Gebruikers over webshop Zavvi
Review toevoegenIk bestel regelmatig bij Zavvi vanwege de scherpe blu-ray aanbiedingen. Soms is het lastig dat niet overal Nederlandse ondertiteling op staat, maar vaak volstaat het Engels.
VerzendingZes blu-ray's besteld. Hoewel het één bestelling was werden de discs allemaal los verzonden in een bubbelenvelop. Alles was tijdens het bestellen op voorraad, maar er werd wel op verschillende dagen uitgeleverd. Aankomst van producten duurt altijd wat langer aangezien het uit de UK komt. Voor mij geen probleem.
Zoals gezegd, de discs worden in bubbelenveloppen verzonden. In het verleden in boxsets wat kleine deukjes gehad daardoor. Deze keer was er echter een hoek uit het blu-ray hoesje waardoor deze niet meer goed sluit. Twee van de zes blu-rays zijn niet aangekomen.
In eerste instantie probleem gemeld met het beschadigde hoesje. Klantenservice stelde voor om 15% terug te betalen (van €9). Weliswaar akkoord gegaan, maar geen top oplossing.
Twee weken later gemeld dat twee blu-ray's nog niet geleverd waren. Hier uiteindelijk een volledige refund voor gekregen. Op zich een prima oplossing, al loop ik daardoor nu wel het voordeel van de aanbieding mis.
Ik koop al jaren bij zavvi en heb al tientallen blu-rays, zeker 40, bij hun gekocht.
Betalen is makelijk.
Er zijn eigenlijk niet zoveel blu-ray's met nederlandse ondertitling. Het komt ook voor dat een blu-ray nederlandse ondertiteling heeft en dat het niet erbij vermeldt staat. Beetje raar want zavvi verkoopt als zavvi.nl, als een nederlandse site. Dan verwacht je dat alles wat ze te koop aanbieden nederlandse ondertiteling heeft. En zoals vermeldt ze zijn te lui om te kijken of blu-rays nederlandse ondertiteling hebben.
Ik alles ontvangen waarvoor ik betaald heb in de jaren dat ik bij zavvi koop. Dus van mij uit gezien is zavvi betrouwbaar.
Zelf kom ik daar voor blu-rays. Er zijn geregeld, oudere, films die hier niet te krijgen zijn omdat ze geen nederlandse ondertiteling hebben. Ik heb ook al nieuwe films gekocht die hier niet uitkomen.
Het duurt altijd even voordat ik het product ontvang.
KlantenserviceBij niet ontvangst. Het vergt wat uitproberen en zoeken om met klantenservice in contact te komen. Zelf heb ik contact moeten opnemen toen ik iets niet ontving. Toen hebben ze mij naast de niet ontvangen blu-rays een blu-ray toegezonden waarvan ik had aangegeven dat ik hem ontvangen had. Beetje vreemd..
27 november iets gekocht wat op voorraad stond.
3 december een melding van verzending....
Je mag pas na 21 dagen na verzending hierover klagen...
29 december een formulier in moeten vullen dat zending niet is ontvangen.
Kreeg bericht retour dat ik binnen 24-48 uur een reactie zou krijgen...
Nu 23 januari nog steeds geen reactie en niets ontvangen.
Bestelling Is nog niet geleverd en geen reactie over wat er is mis gegaan.
KlantenserviceAlleen bereikbaar via berichten mailbox en echt klantvriendelijk zaken oplossen doen ze niet.
Bestelling ging goed, tot er geleverd moest worden, product nooit ontvangen. Betwijfel of ze het uberhaupt hebben opgestuurd. Ik bestel hier nooit weer.
VerzendingIk had een kersttrui besteld op 2 dec, inmiddels 22 Jan, geen trui. en de beloofde refund ook nog niet ontvangen
KlantenserviceContact met klantenservice kan alleen via waardeloos formulier binnen de site, respostijd is slecht, beloftes worden niet nagekomen.
Prijs van twee bluray boxen ruim honderd euro onder de reguliere prijzen. Keek gisteren toevallig bij de reviews en was bang dat ik mijn geld kwijt zou zijn. Maar alles is prima aangekomen. Zou er zeker weer bestellen.
VerzendingPakketten zijn een dag na bestellen verzonden (31dec), vandaag in prima staat gearriveerd.
Op BlackFriday een bestellingen geplaatst, welke 4 december verzonden zou zijn. Tot op hede nog steeds niets ontvangen, we zijn nu 4 weken verder!
