Online2Design

Gebruikers over webshop Online2Design

Echt een aanrader voor mensen die onderdelen zoeken voor de laptop. super service ze denken met je mee en ze geven de klanten advies. de prijzen zijn echt voor de Nederlanders ik geef ze een extra 10.

Snelle service wordt direct verstuurt ook een 10.

de service uitstekend nog een 10 er bij. voorbeeld ik heb een zwart toetsenbord en wil over stappen op een andere kleur.
vanuit hun service mag ik een keuzen maken uit 2 toetsenborden.
er wordt een extra toetsenbord mee verzonden om daarna een keuzen te maken.

De website geeft duidelijk aan voor welke laptops een product geschikt is, en met welke HP part nummers het compatible is. Minder duidelijk is wanneer het een authentiek HP product is en wanneer een namaak. Uit de prijs is dit echter wel af te leiden.

Bestellen gaat eenvoudig. Het wordt per mail bevestigd, en ook statuswijzigingen volgen per mail.

Wordt verzonden via Post NL. Track & trace werkt goed, en geeft zelfs een (zij het zeer ruime) indicatie van de verwachte bezorgtijd.

Deze winkel hanteerde de laagste prijzen voor laptop onderdelen. Ik heb hier een adapter besteld en deze kostte 10 euro goedkoper dan elders! Ook de garantie heeft hij supergoed en netjes afgehandeld.

Adapter ontplofte na 1 minuut. Gelijk opgebeld en hij heeft diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd.
Oude mocht ik weggooien, hij vertrouwde me wel.
Ook was hij goed telefonisch te bereiken, neemt snel op en tot laat beschikbaar.

Deze winkel is een aanrader!

Zoals beloofd binnen 1 dag.
Kreeg ook netjes een track and trace email.

Voor een Dell Inspiron 1525 was ik op zoek naar een vervangend toetsenbord en heb heel wat online winkels en zelfs Ebay afgesnuffeld voor een passend toetsenbordje. Uiteindelijk bij Online2Design uitgekomen vanwege de leverbaarheid (per direct) en de prijs. Het bord was dus meteen leverbaar en de website beloofde na ontvangst van betaling directe verzending.

Na het bestellen heb ik het totaal bedrag overgeboekt en inderdaad, zodra het binnen was (daags erop) is het ook meteen verzonden. Een email met melding van verzending en een tracktrace nummer met direct linkje vond ik s'avonds in mijn postvak.

Ik ben blij verrast met de service, ik had nog een paar vraagjes over de website an sich die blijkbaar binnenkort vervangen gaat worden voor een andere. Er werd direct gereageerd op uiterst correcte wijze.

Ook de verzending liet niet op zich wachten en had dus als uitkomst dat ik de laptop twee dagen na bestellen van het toetsenbord kan afleveren. Dat hoop ik na herinstallatie van het besturingssysteem over een uurtje na schrijven van deze review te gaan doen, mede dankzij Online2Design.

Aftersales heb ik uiteraard nog geen ervaring mee maar zoals de interactie tot zover is gegaan ga ik ervan uit dat ook de aftersales naar verwachting en behoren zal gaan verlopen mocht die onverhoopt toch nog nodig blijken.

Wat wordt doorgaans verwacht van een toch enigszins delicaat onderdeel als een toetsenbord? Met name dat het behalve snel aanwezig is om de betreffende laptop te repareren, het ook goed en beschermd verpakt aankomt.

Het toetsenbord werd in een doosje verstuurd, voorzien van dempings materiaal. Op zich niet wereldschokkend maar ik heb elders andere manieren van verpakken en verzenden meegemaakt waardoor dit doosje er bovenuit springt. Het doosje is van hoogwaardige materialen gemaakt en heeft het toetsenbord uitermate goed beschermd.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een prima verzending is geweest.

Via zoekopdracht naar een toetsenbord voor een laptop bij Online2Design terecht gekomen. Website zag er goed uit, prijzen waren aantrekkelijk en de aangegeven levertijden snel. Nog even nagegaan wat de reputatie van de winkel was en toen het toetsenbord besteld. Betaling via iDeal en mailtje ter bevestiging van de bestelling. Op het moment van versturen wederom een mailtje en link om de zending te tracen.Toetsenbord werd op tijd bezorgd en was zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Kortom alles keurig voor elkaar.

zie boven

Mijn broer kwam 13 januari bij mij aan met een laptop waarover drinken was gevallen. Een aantal zaken functioneerde hierdoor niet meer waaronder het toetsenbord. Hij had in zijn hoofd een nieuwe laptop aan te schaffen. Na even zoeken vond ik bij online2design een toetsenbord voor de asus laptop voor 35(!) euro.

De bestelling deed ik 19:15 (besteld voor 19:00 is de volgende dag in huis) en gelijk een mail of het evt mogelijk was of het product nog de volgende dag geleverd zou kunnen worden. Ik kreeg snel reactie en dit was nog mogelijk. Men is hier dus bereid een stapje harder te zetten voor de klanten. Klasse!

Mijn broer had de volgende dag een laptop die weer functioneerde

Zeer snelle verzending en goed ingepakt. Zag er netjes uit

Ik had voor een laptopreparatie twee onderdelen nodig. Na wat rond zoeken op internet kwam ik onder andere bij deze website uit. De prijs van deze website lag behoorlijk onder die van verschillende concurrenten, dus dit leek me een heel goede mogelijkheid, zeker doordat het bedrijf in Nederland is gevestigd, en ze binnen 24 uur zouden verzenden.

Echter, ik had nog geen ervaring met deze winkel, en kon ook nog niet veel reviews vinden, onder andere geen op tweakers.net. Ik was eerst wat huiverig, maar na wat rondvragen en rondkijken leek me de winkel zeker in orde.

Dus besteld en betaald, en binnen 24 uur geleverd. Helemaal goed, dus deze winkel is zeker een aanrader voor mensen die onderdelen voor laptops nodig hebben.

Op de site werd aangegeven, dat een bestelling voor 19:00 dezelfde dag nog met PostNL zou worden verzonden. 's-Middags besteld, en inderdaad netjes de dag erna geleverd, mooi ingepakt in een stevige doos.

Scorekaart voor Online2Design