Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk was op zoek naar een windows licentie en kwam via mijn vertrouwde zoekmachine (tweakers pricewatch) uit bij game-card.net die om te beginnen al de goedkoopste was. Dan wou ik bestellen op hun zeer overzichtelijke site en ook dit ging prima en vlot. Het afrekenen kon ook zeer vlot gebeuren via de belfius app en na betaling had ik binnen de minuut de licentie in mijn mailbox!!!
Bedankt Game-card
AlgemeenWin10 Pro licentie gekocht. De lage prijs en snelle levering spraken mij aan. Levering duurde iets langer dan geadverteerd en de eerste code die ik ontving was niet juist maar door de snelle klantenservice was dit snel opgelost! Gezien de lage prijs absoluut geen slechte order!
VerzendingDe website adverteert met binnen 15 minuten levering, hierdoor ging ik er vanuit dat ik direct een mail zou ontvangen. Ik ontving echter niets, na een uur een mail verstuurd en daarna gelijk mijn code mogen ontvangen.
KlantenserviceDe licentiecode welke ik eerst ontving werkte niet. Heb een mail verstuurd en kreeg direct een antwoord terug dat de code inderdaad onjuist was met een nieuwe code erbij (geen excuses overigens). Deze werkte gelukkig wel!
AlgemeenEerste productkey werkte niet, maar na wat heen en weer te mailen werkte de 2e toch, na ik mailde dat het niet werkte hebben we tot 11 uur s' avonds liggen mailen! Dat is pas service!
AlgemeenIk heb hier een key voor Windows 10 pro gekocht. Had hem binnen een minuut in mijn mail. Makkelijk en snel!
AlgemeenEen Windows 10 licentie besteld, betaald en direct in de mail gekregen. Helemaal top dus!
AlgemeenPrima, directe levering in mijn inbox tegen een scherpe prijs. Niets negatiefs aan te merken op deze webshop
AlgemeenWindows code besteld, meteen binnen. Na het invullen bleek deze al gebruikt te zijn. Terug gemaild met de foutcode en dat deze al was geactiveerd. Hierna kreeg ik een engels stukje gecopy pasted, ook geprobeerd, werkte ook niet want de code was al geactiveerd. Weer terug gemaild, hier heb ik geen reactie meer op gehad.
Windows voor 10 euro was ook te mooi om waar te zijn. Service was echt bagger, verzending van code spreekt denk ik wel voor zich
Zie algemene beoordeling, daar staat eigenlijk alles in. Echt jammer weer van de service. Maak het eigenlijk te vaak mee.
Beste Klant,
U heeft een vervangende code mogen ontvangen. Controleer even uw spam map in uw mail. Anders neem even telefonisch contact met ons op.
Met Vriendelijke Groet,
Game-Card.net Support.
AlgemeenSnel, eenvoudig en duidelijk te bestellen tegen een goede prijs. Betaald met Ideal en code gelijk binnen.
VerzendingGelijk na de bestelling binnen in mijn mail. Helemaal top.
AlgemeenDe shop krijgt van mij geen voldoende omdat de gestuurde key al eerder gebruikt was, aldus de specifieke errorcode na de activeringspoging.
VerzendingDe code was snel binnen.
KlantenserviceIk heb per email aangegeven dat de code al gebruikt was en verzocht een werkende key te sturen. In het antwoord (in gebroken Nederlands) werd eromheen gedraaid dat de code reeds gebruikt was en dat er een hoop mogelijke oorzaken zijn waarom deze key niet werkte. Vervolgens werd ik verwezen naar de telefonische activatiehulp van Microsoft die me vervolgens prima geholpen hebben. Zo ontloopt deze webshop wel haar verantwoordelijkheid en profiteren ze van de goede service van Microsoft zelf. Als dit structureel is zou je van oplichting kunnen spreken.
AlgemeenHet ging allemaal heel makkelijk en erg snel. Ik ben er zeer tevreden mee. bedankt.
VerzendingHet mailtje was zo binnen.
Algemeenin loop van de avond besteld; gelijk ontvangen. prima zou er zo nog een keer bestellen
Verzendinggelijk op de mail ontvangen!
