Gebruikers over webshop Digital Outlet
Review toevoegenDe website is niet de modernste, maar hij volstaat. Ik kwam bij toeval (via marktplaats) bij deze webshop uit en gezien de erg scherpe prijs was mijn interesse gewekt. Sommige producten waren zelfs zo goedkoop dat ik begon te twijfelen of het geen scam was. Google vertelde niets vreemds, dus ik wilde het wel wagen. Ook kon ik mij niet voorstellen dat iDeal / de banken zaken zouden (blijven) doen met een shop die niet bonafide was.
VerzendingNa mijn eerste bestelling kreeg ik direct een bevestiging en 's avonds al een verzendbevestiging en pakketcode. De tweede maal niet, maar nadat ik informeerde (op zondagavond), kreeg ik na een paar minuten, dus nog steeds op zondagavond (!) reactie incl. de pakketcode. De vertraging bleek geheel aan PostNL te liggen en niet aan Digital Outlet. De zending kwam maandag aan en was netjes verpakt.
KlantenserviceJawel hoor, het leek even of mijn twijfels over de lage prijs toch terecht waren: mijn speakerdock was morsdood. Ik maakte melding bij de verkoper en was voorbereid op een lang traject en veel gezeur om de verzendkosten voor de retourzending terug te krijgen. Ik kreeg echter meteen reactie en de verkoper stelde voor om meteen alvast een nieuwe op te sturen en hij zou me een verzendlabel sturen voor DHL zodat ik het pakket enkel hoefde af te geven. Perfect dus!
Totdat ik vanmorgen werd gebeld door de verkoper: Of hij ook even bij me langs mocht komen vanavond om het apparaat om te ruilen?! Dat is natuurlijk nog sneller en nog makkelijker voor mij. Echt een uitzonderlijk goede service van Digital Outlet!
Vanavond is het speakerdock geruild, wat een aardige man is de verkoper. We hebben samen het nieuwe exemplaar getest en deze deed het prima. De verkoper had zelfs nog een reservebatterij meegenomen voor de afstandsbediening. Topservice!
En passant hoorde ik ook de reden van de lage prijzen: Digital Outlet koopt restpartijen op met hoge korting, en daar zit helaas wel eens een slecht exemplaar tussen. Of je hiervoor kiest moet je zelf weten, maar gezien de service die ik kreeg zou ik het niet laten om nog hier eens te bestellen.