123HDMIkabels.nl

Gebruikers over webshop 123HDMIkabels.nl

Website is netjes ingedeeld maar niet overdreven groot. Producten worden duidelijk gepresenteerd en het is eenvoudig de producten te vinden.
Webwinkel is niet met alles de goedkoopste.

Netjes op tijd verstuurd en goed verpakt. Via track en trace was het pakketje netjes te volgen.

Gewoon een goede overzichtelijke webshop. Een kennis wees mij op 123hdmikabels nadat hij er zelf naar tevredenheid had besteld. Er is een ruim assortiment tegen scherpe prijzen en bestellen is eenvoudig.

Snelle levering (de volgende dag had ik alles in huis). Prettig ook dat kleine bestellingen niet met de pakketpost verzonden worden, zodat je thuis moet zijn.

Omdat ik snel een extra HDMI kabel nodig had, heb ik een aantal shops bekeken die deze kabels op voorraad hadden en tegen weinig verzendkosten konden leveren. Deze shop voldeed aan die voorwaarden. Bestelling en betaling via de site liep soepel.

De lage verzendkosten gaven voor mij de doorslag om hier te bestellen. Verzending gebeurde zoals aangegeven op dezelfde dag, waardoor ik de kabel de volgende dag binnen had. Kabel was netjes ingepakt.

Scorekaart voor 123HDMIkabels.nl