AlgemeenMijn code voor windows werkte aanvankelijke niet (oorzaak onbekend) en heb binnen 2 uurtjes een nieuwe gekregen via de mail. Absolute aanrader!
Algemeenbesteld via de site bestellen en betalen ging prima. binnen enkele minuten krijg je de bevestigings mail binnen.
VerzendingIk heb wat later op de avond besteld, ik weet niet of dit de reden is dat het wat langer duurde. Ik heb rond 22.00 uur besteld en ik kreeg hem pas om 00.15 binnen dit was voor mij geen probleem. maar het duurde voor mij wel langer als geadverteerd.
Klantenserviceik heb de code op zondag geprobeerd te activeren en die werkte niet goed. Dus ik heb meteen een mailtje gestuurd met de error code, ik had verwacht pas op maandag ochtend een reactie te krijgen maar ik binnen een half uur een reactie met de stappen die ik moest volgen on het op te lossen. microsoft was natuurlijk niet meer bereikbaar op zondag maar het is wel fijn om te weten dat als er iets is dat je zelfs op zondag geholpen word.
AlgemeenHet bestellen en zoeken van de Windows 10 productcode op de ging erg makkelijk. De bestelling was ook binnen enkele tellen geplaatst. Via de mail snel de code en bevestiging van de bestelling ontvangen.
VerzendingVerzending ging zoals verwacht: Snel. Binnen de kortste keren op de mail de productcode ontvangen.
KlantenserviceDe eerste productcode die ik toegestuurd had gekregen bleek invalide te zijn. Rond 9 uur een mailtje gestuurd via het contact formulier op de website, en binnen enkele minuten een reactie terug ontvangen met daarin een nieuwe, werkende code. Topservice!
AlgemeenProductcode aangeschaft voor Windows 10. Het betalen ging makkelijk en veilig via iDeal en de key zat 1 minuut later in mijn mailbox.
VerzendingVerzending van de key geschiedt per mail, dus supersnel.
AlgemeenSnel en eenvoudig registeren en na betalen via iDeal de code supersnel ontvangen in de mail..
VerzendingBinnen enkele seconden de code in de mail
AlgemeenNadat ik een key had gekocht was deze immers al gebruikt .Inmiddels een nieuwe key gekregen. En deze werkt goed
KlantenserviceHad antwoord gekregen via de mail
AlgemeenZéér goedkoop een Windows 10 OEM Key via Game-Card.net kunnen bestellen. Werd niet geleverd binnen de beloofde minuut, wat een tegenvaller was aangezien ik hem wel meteen nodig had. Levering duurde iets meer dan een uur. Ondanks dat was deze aanschaf een positieve ervaring. Aangename website. Hier kom ik vast nog eens terug.
Algemeenlicentie sleutel besteld, zou er binnen een minuut zijn, duurde echter 30 minuten. Dit is echter niet het probleem, ik kreeg een sleutel die niet werkte. Heb een aantal keer een mail en reminder gestuurd, maar er is na een week nog steeds geen enkele reactie. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen
update 17-09: op basis van deze beoordeling heeft game-card contact met me opgenomen, men gaf aan dat de mails in de spam terecht kwamen. issue is nog niet opgelost, maar er is wel contact.
2e update 17-09: issue opgelost. screen-shot met probleem gestuurd en had binnen enkele minuten een nieuwe code in de mail. Met deze code is de activatie gelukt.
Op basis van bovenstaand en de acties op een zondag aanpassing gedaan van waardeloos naar Goed.
zou binnen een minuut zijn, heeft echter langer geduurd, zet dan geen melding met binnen een minuut op je site
Klantenservicereageert totaal niet! niet op directe mail ook niet bij gebruik form op de website
Update 17-09: Volgens de klantenservice waren mijn mails in de spam box gekomen. na review op tweakers is de mail gevonden. Het probleem is binnen enkele minuten (op zondag) opgelost met een nieuwe code.
Op basis van bovenstaand aanpassing van waardeloos naar voldoende.
AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk in gebruik en genoeg betaalmogelijkheden. Code snel ontvangen in de mailbox. Keurig!