit gemeld hadden, moesten we het toestel via de website aanmelden voor reparatie (onder garantie) en vervolgens leeg maken en Find My iPhone uitschakelen. Dat gedaan, maar de reparatieaanvraag werd afgewezen omdat FMI nog aan zou staan. Nogmaals aangemeld, toen ging het wel goed en kregen we een ophaal-verzoek van UPS. Toestel werd opgehaald en toen bleef het stil... Geen mail, geen belletje, niks. Na een week maar eens geïnformeerd; "ja hij wordt nagekeken en weer terug gestuurd". Daarna weer radiostilte... Nog maar eens bellen. "ja hij is onderweg", werd me verteld. OK prima, maar is 'ie gerepareerd? "weet ik niet"....
Na 2 weken het toestel terug gekregen, gerepareerd en wel, dus prima en dik in orde, maar de communicatie is non-existent.

Vlotte levering, goed verpakt. Afhalen en retourneren van defect toestel ging minder vlot, maar uiteindelijk goed aangekomen.

Bij de bestelling krijg je keurig een mail met orderbevestiging, allemaal prima. Maar zoals hierboven al besproken, het reparatie- en retourproces is een drama.
Ik hoop dat Leapp er van leert, want uiteindelijk is het toestel prima in orde en hebben we er een goede koop aan.

Onbetrouwbare partij - geen originele Apple onderdelen
Iphone Xs 64gb besteld en de telefoon werd na 1 werkdag geleverd. De telefoon was een DOA omdat de foutmelding 'er kan niet worden gecontroleerd of deze Iphone een originele Apple Batterij heeft' verscheen. Volgens Leapp kon ik ervan uitgaan dat deze melding na 10 dagen automatisch weg zou gaan omdat de accu vervangen kan zijn en dan moet deze 'ingelezen' moet worden. Dit vond ik een vreemde onderbouwing en dus contact met Apple Care opgenome. Zij gaven aan dat wanneer er originele onderdelen worden gebruikt en op de juiste manier worden geregistreerd er geen foutmeldingen verschijnen. Applecare gaf aan dat de batterij foutmelding niet na 10 dagen zou verdwijnen omdat de batterij niet goed door de reparateur geïnstalleerd was.

Dus het toestel aangemeld als DOA en met de verwachting dat Leapp een nieuw toestel binnen 5 dagen zou leveren, de iPhone Xs 64gb was immers nog gewoon op voorraad.

Na 5 dagen contact opgenomen met Leapp over de status. Blijkbaar was de telefoon gerepareerd en verzonden naar een ander prive adres dan die van mij? Ze wisten niet hoe dit kwam en wat nu de status van de levering van het vervangende toestel was. Dit zou worden uitgezocht en ik zou dezelfde dag worden teruggebeld. Dit is niet gebeurd dus de volgende dag weer contact met Leapp opgenomen, wederom het verhaal uitgelegd en ze gingen uitzoeken wat de status was. Uiteindelijk een nieuwe track&trace ontvangen.

Dag erna eindelijk weer een telefoon mogen ontvangen (na 14 dagen). Het bleek precies dezelfde telefoon (gecheckt met IMEinummer) met dezelfde foutmelding te zijn. Na volledig laden ging de telefoon spontaan uit en dit keer op keer.

Omdat ik het vertrouwen in de dienstverlening van LEAPP was verloren ben ik naar een Apple Store gedaan om een second opinion op de batterij te laten uitvoeren. De conclusie was dat er geen originele batterij in het toestel zat en de problemen zouden blijven. Ik heb er utieindelijk voor euro 75,- er een nieuwe originele batterij in laten zetten. Foutmelding verdwenen en alles werkt goed.

Gezien de niet klantvriendelijke houding van Leapp raad ik iedereen aan hier niks te bestellen!!

Bellen en mailen niet terug. Komen afspraken niet na. Slecht bereikbaar.

Eerder al eens een review geschreven omdat het toen 6 weken duurde voor ik mijn MacBook ongerepareerd terug kreeg.

