1Dayfly.com B.V.

Gebruikers over webshop 1Dayfly.com B.V.

Na de overname credits gekregen om producten mee te betalen. Deze ingezet maar nog steeds geen product ontvangen

Verzenddatum was 7-8 juni. Geen email voor verzending gekregen. Deze week op maandag navraag gedaan, maar ik krijg geen antwoord op emails, ook niet op een support-email van 3 weken geleden.

3 pakketjes office besteld. Op de site wordt weergegven, dat ze VOOR de besteldatum zijn verzonden?? Vervolgens na 2 weken navraag gedaan, wanneer het komt. GEEN ANTWOORD. Een week later nog maar eens nagevraagd, wedereom geen antwoord. Uiteindelijk weer een week later wel geleverd, zonder enige info of terugkoppeling.

De verzendddatum was voor de besteldatum?? Info klopt niet. Geen reactie.

Klantenservice? Wat is dat?? Meerdere keren naar ze gemaild, geen antwoord.Waardeloos

In het verleden al producten besteld die NIET aan de omschrijving voldeden. Zeg je er iets van om mensen te waarschuwen in het fora, dan blokkeren ze de berichten op IP-adres, dus de poster ziet ze wel, maar alle andere bezoekers van 1DayFly niet! Ik vind dit gedrag zo sneu en laag dat ze hun eigen klanten zo behandelen dat ik dit hier graag wil vermelden!

Dit gedrag gaat gewoon door na de overname!!!

Al vaker geklaagd over de misleidende omschrijvingen die vaak genoeg niet kloppen. De mensen die er over klagen in het forum worden geblokkeerd op IP-adres. Of te wel, ze denken dat hun post voor anderen te lezen is zodat anderen niet misleid worden door 1DayFly, maar ondertussen ziet niemand anders hun post.

Dit gedrag gaat gewoon door na de overname!!!

Homepage toont vandaag 23-01-2019:

1DayFly.com kan momenteel niet meer aan haar betalingsverplichtingen voldoen en zal een dezer dagen surseance van betaling aanvragen. Wij doen er alles aan om een partij te vinden die de onderneming wil overnemen en de website zo snel mogelijk wil voortzetten. Indien u gedupeerd bent willen we u vragen dit te mailen naar support@1dayfly.com. Wij doen onze uiterste best de schade voor alle betrokkenen zoveel mogelijk te beperken.

Op 21 december 2018 een iPad besteld. Nu 23 januari 2019 website is uit de lucht contact via email wordt niet beantwoord en telefonisch is de zaak niet bereikbaar.

Geen contact mogelijk. Geen email contact maar ook geen telefonisch contact.

Het valt me op dat 1DayFly altijd vriendelijk
en netjes met klanten omgaat (ervaring van diverse keren dat ik contact heb gehad met 1DayFly). Dat mag ook wel eens gezegd worden want het gaat bij sommige bedrijven er wel eens anders aan toe.
Ik denk dat Service en vriendelijkheid een bedrijf kan maken (en natuurlijk ook de prijs/kwaliteit). Je koopt hier met een gerust gevoel en weet dat je altijd een prima Service krijgt en dat is toch wat waard ;-)

Keurige verzending en op tijd

Het valt me op dat 1DayFly altijd vriendelijk

Goede deal. Product snel (5 dagen na bestelling) ontvangen. Product had wat krasjes, OneDayFly zorgde vlot voor vervanging. Uitzonderlijk vriendelijke en proactieve klantenservice. Zeker een aanrader!

Regelmatig leuke deals. Wel altijd zelf blijven opletten, de korting is t.o.v. adviesprijzen en die zijn natuurlijk niet altijd courant.

Omdat het een dagelijkse aanbieding website is, duurt verzending langer dan bij een gemiddelde webshop. Maar meestal is de verzending wel conform de planning die ze zelf vooraf aangeven.

Prettig verrast over de klantenservice. 1x een mailtje gestuurd over een niet werkend product en daarna werd ik door hen steeds uit eigen beweging op de hoogte gehouden over hun communicatie met de leverancier, in plaats van dat ik daar zelf achteraan moest. Helaas kan het niet meer gemaakt worden, maar ook dat is prima afgehandeld (keuze tussen geld terug of credits, met extra korting).

Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen. Overzichtelijke site met interessante aanbieding en uitstekende informatie over de artikelen. De verzending geschiedt voorbeeldig en eventuele vragen resp bij annulering word je door de klantenservice afdeling uitstekend geholpen. Voor de terugbetaling staat bij internetsites in het algemeen 14 dagen, maar mijn ervaring is dat hier binnen enkele dagen uitgezonderd weekend of feestdagen. Aanbeveling bij deze site te winkelen.