Al 4 berichten aangemaakt en formulieren ingevuld, er wordt niet meer gereageerd.
Ik bestel hier nooit meer wat!
Order na een maand nog niet verzonden. Klantendienst is zo goed als onbestaande. Hebben lang moeten wachten voor zavvi.com hun interne problemen eindelijk kon corrigeren
VerzendingNa veel intiiele problemen is eht order niet toegekomen en het is echt onmogelijk om respons te krijgen van hun klantendienst, telefoonlijnen zijn 2 jaar geleden allemaal opgedoekt. Kerstmis geruineerd en beroofd door zavvi.com, nooit meer!
KlantenserviceKlantendiesnt is onbestaande. Zavvi.com heeft twee jaar geleden alle telefoonlijnen afgesloten. Het zijn echt regelrechte oplichters. het internet staat vol van klachten, volgende keer eerst dubbelchecken : (
Overzichtelijke site, makkelijk te gebruiken en met het bestellen van artikelen. Ook is de site ruimschoots voorzien van verschillende betalingsmethoden, waaronder iDeal, wat je niet vaak ziet bij buitenlandse bedrijven.
VerzendingIk heb ondertussen meer dan 60x iets besteld bij Zavvi (voornamelijk blu-rays) en alles is tot nu toe aangekomen. Heel soms zat er een barst in één van de hoesjes, maar dat wijt ik vooral aan de afstand die de pakketjes moeten afleggen en de post. Wat wel verbetert mag worden is de verpakking. Een bubbeltjesenvelop is iets te week (en dit geldt ook voor de kartonnen verpakking van steelbooks) en kan makkelijk scheuren. Maar mensen moeten zich vooral realiseren dat Zavvi een ENGELS bedrijf is (onderdeel van The Hut Group) en hun koopwaar verstuurt vanuit Guernsey of Engeland! Het kan dus 5 tot 10 WERKDAGEN duren voordat je je bestelling binnen hebt.
KlantenserviceTot nu toe pas 1x te maken gehad met de klantenservice i.v.m. een blu-ray die beschadigd was aangekomen, maar na wat mails over en weer hebben ze me kostenloos een nieuwe gestuurd en de beschadigde mocht ik houden. Niks te klagen dusver.
Zeer slechte communicatie met min. 48 vertraging. Pre-order geplaatst voor FO4, levertijd 2 weken na release??? Annulering werkte niet op de site, na contact om nadrukkelijke annulering hebben ze TOCH de DVD gestuurd en maar een RMA documentje bijgevoegd.
KlantenserviceEen antwoord duurt te lang, waardoor geen goede terugkoppeling intern. Annuleren op de site is dus NIET mogelijk, waar mijn artikel toch duidelijk de status 'wordt verwerkt' had met onbekende levertijd. Blijkbaar is het een winkel die risico's neemt en deze risico (niet in voorraag, lange levertijd) bij de koper neergelegd. En hoe kan een pre-order na release 2 weken levertijd hebben?
Ik twijfelde al of ik bij hun zou bestellen maar het was een mooie aanbieding
KlantenserviceNa annulering contact gezocht maar werd dramatisch afgewimpeld ze weigerden om te luisteren
Ik wacht al sinds 11-06-2015 op een boxset van the wire. die was een beetje goedkoper op zavvi.
Nog steeds niks ontvangen, bij een verandering zal ik zeker een update plaatsen.
Blijkbaar zegt zavvi dat het artikel verzonden is maar waar het is weet niemand.
KlantenserviceDaarbij komt ook nog eens dat ik blijkbaar moet bewijzen dat ik niks ontvangen heb. Bizarre toestanden. Mailverkeer is onheulpzaam, geen oplossingen.
oplichters ze verzenden niks laten u dan 21 dagen wachten maar terugbetalen nee grote bedriegers zijn het blijf hier weg
Verzendingniks gehad niks verzonden dit zijn oplichter opgepast geld kwijt
Klantenserviceluiaards die niks doen helpen niet zenden standaardbericht maar lossen niks op
Berichten in het engels? Blu ray besteld maar hebben ze alleen in het engels dus geen n.l. ondertiteling? Ik snap niet wat dit bedrijf in Nederland doet.(blijf lekker op dat eiland).
KlantenserviceRetour van je product, naar engeland sturen en dat is niet goed aangegeven.
Zavvi heeft een mooi aanbod en een helder website. Er is een groot nadeel: Vrijwel nooit vermeld of er NL SUBS op het product zitten.