Daarna nog maar eens een poging gewaagd bij dit 'bedrijf'. Nu wordt er nergens meer op gereageerd, behalve dan een vaag bericht waarin totale onzin staat en waaruit alleen maar blijkt dat de medewerkers geen idee hebben waar een klacht over gaat, hoe een klant benaderd zou willen worden om over het bieden van een adequate oplossing nog maar te zwijgen. Mijn Macbook ligt er nu alweer 2,5 week, geen enkele update over de inhoud van het werk. Als je er naar vraagt verwijzen ze naar 'de externe reparateur', maar ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor je product en reparatie. Echt mensen, koop hier niets. Misschien heb je geluk en doet het product het, maar als dat niet zo is had je je geld nog beter in een bodemloze put kunnen gooien.

Wat een ongelooflijke deceptie is dit bedrijf.

Geen Track & Trace ontvangen dus Macbook kwam zonder aankondiging aan

Geen kennis van zaken, geen empathie, geen afspraken nakomen, geen verantwoordelijkheid nemen, eigenlijk alles wat een klantenservice niet moet zijn.

Iphone Se 2020 besteld in "nieuwstaat" eenmaal aangekomen blijkt de behuizing beschadigd ook bevat het scherm een kras.
Omdat ik het toestel tijdelijk wil inzetten hier geen punt van gemaakt en data overgezet, nog geen 4 uur na het instellen is het toestel op zwart gesprongen en op geen enkele wijze meer tot leven te wekken.
Huidige status: toestel is opgehaald, geen feedback ontvangen "we gaan er iets mee doen o.i.d." en geld is nog niet terug op rekening.

Kortom grote afrader! bestel voor die paar tientjes meer gewoon een nieuw toestel en bespaar jezelf een bonk ergernis.

Levering was vlot, verpakking was netjes.

Minimale vorm van communicatie, wacht nog op vervolgreactie en terugstorten van het aankoopbedrag.

Snelle levering. Snel kapot.

Probleem: iPhone sluit random af, is enkele uren niet te gebruiken waarna het zichzelf plots weer opstart.

Apparaat van 350 Euro binnen een maand defect. Enige optie: Opturen ter reparatie, en dus toestel weken kwijt. M.a.w., ruim 3 weken met enige hickups te gebruiken, dan toestel weken kwijt zijn.

Waardeloze prut.

Een redelijker oplossing zou m.i. zijn, toestel terug sturen en dan per ommegaande een vervangend toestel. Dan kan Leapp.nl het defecte toestel alsnog refurbishen (hopelijk wel goed deze keer).

Reactie Leapp: Wij willen eerst vast stellen of apparaat niet stuk is door stoot, val of vochtschade. Hiervoor sturen ze het naar precies dezelfde reparateur, en termijn voor deze diagnose zou 10 dagen zijn. Dus dat is lood om oud ijzer. Ik vind dat geen redelijke termijn, schade zou m.i. kunnen worden vast gesteld binnen een uur. Het geeft ook aan dat me de klant ten principale wantrouwt. Ik kan naar eer en geweten verklaren dat het toestel niet is gevallen, aan vocht is bloot gesteld etc..

Het heeft er de schijn van dat dit toestel een poets doekje heeft gezien, en dat alle 'refurbishment' is die het toetel heeft gehad en dat Leapp nu alsnog refurbisht in mijn tijd.

Alle algemene voorwaarden en Leapp procedures terzijde, Ik vind dit gewoon hele slechte service.

Snelle levering. Snel kapot.

Waardeloze prut.

Een refurbished MacBook air aangeschaft met de mededeling "als nieuw".
Bij het uitpakken van de doos, die onbeschadigd was, bleek op twee delen van de behuizing een deuk te zitten, en een aantal lange diepe krassen.
Contact opgenomen met de klantenservice. Deze gaf aan dat de MacBook teruggestuurd kon worden. Na twee werkdagen kwam een mail met daarin de mededeling dat er geen andere MacBook verstuurd kon worden.
Wel zou dezelfde teruggestuurd kunnen worden, en een credit van €20 zou dan volgen. Dit omdat deze dan verkocht werd als "licht gebruikssporen".
In mijn ogen zijn lange krassen en een tweetal deuken op de randen van de behuizing geen lichte gebruikssporen. Vooral de deuken wijzen op val of stootschade. Maar dit is volgens Leapp maar een aanname.
Ik heb ze daarop vriendelijk verzocht mij een andere te sturen die dan maar lichte gebruikssporen had, maar dat was ook niet mogelijk. Dan moesten ze mij een andere sturen met meer geheugen, en dan moest ik bijbetalen.

