1Dayfly.com B.V.

Gebruikers over webshop 1Dayfly.com B.V.

Héél goede ervaringen ,sinds jaren ,met deze internetwinkel ! De winkel komt écht al zijn verbintenissen na.

Prima contact ivm verzending en tijdig geleverd.

Via mail kon ik vaak de vriendelijkheid van 't personeel ondervinden. Ze doen er werkelijk alles aan om tevreden klanten te hebben !

Doorgaans staat er bij de aanbiedingen een lang en lyrisch zwetsverhaal, waarin de interessante informatie totaal ontbreekt. Ook ontbreken bij de specificaties essentiële gegevens over de producten. Als ze wel vermeld worden zitten er te vaak onjuistheden in. Met gestelde vragen is het al net zo, geen antwoord of een onjuist antwoord. Als je mazzel hebt is de fabrikant en het type juist vermeld, en kun je via Google de gegevens aanvullen en corrigeren. Bij betaling via PayPal wordt een opslag van 3% berekend.

Een week nadat ik een screenprotector had besteld voor mijn iPhone kreeg ik een mailtje dat mijn product was verstuurd, na 1 week echter nog niks ontvangen, na contact via mail (wat overigens heel snel is) antwoord gekregen dat het nogmaals verstuurd word.

Zoals in eerdere reactie gezegd, supersnel antwoord en meteen actie ondernomen tot opnieuw verzenden van het product.

Nooit een probleem ondervonden, gaat altijd prima via Ideal, click en pay :-) zoals het hoort.

2 keer een probleempje gehad maar de klantenservice lost dit in samenwerking met de leverancier prima op.

Deze website bied goede aanbiedingen, dagelijkse mail met aanbiedingen en goede betaal mogelijkheden, erg tevreden.

De bestelling werd verzonden door DHL, ben geen liefhebber van deze vervoerder. Wanneer je niet thuis bent dan kunt je het bij een servicepunt ophalen wat ver van mijn adres af ligt.

Door mijn eigen fout had ik mijn adres verkeerd opgegeven bij de bestelling. De klantenservice heeft de zending kosteloos opgestuurd naar mijn juiste adres.

gemakkelijk bestellen en betalen,had een tekort aan enkele onderdeeltjes ,maar na 1 mail was het probleem opgelost

het bestelde product,was het produckt wat ik besteld had

mijn probleem werd dadelijk opgelost,de mensen waren zeer vriendelijk en behulpzaam

Betrouwbare service zoals je graag ziet 👍. Goede actie voor weinig geld 👍. Duracel industrie baterijen 72 stuks voor amper 25 euro AA , AAA !
Deze gaan een stuk langer mee dan gewone baterijen , kan enkel maar warm aanbevelen . Afhandeling perfect niets op aan te merken 👍👍👍

Snelle levering niets op aan te merken !

Zeer vriendelijke klanten servies .

ZEER VEEL KEUZE , CORRECTE PRIJS , MAKKELIJK BETALEN , ZEER SNELLE LEVERING , ZEER TEVREDEN ,

Levering was veel sneller dan eerst aangegeven

Zeer vriendelijke mensen

Leuke producten voor een goede prijs, vooral goede ervaring met de geboden service. (lees meer onder het kopje Klantenservice)

Mijn voordeurbel was stuk, dit merk je niet zo snel in een flat als je weinig bezoek krijgt, waardoor mn pakket niet bezorgd kon worden. Mailtje over gehad, Het probleem besproken en een alternatief adres opgegeven. Vriendelijke hulp en zeer spoedige reacties!

Ik koop hier regelmatig producten, het bestelproces is eenvoudig en bevat voldoende informatie om dit zonder fouten af te kunnen ronden.
De gegeven productinformatie is ook altijd prima op orde.

In tegenstelling tot een aantal andere aanbiedingssites heb je in de regel de producten snel in huis, vaak binnen een paar dagen. Het komt zelden voor dat het langer dan een week duurt.

Er wordt snel en netjes gereageerd, dit heb ik helaas meegemaakt toen een pakketje op een verkeerd adres werd afgeleverd. De afhandeling was meer dan netjes, toen niet duidelijk was waar het pakketje was gebleven werd alvast een vervangend product verzonden zodat niet eerst op de uitkomst van het onderzoek gewacht hoefde te worden. Vervolgens is het tot volledige tevredenheid afgewikkeld.Hier mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

2 sets HDMI switches van het merk Cablexpert besteld. Helaas bij een van de switches viel het 3de kanaal uit. Contact opgenomen met 1DayFly. Ik kon het defecte artikel retour zenden. Door de kerstdrukte was het pakketje met de kerstpost verzonden, zonder registratie. Pakketje is zoekgeraakt. Toch ging 1DayFly over tot het vergoeden van het aankoopbedrag. Kijk dit is pas echte service! En het is weer duidelijk: "Zending altijd laten registreren!"

