Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenTwee keys gekocht via game-card.net voor twee tomb raider games. Betaling ging goed en vlug.
VerzendingHet duurde iets langer dan 2 minuten voordat de key in de mailbox stond, maar hij stond er uiteindelijk wel!
hele snelle levering binnen 1m heb je al je email voor je game code!! heel erg bedankt
VerzendingSuper snel en duidelijk
Klantenserviceeerder een probleem gehad met een gamekey en werdt netjes uitgelegt + verholpen
ook de 2de transactie probleemloos verlopen - code werkt perfect - goedkoopste op de markt
na een half uurtje de code ontvangen en perfect werkend - geen problemen en frustraties
goede, overzichtelijke en betrouwbare site. Op je account kan je alles erg gemakkelijk terug vinden.
VerzendingNa betaling krijg je de key gelijk doorgestuurd.
Assassin's Creed Rogue PC code niet binnen een minuut, duurde een half uurtje. Maar werkt en staat nu te downloaden
Duidelijke site, al kwam ik er persoonlijk via de Tweakers Pricewatch terecht, dus ik kan niet veel zeggen over het gemak waarmee je producten op de site zelf kunt vinden.
VerzendingDe theoretische levertijd van 1 minuut bleek in praktijk 12 minuten te zijn, maar dat was natuurlijk geen probleem. Codes krijg je via e-mail, en als je besteld met een account kan je de codes via de website op een later moment opnieuw laten e-mailen.
het is een ideale site om te kijken waar iets het goedkoopst is inp van 60 euro betaal je zomaar 30 lijkt niet veel voor 1 spel maar als je dat bij elk spel hebt scheelt het heel erg veel
VerzendingHeel snel
Klantenservicenvt
Duidelijke en snelle levering na bestelling van de game. Game key werkte zonder problemen.
Prima webshop. Snel code ontvangen zonder gedoe. Kortom niks te klagen. (en dat als Nederlander)
Website heel overzichtelijk en netjes. Leuke games die je altijd hebt willen spelen, maar nog te duur waren. Je kunt hier makkelijk een game vinden onder de 10 euro.
Helemaal top.
Code binnen 10 minuten in mijn mailbox!
Overzichtelijk en to de point
Ook telefoonnummer meteen op startpagina
Is bij andere online shops wel anders
Kreeg de dag voor release mijn game code toegezonden, deze werkte goed uiteindelijk. De prijs was ook lager dan bij andere websites!
KlantenserviceIk kreeg een code toegestuurd welke niet werkte, na een mailtje kreeg ik 5 minuten later een werkende terug. Goede service!
2x Call of Duty: Modern Warfare 2 PC besteld. Werden niet automatisch geleverd. Echter, 1 mailtje was voldoende, na een kwartiertje binnen
Makkelijk te vinden, makkelijk account aan te maken. Duidelijke prijs vermelding en hoe je kunt afrekenen. Niets op aan te merken. Ging vlot.
VerzendingDirect na de betaling kreeg ik scherm te zien met code, en binnen een minuut inderdaad een mailtje met diezelfde code. Adverteerd naar waarheid. Gewoonweg uitstekend!
Alles ging heel makkelijk, geen problemen gehad. Alles ging zoals het hoort en daarom 5 sterren.
VerzendingDe code voor het product kwam netjes binnen 1 minuut binnen in de mail. Niks te klagen! Zeker een aanrader!!
Gemakkelijke betaling via iDeal precies wat je verwacht, binnen 1 minuut een code in de mail en downloaden maar. Gemakkelijke en snel!
VerzendingLevering was sneller dan de betaalbevestiging dus uitstekend.
Precies wat je wil: duidelijke website, goedkope prijzen, duidelijke betaling en goede communicatie per email.
Bestellen via de website is erg gemakkelijk, zeker via de link in Tweakers PriceWatch. Ik kwam gelijk bij de goede game uit.
VerzendingCode kwam per e-mail. Dit ging snel, maar ik verwachtte hem eigenlijk gelijk na de bestelling. Dus was al een minuut of wat aan het zoeken in e-mails en mijn account toen ik een nieuwe e-mail kreeg met de code. Dit ligt ongetwijfeld meer aan mijn verwachtingen dan aan de service van Game-card.net, maar misschien een idee om dit in de bevestigingsmail even duidelijk(er) te vermelden.
Pagina was overzichtelijk en alle benodigde informatie was gemakkelijk te vinden. Tevens waren er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar.
VerzendingDe levering was goed, echter was er voor mij persoonlijk wel wat onduidelijkheid omdat er op verschillende plaatsen, verschillende tijden genoemd werden. De datum dat ik het product zou ontvangen was dus niet geheel duidelijk.