Dit was mijn eerste ervaring met Leapp, en tevens mijn laatste.

Zeer slechte ervaring.
Ik zou geen zaken doen met dit bedrijf.

Redelijk snel geleverd.

Niet voor rede vatbaar.
Geen enkele coulance om het probleem netjes op te lossen.

Eerste instantie super service!
Met iPhone 5s destijds wel 6 keer terug gegaan maar 6 keer geholpen, 4 keer gewacht of vervangend product. Erg lang wachten maar.... service was daar.
Dan kopen we een iPad 2, traag, werkt niet naar behoren, scherm zit los, laad niet bij, word opgestuurd is 8 weken in reparatie en komt terug.
Wederom dezelfde klachten en we mogen hem weer terug sturen.
Naar week 9 weken wachten komen we tot de conclusie geen vertrouwen meer te hebben in het product en willen graag een ander model iPad en betalen daarvoor geld bij. ( mei 2017)
Werkt een aantal maanden “ oké” maar al snel loopt hij binnen 1 uur leeg en doet er 24 uur over om weer op te laden. Dat is 1 filmpje kijken en een dag wachten. We mogen hem terug sturen en word gerepareerd en ma 5 welen terug gestuurd
Al snel valt hij uit en is hij niet meer op te laden. We komen erachter dat Leapp Tilburg in een faillissement zit, en bel leapp Nederland. Deze geven aan een paar maanden te wachten omdat ze een doorstart aan het maken zijn. En dan bericht in de media, Tilburg blijft gesloten en ik bel leap, ik kan eventueel ook aangetekend versturen naar leap om het apparaat ter reparatie aan te bieden. Wat een service!
( we zijn inmiddels alweer 5 maanden verder omdat ik in de wachtbank zat)
Ik stuur hem op en ben na 3 weken ( maximale reparatie tijd) wachten mail ik omdat ik nog niets heb vernomen, excuses maar er zijn vertragingen dus het duurt nog even. Nog een aantal weekjes later nog eens een mail om te vragen hoe het zit. Goed nieuws de iPad is terug naar het hoofdkantoor en word zsm opgestuurd.
Na een week nog geen reactie dus ik besluit nog eens
te mailen.
Een probleempje ... iPad is toch niet meer te repareren?? Maar ik mag daarvoor in de plaats een iPad air 1 uitkiezen en GRATIS, maar dan wel zonder garantie.....
Ik geef eigenlijk aan dat ik best een iPad air 1 wil, maar niet zonder garantie. Ik heb nu 2 iPads gehad en geen enkele heeft naar behoren gewerkt.
We hebben op beide iPads misschien 100 plezier uren gehad en de rest was hij kapot of ter reparatie. Dus vertrouwen dat het nu wel een goed apparaat is dat heb ik niet echt.....
Het zou betekenen als iPad air 1 weer niet werkt ik eigenlijk 380 euro in de put heb gegooid. Dat risico durf ik met onze ervaringen niet aan.
Dus de vraag: wat kunnen we doen om wel garantie te krijgen?
NIKS! Is het antwoord, we kunnen wel een iPad air 2 kopen met 100 bijbetaling en dan hebben we garantie.
Oké, ergens voelt het niet oké, dag waarde is 269 euro dus krijg geen waarde voor mijn geld. De beste optie zou zijn dat mijn geld terug komt. Dan koop ik bij een ander bedrijf een iPad ( het is mijn dochters spaargeld en die wacht nu met tussenpozen van 100 speeluren op haar iPad van haar verjaardagsgeld)
Maar oké, ook dat is geen optie voor leapp. Dus dan gaan we voor de optie iPad air 2 met extra bijbetalen voor de garantie.
maar dan blijkt de iPad niet op voorraad, dus ik moet wachten. Hoe lang wachten meneer? Geen idee! Kan een week zijn en kan een jaar duren...
Ja maar.... dat is toch geen vooruitzicht?