Zeer goede en duidelijke informatie over de status van het bestelde artikel.

Middels een e-mail met een zeer vriendelijke Mylene Bernds contact gehad.

Product scherp geprijsd. Het juiste product selecteren was wel een kleine puzzel. Maar de uitleg was helder genoeg.

Product snel geleverd en netjes verpakt.

Ik ben bijzonder te spreken over de nazorg van 1Dayfly.com. Ik werd dagelijks op de hoogte gehouden van de status.

Gewoon goed, duidelijke site met bestel en betaal instructies. Je word ook regelmatig op de hoogte gesteld van je bestelling, verwachtte verzend datum, verzending en aflevering.

Ondanks dat ik mijn bestelde oordopjes niet direct in gebruik had genomen waren er geen problemen met retouren. Toen ik er achter kwam dat er een defect was heb ik contact opgenomen en kreeg ik direct antwoord. Vervolgens nog eens uitleg over het probleem gedaan en retour instructies gekregen.

Tijdens het verdere verloop werd ik nog steeds zeer regelmatig op de hoogte gehouden van ontvangst, in behandeling zijnde en verzending van het product. Al met al zeer tevreden over deze service.

De betaling wordt netjes en snel verzorgt, maar bij het annuleren van het bestelde en betaalt product wordt een uitstekende service geleverd, zeer klantvriendelijk.

Zoals bij betaling aangegeven enorm goede afhandeling.

De beschriving van het artikel kwam niet overeen met het geleverde. De fout zat bij de leverancier, maar na overleg werd zonder kosten een extra onderdeel zonder bijkomende kosten geleverd. Zodat ik per saldo beter af was.

Overzichtelijk site, eenvoudig bestellen. Scherpe prijzen. Bij vragen snelle duidelijk respons, prima Service, prettig contact.

Prima op tijd en goed verpakt geleverd

Eind oktober kadootjes besteld voor Sint. Bestelling werd in delen uitgeleverd. Echter laatste restant bleef uit. Afgelopen maandag contact opgenomen met klantenservice. Wat een fijne, beleefde, correcte afhandeling! Vandaag de laastste spulletjes ontvangen. Onze Sinterklaasavond kan niet meer stuk!!

Meerdere keren besteld en alle bestellingen keurig afgehandeld. Zelfs een retourzending die zoek is geraakt is keurig opgelost. Perfecte service dus en ik kan 1DayFly dan ook bij iedereen aanraden.

Via Ideal is betaling mogelijk, werkt bij mij direct.
Verder geen opmerkingen over, dit is conform andere winkels.

Voorgaande bestellingen en ook meest recente altijd verzending op de opgegeven datum. Soms is dat even wachten, maar dat is vooraf altijd bekend. Nog nooit iets later verzonden dan opgegeven (in mijn geval).

Doen niet moeilijk over retourneren product (binnen redelijke grenzen uiteraard).
Ik mocht een geopende verpakking scheermesjes weer retour sturen, ze pasten helaas niet op mijn scheermes. Prettige service en snelle mails.

Mooie dagelijkse aanbiedingen, snelle en professionele afhandeling en uitzonderlijk goede klantenservice.
Een site waarvan het de moeite is om op de nieuwsbrief geregistreerd te zijn.

Ik heb net de beste ervaring gehad met de klantenservice van 1DayFly. Nog nooit heb ik ze eerder nodig gehad, maar deze keer had hun leverancier zich vergist bij de bestelling van een NAS met harde schijven en er eentje zonder harde schijven gestuurd.
Helaas had ik dit door de uitgestelde installatie pas een dikke maand na de levering opgemerkt. Ik had de doos gecheckt, maar niet de inhoud. Natuurlijk waren mijn 14 dagen retoursbescherming al gepasseerd en heb ik met een klein hartje en de handen in de haren toch een e-mail gestuurd naar de klantendienst.
Onmiddellijk hebben ze positief gereageerd en me verzekerd dat ze dit gingen oplossen. De verdere communicatie was steeds zeer positief en ze hebben effectief alles gedaan om het op te lossen zonder dat het me ook maar iets kostte !
Zulk een klantenservice kan men enkel van dromen, ze verdienen daar een mega pluim !

Scorekaart voor 1Dayfly.com B.V.