Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenElk jaar in Augustus bestel ik hier mijn Xbox Live kaart. Code is direct binnen na betaling. Nergens op wachten, gelijk spelen. Misschien niet de goedkoopste maar heb het graag over voor de top service!
Snel besteld en snel geleverd! Geen grote onzin formulieren ik ga hier zeker vaker bestellen.
Simpel en geen problemen tot dusver, duurde wel iets langer dan 15 minuten verzenden maar dat valt te verwaarlozen.
Prima webshopet een heldere uitstraling. Deze webshop is het goedkoopste op het moment voor mijn gamekaart. Code binnen 2 minuten per e-mail ontvangen.
Diablo 3 Reaper of Souls besteld, was niet binnen 1 minuut geleverd maar wel redelijk snel (duurde ongeveer een kwartier.)
Ik heb al 4 keer bij game-card.net gekocht. Altijd goeie deals. Dying light voor 25 euro, Mortal kombat X voor 18 euro, Witcher 3 voor 35 euro. Allemaal meteen na launch. Dit keer Mad max, 22 euro ook meteen na launch.
VerzendingIk heb totnogtoe altijd game keys gekocht, ik had ze altijd na een 10-tal minuten binnen.
KlantenserviceHad wat probleempjes met mijn GOG Witcher 3 key, maar dat hebben ze binnen 2 uur gefixt.
Een recht toe recht aan website. Maar ik heb gemerkt dat het bestelproces nog niet optimaal is ingericht. Zo is het aanmaken van een account verplicht, maar wordt je tijdens het aanmaken van een account geconfronteerd met foutmeldingen dat je nog een adres en telefoonnummer had moeten invullen, iets wat helemaal nog niet kon. Ondanks een account verplicht is, krijg je bij het plaatsen van een order wel een mail met toegang tot de status van de bestelling als "gast", voor wanneer je zonder account de bestelling hebt geplaatst (wat dus niet kan).
VerzendingDe levertijd van één minuut (m.a.w. direct) is niet waargemaakt. Kortom, valse verwachtingen en teleurstelling. Uiteindelijk is het 32 minuten plus een mail richting de klantenservice geworden. Is verder prima, en ik weet niet of dit structureel is, maar ik zou het persoonlijk fijn vinden als dit dan ook aangegeven is. Nu was ik in de veronderstelling dat de code wellicht toch niet op voorraad was of iets dergelijks.
KlantenserviceBinnen 10 minuten (zondagavond 22:30) een antwoord op mijn mail. Helemaal top. Met een verklaring waarom mijn bestelling mogelijk nog niet direct verwerkt was.
Heb een spel besteld en kwam binnen 20 minuten binnen werkt perfect! Ook is de site zeer gebruiksvriendelijk.
VerzendingLevering was snel maar net iets langer dan de beloofde tijd.
Mooie en overzichtelijke site. Spellen zijn makkelijk terug te vinden. Goede prijzen. Beter dan kopen via steam zelf. Aflevertijd was binnen de gestelde 15 minuten.
VerzendingVerzending was binnen de 15 gestelde minuten per e-mail.
Heel gemakkelijk bestelproces en de goedkoopste. Had de code binnen 1 minuut binnen. Bestel hier al jaren en ben al jaren tevreden klant !
Men doet wat men belooft, dat vind ik zoals het hoort maar het is goed om te zien dat het ook gebeurt!
KlantenserviceDe activatiesleutel werd heel snel geleverd, conform belofte. Alleen wist ik niet wat daarmee te doen... Klantenservice reageerde erg snel en nu download ik de game. Prima service, enne... de goedkoopste die ik heb gevonden!
Ben niet snel negatief over een levering, maar hierbij toch m'n eerste negatieve revieuw
Gister rond 8 uur een game besteld, gelijk betaald, en verwachte dat ie gelijk gedownload kon worden (zoals op de website staat).
In mijn email is alleen een factuur binnen gekomen. Heb er even achteraan gemaild, en ze reageerde binnen een half uur( om 23:40), dus dat is wel netjes. Daarin beloofde ze binnen 30 minuten de download + key. Alleen heb ik nog niks binnen.
Ik hoop dat ik een uitzondering ben.
Product zou binnen 1 minuut geleverd worden per mail. Alleen na 12 uur nog niks ontvangen.
KlantenserviceZe reageerde binnen een half uur op mijn mailtje naar de klantenservice.
Daarin stond dat ik binnen 30 minuten een download & Ket kon verwachten. Daar hebben ze zich dan niet aan gehouden.