Ik wil toch weten waar in aan toe ben?

Of een apparaat krijgen dat misschien prullenbak waardig is, en dat risico nemen of misschien een jaar wachten op iets?
Ja! Dat zijn de opties!
Geen enkele andere mogelijkheid.
Ik sta met mijn rug tegen de muur....
Ik wacht 2 maanden en hoor niks.
Maar dan!!
Krijgt een kennis de melding dat er weer iPads op voorraad zijn maar dat je snel moet zijn omdat ze snel uitverkocht zijn. en verbaas me, ik heb namelijk geen bericht gekregen dat ik eindelijk weer een iPad krijg??
Ik kijk op de website en zie inderdaad dat vergelijkbare iPads op voorraad zijn en stuur een mail.
Helaas geen antwoord terug, en als ik weer op de site kijk zijn ze dus inmiddels uitverkocht.
Huh?!? Ik heb al betaald en wacht slechts op die iPad waar ik voor betaald heb.
Waarom word ik niet benaderd?
En dan weer aantal dagen verder, krijgt de kennis opnieuw een mail dat er weer een lading iPads air 2 zijn dus ik besluit te bellen en te vragen waarom ik geen bericht krijg dat er een iPad voor me gereserveerd is?
Nou.... ik ben niet gebeld omdat het een iPad 16 g is en niet vergelijkbaar is, huh? En hoe zat het dan met die 1e lading die weer uitverkocht is?! Ja daar is niet echt een antwoord op.
Oké....
16 g is niet waar ik voor betaald heb, ik had 64 g dus terug in opslag is niet echt een goed alternatief. We zijn na alle upgrades zelf niet vooruit gegaan, dus durf na de slechte ervaringen eigenlijk noet terug te gaan in snelheid, leeftijd of gig. Ik ben bang dat dat alleen maar ellende gaat geven....
Ik ben eigenlijk alleen maar gefrustreerd dat dit zo lang moet duren en ik toch wel erg de indruk heb dat nieuwe klanten voorrang hebben gekregen op iPad air 2, en dat ze mij niet gebeld hebben, misschien wel om te vragen of ik misschien wel akkoord zou willen gaan met minder gig. Op zich wel fijn dat je aLS klant alternatieven aangeboden krijgt, ik ben eigenlijk al niet erg tevreden en denk dat ik na 2 jaar en nog steeds geen werkende iPad heb, best wel een ander alternatief aangeboden mag krijgen? Al is het alleen maar om de klant het idee te geven dat het wel een heeeeeeele vervelende situatie is, door al 2 niet of nauwelijks werkende apparaten te hebben gehad en bijna 2 jaar verder.....

En dan komt ie! Ik kan een iPad air 1 krijgen met garantie! Maar dan moet ik wel 100 euro bijbetalen? Huh?! Ik kreeg hem 2 maanden geleden gratis?!?
Dat klopt mevrouw maar toen kreeg je geen garantie!? Huh!?!
Ik heb 2 maanden geleden gevraagd wat ik kon doen om wel garantie te krijgen op de iPad air 1 en dat kon met geen mogelijkheid, niet door bij te betalen, niet als extra water bij de wijn. Helemaal NIET!?
Ik ben verbijsterd!
Nu kan het wel als ik maar 100 euro betaal? Ja maar dat is een verschil van 100 %, in mogelijkheden maar ook in bijbetaling ? Ja dat is pech hebben mevrouw maar u gaat nergens mee akkoord...
Huh?! Nee omdat ik opties krijg die niet oké zijn omdat het geen zoden aan de dijk zet, en ik nog steeds geen product heb wat wel werkt waar ik 380 euro voor heb betaald en het niet oké is dat ik 100 euro moet bijbetalen voor een apparaat wat maar 209 euro kost? En....
Als ik een van de iPads wel in gebruik had gehad dan is het logisch dat de garantie termijn verstrijkt, maar ik hèb van beide apparaten nog geen gebruik kunnen maken omdat ze al die tijd kapot of onderweg wagen?! Waar moet ik nu ja op zeggen dat is toch geen goed aanbod?
Ik vraag of ze dan water bij de wij willen doen met de bijbetaling en dan wil ik wederom water bij de wijn doen, maar ook leapp zal dan een duit in het zakje moeten doen....
Maar helaas, jet komt erop neer dat ik een slechte klant ben en geen genoegen neem met het aanbod, en geen vertrouwen heb in leapp en de apparaten van leap.
Als ik nu even ga rekenen
380 euro (max 100 gebruikersuren)
4 ritjes en parkeerkosten naar leapp
iPad case 39 euro iPad 2
iPad case 39 euro iPad 3
Versturen 8 euro van iPad
Inmiddels ook alvast een case voor air 2 gekocht