Het wordt op tijd geleverd en zeer goed verpakt.

Met de medewerkers of -sters vind je betrouwbare partners, die uitstekend hun werk doen om de klant ter wille te zijn danwel met annulering en terugbetaling of wel latere levering resp garantie bij het produkt. Ze doen hun uiterste best je te helpen en dan zeker niet alleen volgens de regeltjes.

De klantenservice is gewoon erg goed. Zeer coulant en persoonlijke benadering, jebent er geen nummer! De bezorging is zoals men belooft. Niet binnen een dag na bestellen, maar dat wordt ook duidelijk aangegeven als je een bestelling plaatst. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

In eerste instantie was de levering (inhoud, bomen!) voor een deel beschadigd. Uiteindelijk resulteerde dit in een compleet nieuwe zending. Alles na melding van verzenden, binnen een dag keurig afgeleverd door DPD.

Perfect! Persoonlijk, je bent er geen nummer.
Na een ongelukkige samenloop van omstandigheden in een tijd van verdrietige privé-omstandigheden, heeft Almar (klantenservice 1dayfly) zijn uiterste best gedaan om coulant op te treden. Hij heeft contact gezocht met de leverancier, dat uiteindelijk resulteerde in een nieuwe complete zending. Terwijl er met een deel iets (van mijn kant!) niet was goed gegaan.
Er bestaat nog persoonlijke service bij webshops!

Al jaren dagelijks leuke mail met soms een aanbiedingen precies goed voor mij. Nog nooit teleurstelling ervaren mede door prima service

Correcte afhandeling van foutieve bestelling door mij of door bepaling garantie. Goed hoor!

Ik had 2 traagschuim kussens gekocht waarvan eentje een aantal vlekjes had + kapotte verpakking. Contact opgenomen met 1DayFly maar er was helaas geen vervangend product meer op voorraad. Ik heb nu m'n aankoopbedrag teruggekregen als credits en mag het kussen houden.

Aankoop kwam uit de membershop, dus het was op voorraad en de volgende dag in huis. Helaas had 1 kussen dus een kapotte verpakking, ik gok dat het een geretourneerd exemplaar was.

Kreeg m'n aankoopbedrag terug als credits voor 1 kussen en mag hem houden. Top service wat mij betreft! Klacht zeer snel afgehaneld naar de volle tevredenheid. De klantenservice denkt constructief mee aan een adequate oplossing; zo hoort het. 1DayFly heeft de afgelopen tijd goede stappen gemaakt met de klantenservice. .

al jaren een tevreden klant! Leuke dingen voor een voordelige prijs en een zeer goede service! Een aanrader voor iedereen!

Snelle levering, goede contacten een eerlijk leuk forum voor als je met vragen zit.

Na anderhalf jaar een toestel defect onder garantie, Ik dacht wat gaat dit weer voor een hoop tam tam zorgen en aangezien het maar een product van 25 euro was, wou ik niet investeren in retour zendingen enz. Ik nam contact op met de support van 1 day fly via mail. De persoon heeft me aanhoort en asap gereageerd dat hij het nodige ging doen en mij op de hoogte ging houden. Wat hij ook deed. Hij had contact opgenomen met de desbetreffende firma, omdat 1dayfly na 2 dagen nog geen antwoord had gekregen van de firma stuurde support mij een mail dat ze het probleem nog aan het behandelen waren maar op de firma aan het wachten waren. Wat voor mij een geruststelling was dat 1dayfly er nog mee bezig was.
1dag later kreeg ik het bericht dat de firma mij kosteloos een nieuw toestel ging bezorgen. Een dikke pluim voor het 1 dayfly team!!! Ze zijn zeer attent en zorgzaam. Voor mij een dubbeldikke 10 op 10

Redelijk voordelige prijzen, eerst wel vergelijken met andere shops want adviesprijzen zijn niet altijd realistisch. Verzending okay voor een dagaanbieder maar de helpdesk is een ramp.

De helpdesk reageert wel snel maar steevast met loze en leugenachtige beloften. Zit al meer dan 3 weken te wachten op mijn centen van een geannuleerde aankoop, geld dat ze volgens de helpdesk al tig keer hebben overgeschreven.

Redelijk scherpe prijzen, altijd wel iets korting maar maar beduidend minder als ze doen voorkomen. e.g. korting is gebaseerd op compleet onrealistische advies prijzen.