VerzendingEen goede en snelle verzending van de producten. Via de website en mail op de hoogte gehouden. Geen extra verzendkosten die vanuit de UK in rekening worden gebracht.
Ik had hier de reviews nog niet gelezen - ik denk dat ik dan wel niks had besteld - maar zag een aanbieding op Pepper voor een actie op Samurai Warriors 4 voor de PS4. Blind besteld; maar wel met een creditcard.
Online shops waar ik nog nooit heb besteld, bestel ik altijd artikelen met een CC, dus ik maakte mij wat minder zorgen vanwege de koopbescherming.
- De verzending duurt - imo - veel te lang
- Het product is uiteindelijk wel aangekomen
Al met al; als je geen haast hebt, is Zavvi best een aardige keus, maar dek jezelf in. Als je de keuze hebt, bestel dan met CC (geen Paypal, tenzij je hun vertrouwt - ik niet) en NIET iDeal o.i.d., want dan ben je gewoon je geld kwijt als er niks aankomt.
Wees voorbereid op lange levertijden. Ik heb op 01-03-2015 mijn game besteld. Deze is pas op 17-03-2015 aangekomen. Heb je haast? Koop dan niks bij Zavvi.
- Vermijd pre-orders bij Zavvi (zoals in andere reviews hier te lezen valt)
De game was netjes verpakt in een kartonnen omhulsel. Hoewel het een pakket betrof (paste niet door de brievenbus) krijg je geen tracktrace code van Zavvi.
Na een maand wachten op mijn bestelling een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling was. artikel ging binnen de week binnenkomen en ze gingen het de dag erna opsturen. Na een week nog is een mail gestuurd met dezelfde vraag.
Ik kreeg een mail terug om te bevestigen dat ik mijn bestelling had geannuleerd, terwijl het helemaal niet zo was en dat het artikel niet meer in voorraad was. Onprofessionele klantendienst. nooit meer
Een maand liggen beloven dat het artikel opgestuurd zou worden om dan zelf het artikel te annuleren omdat ze niet weten wat te antwoorden op mijn mails.
Klantenservicewaardeloos. als ik zelf niet had gereageerd had ik waarschijnlijk nog maanden kunnen wachten op een artikel die ze zelf niet meer kunnen leveren.
Overzichtelijke, professioneel ogende website, Makkelijk bestellen, goede prijs en veel op voorraad voor veel verschillende consoles
VerzendingLevering is wat traag dwz zo,n 2 a 3 weken maar daar is de prijs ook naar. Maar wel op de per mail opgegeven dag geleverd.
KlantenserviceHad een vraag over de adres format en deze werd netjes binnen 1 werkdag beantwoord per mail.
The Crew (PS4 spel) besteld. Prijs was de helft van wat ie ergens anders kost
dus daar hoor je me niet over klagen maar ik ben nu al een maand aan het
wachten en het is nog niet eens verstuurd.
Ik heb al 4 e-mails gehad met: "We're sorry that your order for the product(s) has not yet been sent" Op zich wel netjes dat ze even laten weten dat ze je
niet zijn vergeten, maar dan moeten ze niet op de website zetten dat het
binnen een week verstuurd wordt. Het staat nu nog steeds op de site zelfs.
Als het verstuurd wordt, moet het nog ergens uit de kaaiman eilanden komen
ofzo dus tegen de tijd dat ik dat spel binnen heb, is ie overal al in de aanbieding
denk ik. Ik hoop in ieder geval dat het überhaupt nog een keer binnen komt.
Een paar dagen geleden heb ik series besteld bij zavvi.nl. Ik had alle negatieve recensies over de site gelezen, maar besloot om toch een bestelling te doen. Ik heb hier geen spijt van gekregen. Ik kreeg de producten ruim optijd binnen en in goede staat. Het is wel jammer dat je niet de bestelling kunt volgen online als hij onderweg is, maar dat is het enige minpuntje. Ik ga zeker meer bij deze site bestellen!
Een leuke dvd voor mijn dochter besteld, ervan uitgaand dat deze in het nederlands gesproken word, maar nee hoor. Alleen in het Engels , Deens, en nog een paar andere talen. Ik mag toch aannemen dat je op een nederlandse site , nederlands talige kinderfilms kan bestellen. Waardeloos, het retourneren is ook al een rompslomp en de verzendkosten moet je zelf betalen. Hij was maar 9€, dus daar ga ik maar geen moeite aan verspillen. Dit was dus eens maar nooit meer.