Ongeveer 480 euro verder

En heel veel frustratie en nog steeds geen goede oplossing voor een klant die zich enorm belazerd en benadeeld voeld.

Ik moet erop vertrouwen dat er binnen nu en een jaar een iPad air 2 komt, die wellicht tegen die tijd ook alweer zo verouderd is dat de dagwaarde ook veen 200 euro meer is....

Als ik een klein beetje meer geld had besteed had ik een nieuwe iPad gehad met goed garantie bij Apple zelf en veen achterhaalde iPad. Achteraf gezien.....
Tja....
Achteraf gezien, veel klachten..... ik ben niet de enige....

Dan is er geen andere optie om de Consumentenbond en de TROS in te schakelen hopen dat er een goede oplossing komt......

Dankjewel leapp

Ik heb een ruime uitleg in eerste kolom en die is compleet genoeg

Ik heb een ruime uitleg in de 1e kolom en die is compleet genoeg

echt belachelijk de iphone 7 is gewoon duurder refurbished dan dat je hem nieuw koopt. ik heb er echt geen woorden voor.

echt heel slecht!!!!! kan er echt niet tegen hoelang en hoe slecht het duurde en verpakt was.

veel te lang in de wachtrij. kan echt niet meer

Geen garantie en hoge factuur

iPhone 6 kapot geleverd via Simpel actie. Accessoires zoals hoesje en schermbeveiliging vrij duur direct bijbesteld omdat ik geen dag zonder bescherming wilde.. accessoires werden echter na dik een week pas nagestuurd.
Toestel kapot en kon alleen omruilen door op en neer naar Zwolle te rijden (vanuit Enschede/Hengelo).. hier lag uiteindelijk een ander kleur toestel klaar en de lader hiervan was kapot.
Hierna nog steeds dezelfde ontvangst problemen dus dacht ik dat het aan Simpel lag (was ook net verhuisd naar nieuw adres). Simpel heeft uiteindelijk het contract verbroken omdat ze op mijn nieuwe adres geen goede netwerk dekking hadden.. dit bleek niet het probleem maar het was het 2e toestel van Leapp met zelfde ontvangst problemen.
Aangezien ik nu geen klant meer ben van Simpel kan ik geen aanspraak maken op de garantie bij Leapp (heb opname van gesprekken na permissie hiervoor gevraagd te hebben) en krijg ik een naheffing van 250 euro. Ik ben weken nauwelijks bereikbaar geweest, heb veel klanten gemist en de toon waarop ik behandeld werd is gewoon super slecht. Simpel heeft contact opgenomen met Leapp om de relatie te heroverwegen vanwege het geen uitzondering beleid en heeft mij aangeraden naar het juridisch loket te gaan.

LEAPP is HORROR!

Mijn IPhone5S heb ik een klein jaar geleden aangeschaft bij Leapp. Naar volle tevredenheid. Gisteren een defect(?), vanmorgen bij filiaal Den Bosch geweest en vervolgens een nieuwe oplader -binnen de garantietermijn- gekregen. Ondertussen daar opgeladen en afgehaald... Na 1,5 uur was de lading weer fors teruggelopen. Toch nog even teruggegaan en prompt werd er probleemloos een nieuwe accu ingezet. Probleem verholpen. Chapeau Den Bosch!

Diverse keren in deze vestiging geweest, naar alle tevredenheid!

