Gebruikers over webshop Domotica-shop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDeDomiticaStore bood de beste prijs en toen ik voorbij de wettelijke termijn een artikel wilde retourneren omdat de specificaties niet overeenkwamen met de informatie op de website, werd dat zonder bezwaar geaccepteerd (ook al was het artikel niet meer verkoopbaar als nieuw) en netjes een retourlabel gestuurd. Fijne service - dank!
VerzendingHet ging om een bestelling met flink wat artikelen, maar alles werd binnen een week geleverd.
KlantenserviceEr wordt netjes gereageerd op mail (binnen een dag) en vragen worden goed beantwoord.
AlgemeenBij deze shop heb ik onlangs een Shelly 1 besteld. Dat ging heel soepel, helemaal top.
VerzendingSnelle verzending incl. Track & Trace.
KlantenserviceMisschien ging de bestelling iets te soepel, want stom genoeg had ik de verkeerde versie besteld, namelijk een gewone Shelly 1 i.p.v. de Shelly 1L die geen nul-draad nodig heeft. Echter was dit geen enkel probleem; ik kon eenvoudig een RMA openen, kreeg het geld na retour direct teruggestort en kon vervolgens alsnog een 1L bestellen. Al met al top service en een tevreden klant hier, bedankt!
AlgemeenFijne winkel, ik belde even of onderdeel beschikbaar was.
later die middag kon ik het ophalen.
Bij de winkel een vriendelijke en deskundige medewerker gesproken.
Leveren sinds kort uit eigen voorraad ook Shelly producten.
Levering verliep uitstekend door mij de mogelijkheid te bieden het product af te halen.
KlantenserviceDeskundige medewerker
AlgemeenOverzichtelijke website, bestelproces is duidelijk en werkt goed.
Verder bevat de website voldoende productinformatie en is het op het gebied van Domotica vaak de goedkoopste.
AlgemeenPrima prijzen, snelle levering
Toen ik er bij installatie niet uit kwam werd ik snel en goed via chat geholpen
Ik wilde bestellen via mijn mobiel, daarbij had ik problemen met het winkelmandje. Uiteindelijk maar via de niet mobiele interface afgehandeld. Dat ging wel goed.
Na de bestelling werd ik de volgende dag gebeld, de EM6550 was toch niet leverbaar, terwijl dat wel zo op hun website stond. Of het dan goed was dat ze de EM6552 opstuurden voor hetzelfde geld. (dat is het nieuwere model met stroommeting) Dat vond ik natuurlijk goed. Later kwam ik er pas achter dat het prijsverschil groter is dan ik dacht. 46.50 euro ipv 36.51.
Erg netjes, dat is procentueel gezien toch een flinke korting!
Goed verpakt in een ruime doos.
KlantenserviceZoals hierboven al aangegeven erg netjes.
Ook dat ze nog even opbellen, dat ze het vervangen door een nieuwer product is erg netjes. Als ik het prijsverschil toen had geweten had ik ze nog wat harder bedankt voor de nette oplossing.
Scherpe prijzen, oplettend personeel en snel in huis!
Was nog niet zo bekend met deze webshop, maar kwam hem tegen tijdens het zoeken naar een aantal producten. Prijzen ook scherp. Een product wat ik op het oog had was bij een concurrent 4,99 euro voordeliger. Dit gemeld bij Domotica-shop en hierop werd de prijs in de webshop gelijk aangepast, keurig! Ik kom hier zeker nog eens terug!
Donderdagavond om 21:00 besteld, en zaterdagochtend al bezorgd. Dit terwijl er bij één van de plugs een levertijd van 2 dagen stond. Mooi vlot dus!
KlantenserviceO.a. wallplug besteld in BE/FR uitvoering (met aardpin dus, wat prima kan in NL, 90% van de stekkers passen er gewoon in), ik werd hier over gebeld of het wel klopte en mij niet per ongeluk vergist had. Dat noem ik nog eens service, erg goed dat men zo oplettend is!
Pakket werd verzonden via PostNL (ook erg fijn, UPS/DHL ben ik niet zo'n fan van) en was goed ingepakt.
Mijn onbetwiste webshop voor domoticaspullen. Zeer kundig, flexibel, klantvriendelijk en voordelig geprijsd. Ik word altijd zeer netjes geholpen.
VerzendingVoorraden en levertijdindicaties kloppen. Zeer snelle en juiste verzending. Wanneer zaken op voorraad zijn, zijn ze tot nu toe altijd de volgende werkdag keurig zoals beloofd afgeleverd.
KlantenserviceHelpt en ondersteunt voortreffelijk bij vragen over bv compatibiliteit van producten met bepaalde gateways en denkt actief mee bij het vinden van een oplossing voor specifieke problemen of wensen.
Na wikken en wegen wist ik wat ik nodig had en kwam bij deze winkel uit. Na bestellen duurde het maar liefst 62 minuten voor er bericht kwam dat het pakket naar me onderweg was. Supersnel en alles keurig geleverd. Erg tevreden, wat mij betreft een voorbeeld voor anderen.
VerzendingPakje was kleiner dan verwacht, alles zat er goed in ge-tetrissed zeg maar. Stukje foam voor de vulling - verder weinig. In principe gaat dit heel goed, tot iemand onderweg de doos iets te hardhandig transporteert c.q. gaat gooien. Was niet het geval, dus gewoon goed.
Duidelijk kennis van zaken. Je krijgt altijd helder en goed antwoord. Al meerdere z-wave spullen gekocht. Was er 1 stuk bij levering. Onmiddelijk opgelost en de volgende dag een vervangend exemplaar in huis. Service en levertijd zijn gewoonweg uitstekend te noemen
VerzendingMaakt altijd de belofte waar mbt levertijd. Niks over te klagen, integendeel. Kunnen veel shops een voorbeeld aan nemen.
KlantenserviceStaan altijd klaar voor advies, zonder aankoopverplichting. Service staat bij hun hoog in het vaandel!