Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenMakkelijk bestellen, betalen en de key in de mail ontvangen. Dit laatste duurde wel wat langer dan gehoopt en dus heb ik er even achteraan gemaild.
VerzendingMoest even achter de bestelde key aanmailen
Was zeer eenvoudig om een game voor steam te bestellen en bovendien de helft goedkoper dan ik kon vinden op steam, ideaal dus!
VerzendingDe code kwam iets later toe dan op de site stond maar op zich is dat geen ramp. Het duurde zo'n 15 minuutjes ipv de 1 minuut die op de site staat.
Overzichtelijke Website, Goede Service en Snelle bestelling. Code kwam na 15 min in de mail binnen.
Snapte eerst niet precies hoe het werkte. Even gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Goede snelle service.
Makkelijk om te bestellen, betalen via iDEAL en paar minuten later de key in je mailbox. Overzichtelijke website
Eenvoudig, snel, tevreden! Een snelle webshop! Game-Card.net is zeker de moeite waard om eens te kijken!
Verzendingik heb hier een spel aangeschaft voor de pc. Ik kreeg na dat de Ideal betaling voldaan was al snel mijn product code in mijn inbox. Dit alles was binnen 6 minuten gerealiseerd! TOP!
Bestelling plaatsen gaat zeer makkelijk! website ziet er netjes uit. en snelle email respons op de bestelling
VerzendingGame download key gekocht, direct een mail met de code erin.
Ideal voor als je snel een spel wilt aanschaffen. Een stuk goedkoper dan Steam.
De code werd niet meteen opgestuurd zoals op de site stond. Wel meteen een aantal status mailtjes.
Als je direct aan een spel wilt beginnen levert Steam wat sneller, maar de minderprijs maakt het wachten goed.
Leuke aanbieding voor een game key code. (SCII legacy of the void)
Site zag er goed uit en betaling via ideal verliep vlot.
Key werkte prima.
Na 30 minuten, gemeten vanaf het moment dat de betalingsbevesting bij de order te zien was, kwam de code binnen op de mail, dat is toch iets meer dan 1 minuut. Vandaar voldoende en niet uitstekend.
Vandaag Grid: Autosport besteld bij deze webshop. Ze waren 4 euro goedkoper dan Steam (€10 vs €6). Ik had nog niet eerder van de winkel gehoord, maar naar aanleiding van de positieve Tweakers reviews leek alles in orde te zijn en heb ik mijn bestelling geplaatst.
Algehele ervaring is (zeer) positief. Hoewel ik nog steeds een CD met hoesje prefereer zijn de prijzen dusdanig aantrekkelijk dat ik uiteindelijk zeer tevreden ben over de aankoop.
Het product werd digitaal afgeleverd. Het duurde 20 minuten voordat de code in de mail aankwam (in plaats van vrijwel direct zoals aangegeven, vandaar 4 sterren). Daarna zonder moeite het product kunnen activeren op Steam.
2x een steam code besteld. Eerste keer kreeg ik hem na een tijdje wachten (wat langer dan op de site staat). 2e keer kreeg ik maar niks, maar na een mailtje kreeg ik de steam code alsnog snel per mail. Site is niet heel duidelijk, codes zitten best verstop ipv in de bevestigingsmail of factuur onder een kopje 'my keys' bij je account waar initieel niets in staat en mijn vorige bestelling ook verdwenen is. Maar prima service en een hele goede prijsstelling!
VerzendingZie boven.
KlantenserviceReactie binnen een half uur, net na winkeltijden. Top.
Levering gaat lekker snel code via mail.
Tot nu toe zeer tevreden.
Prijzen zijn normaal.
De website is zeer overzichtelijk, en het bestellen gaat snel en gemakkelijk met IDeal. Ook kun je ten alle tijden snel een bericht sturen als je vragen en/of problemen hebt.
VerzendingHet duurde minstens 15 minuten tot ik mijn bestelde key daadwerkelijk kreeg. Op de pagina van de game beweren ze dat het maar 1 minuut is. Uiteindelijk toch mijn key gekregen, dus ik ben blij.
Toevallig op Game-Card.net uitgekomen en was eerst een beetje achterdochtig maar alles is zeer vlot verlopen.
VerzendingKey vlot ontvangen.
Zojuist een jaar Xbox Live besteld. Naast het feit dat ze de goedkoopste waren die ik kon vinden, was het bestelproces ook eenvoudig en kwam de key binnen direct nadat ik het ideal scherm sloot! Zowel op scherm als via mail.
VerzendingLevering via email, erg snel geleverd.
gemakkelijke en overzichtelijke website, meerdere betaalmogelijkheden en ook nog eens de laagste prijs. wil je een goedkope game aanschaffen die ergens duurder is aarzel dan niet en bestel hier.
Zeer gemakkelijke bestelling en zeer snelle levering. Fantastische en duidelijke website met een goed aanbod.
Goedkope XBox Live Gold kaart voor 12 maanden. Snel geleverd. Direct na betaling via iDeal kwam de code binnen in de mail.
VerzendingZoals eerder gezegd, zeer snel geleverd na betaling. Binnen 10 seconden in de mail.
KlantenserviceGeen ervaring met klanten/klachtenservice.
Verkoop proces verliep goed. Bericht ontvangst bestelling netjes ontvangen en bericht met daar in dat de code in mijn account was op te halen.
VerzendingCode die ik ontvangen heb was niet correct. Reden die ik hiervoor kreeg was menselijke typ fout kan natuurlijk gebeuren, maar waarom sturen ze dan gewoon niet een foto van de code mee zou het hele probleem oplossen.
KlantenserviceGelijk na constatering een mail gestuurd naar de klanten service. Hierop geen reactie gehad. Daarna gaan bellen kreeg wel een medewerker aan de telefoon die ook de email had gelezen maar op dat moment druk bezig was aan magazijn werkzaamheden in een dislocatie. Kon mij op dat moment niet helpen en ik moest maar af gaan wachten tot hij tijd heeft mijn probleem. Uiteindelijk zoals belooft binnen het uur reactie gekregen. conclusie, voldoende maar had beter gekund.
Keuze is ruim, prijs is ook netjes. afhandeling is duidelijk en netjes, kleine aantekening, in de factuur mag eventueel een verwijzing naar de extra mail met de code.
VerzendingEr word bij de advertentie vermeld verzending binnen 1 minuut, in de praktijk blijkt dit +/- 20 minuten te zijn, even goed nog snel en netjes. er worden diverse mailtjes gestuurd over de voortgang van de bestelling