Na mijn vorige minder positieve recensie (zie hieronder), een zelfde MacBook gekocht, maar dan de goedkoopste versie van hetzelfde model (459 ipv 505 euro, 4 GB ipv 8GB en 'zichtbaar gebruikt' ipv 'als nieuw'). Was de vorige order onder verwachting qua staat e.d., deze was - mede daardoor? - boven verwachting. Een erg nette MB voor een nette prijs. Wat wel jammer was, was dat de stickers op de bodemplaat met zachte kunststof coating zaten. Dus dat was even poetsen en had makkelijk voorkomen kunnen worden. Daarnaast mistte ook nu het lange netsnoer en hoewel het wederom nagestuurd werd, werd mij te kennen gegeven dat dit er inderdaad niet standaard bij zit. Dan moet je natuurlijk niet 'met bijbehorende accessoires' op je site zetten, want af Apple zit het er wel bij. De voeding was wedetom niet origineel, maar wel nieuw. Ook de 'refurbished' batterij gaf geen 100% (dit keer 80%), dus waarom het dan een 'refurbished' batterij noemen? Dit maakt eigenlijk een ruim voldoende beoordelingl waar, maar ruim voldoende kan ik niet geven en ik vond de deal over all dus een voldoende, zeker ook gezien de 12 maanden gerantie. Was de tekst van Leapp 'eerlijker' geweest, dan had ik de koop als goed beoordeeld. Ergo, het gaat toch ook om verwachtingen.
PS Dit keer had de batterij nog 80% van zijn ontwerpcapaciteit ipv 75% en dat voelt - raar genoeg - toch anders.

Tsja, nu wel alles netjes op tijd.

Ze hebben een chief smiling officer oid in dienst, die direct contact opneemt bij een negatieve beoordeling. Helaas heeft dat bij de vorige aanschaf weinig opgeleverd buiten een netsnoer en het aanbod alles terug te nemen, maar dat was wat mij betreft niet aan de orde. Nu zorgde het wederom voor nalevering van het netsnoer, maar dan vóór deze beoordeling.

MB mid 2010 gekocht die 'als nieuw' zou zijn. Krassen overal (zijkanten echt erbarmelijk), niet te verwijderen 'plakresten' (zou geen andere omschrijving weten) op scherm, voeding niet origineel, daarnaast geen netsnoer alleen de losse stekker, batterij zou refurbished zijn maar levert volgens Coconut battery slechts 75% van de ontwerpwaarde, zou in 2 werkdagen geleverd worden (want BINNEN 3 werkdagen), maar duurde een week ofwel 5 werkdagen, zou via e-mail op de hoogte gehouden worden, maar moest eerst zelf e-mailen met de vraag waar het geheel bleef voordaat ik een e-mail kreeg. Binnenkant MB ook ronduit smerig. Duidelijk dat ze hem niet open gehad hebben.
Edit: oordeel na bezinking gewijzigd van waardeloos in slecht.

Duurde een week in plaats van "BINNEN 3 werkdagen, waarbinnen 99% van de orders BEZORGD worden". Blijkbaar hoorde ik bij die ene procent, maar dan komt het plots ook niet meer op een dag....
Edit: oordeel na bezinking gewijzigd van waardeloos in slecht.

Slap verhaal over toewijzing aan magazijn dat hem niet bleek te hebben. En dat voor een computerbedrijf.....
Edit: werd later gebeld door klantenservice die nog wat heeft proberen op te lossen. Maar ten dele gelukt, maar de intentie wordt op prijs gesteld dus oordeel van 'waardeloos' naar 'voldoende' gewijzigd.

Zie het gedeelte over de klantenservice, gezien ik gelukkig uiteindelijk geen laptop gekocht heb bij Leapp en het is zonde om het dubbel te vermelden.