Verder verliezen op het vlak van bezorging (duurt vaak lang) en van de klachten afhandeling. Ter illustratie, ik wacht al ruim zes weken op terugbetaling van een RMA, kan echt niet vandaag de dag..

Altijd prima verpakt maar je moet wel geduld hebben! Ik heb al vaak meegemaakt dat de initieel beloofde levertijd niet werd gehaald

Ze reageren snel en ook vriendelijk maar wat voor mij nou zo belangrijk is, probleemoplossing, schieten ze in tekort. Je wordt aan het lijntje gehouden.

Op het moment van schrijven wacht ik al ruim zes weken op terugbetaling van een RMA. Ik heb bij geen enkele andere webshop ooit zo lang moeten wachten. Ik ben blij dat ik het geld niet heel hard nodig heb.

Prijzen zijn niet zo scherp als ze doen geloven, producten zijn van matige kwaliteit. Forum wordt hevig gecensureerd. Heeft een geheel eigen interpretatie van consumentenwetgeving. Zo zijn sommige planten "bederfelijke waar" en dus niet onder zichttermijn.

Leverig regelmatig vertraagd. Daadwerkelijk levertijd niet meer terug te vinden wat lastig is bij garantiekwesties.

1dayfly komt garantieverplichtingen niet na. Tot tweemaal toe tot 3 maanden moeten wachten op uitsluitsel over garantie.

Van een apparaat dat binnen een jaar defect is gegaan waarvan het defect binnen 2 maanden na constatering is gemeld wordt slechts een deel van het aanschafbedrag terugbetaald (nadat vervanging of reparatie niet mogelijk is)

1dayfly houdt voet bij stuk dat dit conform "procedures" is, maar deze procedurers worden nergens vermeld.

Ik heb vandaag een vintage tapijt besteld. Omdat ik op vakantie ga maakte ik me zorgen over de afleverdatum. Daar nam ik contact over op met de vraag of ik de dag van levering zou kunnen wijzigen. Ontzettend aardig, en prachtige service van 1DayFly: ja, ze gaan regelen dat op een door mij gekozen dag het tapijt zal worden bezorgd. Ik blij! Ook had 1DayFly de gunstigste prijs van dit vloerkleed t.o.v. andere aanbieders. Hartstikke mooi ... Dank je 1DayFly !!

De levering moet n og plaatsvinden maar ik vertrouw erop dat dit helemaal gaat lukken

enorm vriendelijk en service gericht !

Ik koop regelmatig artikelen die aangeboden worden in deze webshop, als de aanbieding scherp is (Altijd even checken ;) )

Ik kan de shop aanraden!

Vaak is de levering sneller dan dat ze in eerste instantie inschatten, wat mij wel bevalt.

Het is een betrouwbare shop gebleken, aangezien ik een product had aangeschaft waar een defect aan zat. Dit is keurig door het support team opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Communicatie verloopt erg goed en snel.

Gewoon een site die prima werkt, met voldoende betaalmogelijkheden en wisselende aanbiedingen. En zelden spullen uitverkocht.

Goed op de hoogte gehouden w.b. levering. Als het langer duurt, keurig een email.

Goede service, netjes en snel (per mail en chat) geholpen
Regelmatig plaats ik bestellingen. Meestal is alles in orde, maar w.b. kleding/schoenen wel eens een verkeerde maat. Ook deze keer prima geholpen w.b. informatievoorziening per chat en mail.
Belangrijk daarbij: heel snel, netjes, vriendelijk, zonder schrijffouten of standaardzinnetjes.
Kortom: een klant wordt netjes geholpen. En daarom blijf ik klant.

Gemakkelijke website met mooie aanbiedingen.
Informatie over de artikelen prima.
Gemakkelijke betaalmogelijkheden
Een site om eens naar terug te keren.

Had een artikel ontvangen, waar ik toch niet tevreden over was en heb verzocht om de koopovereenkomst te ontbinden.
Ik vond de bereikbaarheid via email bijzonder goed en bovendien waren de dames van de klantenservice zeer vriendelijk en hebben mij de juiste instructies gegeven omtrent het terug sturen van het artikel en dat ook nog via antwoordnummer.
Na ontvangst van het pakket werd mij medegedeeld, dat het in goede orde was ontvangen en mij werd de mogelijkheid geboden uit 3 opties, waaronder
nieuw product of terugstorten van het aankoopbedrag. Ik heb voor dat laatste gekozen.
Al met al een betrouwbare onderneming met vriendelijk personeel, welke voor mij met de beste oplossing zijn gekomen.

Scorekaart voor 1Dayfly.com B.V.