SCC Services | zakelijk

Gebruikers over webshop SCC Services | zakelijk

Ik heb bij deze winkel een tweetal 24" monitoren (Samsung BW2443) besteld, vanwege het feit dat deze iin de pricewatch als goedkoop(ste) naar voren kwamen. 'SCC Services - Zakelijk' had nog geen eerdere shopreviews.

De account registratie, bestelling en betaling via Ideal werkte naar behoren. Helaas kreeg ik spoedig een reactie dat de monitoren niet meer leverbaar zijn en dat ze via hun inkoopkanaal ook niet meer aan dit type kunnen komen. Jammer genoeg vermeld de webshop nog steeds dat dit artikel besteld kan worden, dus misschien is het raadzaam om eerst even te informeren alvorens te bestellen.

Zie verder mijn aftersales commentaar.

De 2 nieuwe monitoren die ik later heb besteld werden keurig op tijd geleverd (via GLS, in de avonduren). Keurig verpakt in de originele doos. Ik heb geen idee of het mogelijk is om een Track&Trace (oid) code te krijgen als de bestelling langer onderweg zou zijn.

De Aftersales kan ik niet anders beoordelen dan uitstekend. Communicatie verloopt snel en er werd actief meegedacht naar alternatieven voor mijn situatie waar mijn eerste keus niet meer leverbaar was. Uiteraard was het mogelijk om mijn geld terug te laten boeken.

Ik heb uiteindelijk (met bijbetaling van mijn kant) een ander type monitor besteld (S24A450BW) en deze order is keurig verwerkt. Zelfs aan mijn wens op de monitoren op een door mij gekozen tijdstip te leveren, is gehoor gegeven. Tussen de verwerking van de order en het tijdstip van levering werd ik op de hoogte gehouden van de status.

Niets anders dan lof voor de Aftersales van deze webshop! (in mijn specifieke geval)

Scorekaart voor SCC Services | zakelijk