Zojuist heb ik gesproken met Floor van Huijzen via de Livechat op de website van Leapp. Ik wil even kwijt dat dit een slechte ervaring was vanwege een tweetal redenen waaronder ronduit misleiding/leugen:

1. Misleiding: Allereerst verkocht Floor letterlijk onzin, alleen om mij een ouder model Macbook aan te kunnen smeren ipv een recent model waar ik naar vroeg (welke Leapp momenteel niet aanbied). Het zou haar sieren eerlijk te zijn en te zeggen dat iets helaas niet in het assortiment zit, in plaats van misleiden en liegen om een klant een verkeerd product aan te smeren wat je wel hebt. (vooral de manier waarop is schandelijk)

Zo probeerde ze mij o.a. te overtuigen dat het in feite niet uitmaakt hoe nieuw een Macbook is (wanneer deze uitgekomen is) omdat de nieuwe modellen die Apple op eigen website aanbiedt ook in 2012 geproduceerd zijn. Daarnaast bleef ze herhaaldelijk met 3-4 jaar oudere modellen aandringen dan waar ik naar vroeg terwijl ze hardstondig bleef beweren dat dit dezelfde modellen waren. (ofwel iets ouds als zogenaamd nieuw verkopen) Dit is natuurlijk klinklare onzin, en ik vind dit een schandelijke manier om een oudere laptop te proberen te verkopen aan iemand die simpelweg iets wil wat je niet kunt aanbieden.

Het erge hiervan is niet dat ze oudere modellen probeerde te verkopen, maar wel dat ze dit deed onder valse voorwendselen en leugens. Mensen die geen verstand hebben van electronica en de verkoper vertrouwen zullen hier gewoon intrappen en thuis bedrogen uitkomen. (Als ik minder bekend was geweest met electronica, processoren en werkgeheugen of bv een oudere was geweest had Floor hier gewoon mee weg kunnen komen!)

Om deze beoordeling zo objectief mogelijk te houden: Nu kan het ook zijn dat Floor simpelweg geen verstand heeft van laptops, maar 1. dan hoort ze niet bij Leapp te werken, 2. Ze kwam eerlijk gezegd te bekwaam over om dit te geloven.

verwees ze mij door naar een lokale winkel waarna ze het gesprek plotseling verliet.

Conclusie: vertrouw de verkoop praatjes van Leapp-medewerkers niet...

2. Punt twee is wellicht minder relevant maar ik vond het vervelend dat Floor het gesprek zomaar plotseling afsloot, toen ze mij had doorverwezen naar lokale winkels en ik vervolgens vroeg naar nieuwere laptop modellen, met de automatische boodschap: "Je chat op dit moment met één van onze Leapp Stores, ik moet de chat helaas even verlaten vanwege drukte in de Leapp Store, wanneer je een bericht typt in dit scherm wordt je automatisch verder geholpen door één van mijn collega's. Excuses voor het ongemak."

Ik had gewoon nog een vraag openstaan over de website en lokale winkels waar ze niet op antwoordde. Ik kan maar een paar redenen bedenken waarom ze dit deed, en geen van allen positief: Of ze voelde zich betrapt toen bleek dat ik haar doorhad (de dialoog was niet onaangenaam dus geen reden om af te kappen), of ze vond dat ik niet interessant meer was als klant en daarmee niet de moeite waard. Zelfs al was het daadwerkelijk druk in de winkel en moest Floor echt weg, dan kon ze dit ook gewoon zeggen. Nu kwam het onrespectvol en merkwaardig over. (Stel je voor als iemand dit in een telefoongesprek doet.)

Conclusie: ik heb gelukkig geen laptop bij Leapp gekocht, maar kan al wel duidelijk opmerken dat de verkopers van Leapp er alles aan doen om je een laptop aan te smeren - inclusief liegen.

Mijn ervaring met Leapp: Wacht al 3 weken op een werkende iMac. 2 maal is defect apparaat bezorgd. 1 maal is een bezorger met 2 lege dozen op pas gestuurd. Geld terug doen ze niet aan

Mijn ervaring met de bezorging van Leapp: Eerste iMac werd 5 dagen bezorgd maar was defect. Daarnaast werd een bezorger met lege dozen gestuurd om twee iMacs op te halen ipv 1 te leveren.

Hieronder mijn ervaring met Leapp:
Besteld 28-nov-2014 geleverd 3-dec-2014.
Binnen 20 minuten na het aanzetten van de bestelde iMac (27" i7 - 16GB) een zwart scherm. iMac start nu niet meer op. Telefonisch niet op te lossen. Terug moeten sturen voor reparatie.

Update 10-12-2014: 3 december iMac retour gestuurd tot op heden nog niets gehoord van Leapp..

Update: 15-12-2014: eindelijk de iMac weer gekregen maar nu doet hij helemaal niets. "volledige hardware controle + nieuwe software installatie" en weer krijg ik een defecte iMac.
Ik wil mijn geld terug, ben er klaar mee!

Update 19-12-2014: Geld terug bleek niet mogelijk omdat het een zakelijke transactie betreft. Vandaag zou de defecte iMac omgeruild worden voor een andere. Echter kwam de bezorger met twee lege dozen.. om 2 iMacs op te halen. In opdracht van Leapp. Nog nooit zulke slechte ervaringen gehad met een bedrijf. Leapp spant de kroon. Afspraken worden niet nagekomen.

Ik kocht eind september 2013 een Macbook Air bij Leapp. Er was sprake van een beetje blikschade. Aan de zijkant en aan de bovenkant zaten wat krasjes en een deukje, maar mij werd verzekerd dat de binnenkant nog helemaal nieuw was. Vanaf het begin was de laptop een beetje traag en het kijken van Youtube filmpjes en films was niet mogelijk door het schokken en stilstaan van het beeld. Dit kan echter niet aan het internet liggen, gezien het feit dat andere computers op het netwerk dit probleem niet hebben. Toen ik er in december mee terugging, zou ik binnen een week op de hoogte worden gesteld van de problemen en de eventuele reparatie. Na anderhalve week heb ik zelf gebeld, en kreeg ik te horen dat nog niet duidelijk was geworden wat er mis was met mijn laptop. Het feit dat Leapp niet de belofte nakwam mij binnen een week op de hoogte te stellen van de gang van zaken was natuurlijk al vervelend. Dat ik de laptop nog langer kwijt zou zijn dan beloofd, was een groter ongemak. Op dat moment werkte in aan mijn afstudeerscriptie en had ik die tijd eigenlijk hard nodig om onderzoek uit te voeren en te schrijven. Na ruim twee weken kreeg ik bericht dat er eigenlijk niks mis was met mijn laptop, maar dat ze wel de harde schijf wel hadden vervangen. Dit is natuurlijk heel raar, als er niks aan de hand is met je laptop. Na drie weken kon ik mijn laptop weer ophalen. De laptop was inderdaad sneller toen ik hem terugkreeg, maar het was nog steeds niet mogelijk om filmpjes en films te kijken. Ik heb geprobeerd met de mensen van Leapp te praten over ruilen van de Macbook, omdat de laptop niet voldoet aan de beloften van de verkopers. Dit is helaas niet mogelijk, volgens hen. Helaas heb ik nu nog steeds problemen met mijn laptop. filmpjes kijken (via Youtube of VLC) is onmogelijk, de trackpad doet het regelmatig niet, of hapert, de status van de accu is "Replace Soon".. Ik ben ervan overtuigd dat het product dat ik heb gekocht niet voldoet aan de destijds gegeven productomschrijving

Wat een goede online winkel (en tevens off-line sterk)

Ik kende dit concept helemaal niet voordat ik mijn eerste aankoop deed. Maar wat een geweldig concept. Ik heb inmiddels een MacPro en 2 iMac's gekocht en naar volle tevredenheid! Ik heb nog nooit eerder een vergelijkbaar beoordelingsformulier ingevuld. Dit doe ik puur omdat ik echt verbaasd ben over leapp. Je krijgt precies wat ze zeggen, met alle mogelijke service, super snel en voor de helft van de nieuwprijs. Je koopt bij leapp geen nieuwe spullen, en daar betaal je ook niet voor. Ik moest echter met een vergrootglas de gebruikssporen zoeken.

Ik heb 2 bestellingen laten bezorgen met DHL, was in beide gevallen de dag na bestelling in huis. De eerste bestelling heb ik gekocht in de winkel in Amsterdam. Beetje ouderwets, maar ja ik wilde toch wel even weten hoe en wat:-) Een bezoekje is de moeite waard want je loopt echt een Apple winkel binnen. Wordt je wel een beetje hebberig van trouwens!

Scorekaart voor Leapp