Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenIk ben tevreden over het product wat ik besteld heb. De site is overzichtelijk en eenvoudig.
VerzendingHet leveren duurde iets langer dan 1 minuut. Ik kreeg het mailtje na 20 minuten. Maar dat vond ik geen probleem.
Binnen 5 minuten was het binnen. Simpen en snel, ik moet nog controleren of de code werkt, maar daar ga ik wel van uit.
VerzendingZe beloven 1 minuut, het waren er 5. Nou dat is nog steeds goed.
Ik was verbaast dat de prijs zo laag was. Ik heb de referenties gelezen en besloot het te proberen. Uiteindelijk top precies hoe ik wou code geleverd,
Ben altijd een beetje op mijn hoede toen ik deze aanbieding zag, maar toen ik de hoeveelheid positieve reviews zag, Heb ik de code direct besteld.
Toen ik de code binnen had gekregen was ik zo blij als een kind gaaf mijn eerste officiele legale windows op mijn nieuwe systeem !! Bedankt mensen
Een bestelling voor een Windows 10 activatie code was hier het goedkoopst.
De code werd direct per email geleverd, kind kan de was doen.
Alhoewel een activatie code door velen nog argwanend bekeken wordt, is het zeker voor ons als bedrijf de ideale oplossing.
Tijdwinst als eerste, en geen fysieke doosjes op de plank.
Duidelijke site. Levering via email, kan niet sneller zo. Op dit moment de goedkoopste voor WIN10 License
Snelle zending via email van Windows 8.1 Pro NL OEM key.
Je USB stick met Windows maak je via
Het e-mailen van de code duurde iets langer dan 1 minuut.
Ik vermeld het even dat je niet direct in paniek raakt.
Betalen ging goed snel en de registratie ging ook redelijk soepel. Website is overzichtelijk. super.
VerzendingHeb je een bestelling gedaan. Maar krijg je een mailtje dat de activatie server offline is dus ik geen key kan krijgen. Dit vind ik redelijk waardeloos. Maar dit is niet de schuld van game-card.net.
KlantenserviceNa de kleine vertraging in de levering. Goed en snel gehandeld.
PSN + 365 DGN kaart gekocht. Makkelijk afrekenen en aanmelden maar ik heb een gebruikte code opgestuurd gekregen. Niet leuk natuurlijk. Nu is het afwachten hoe hun klanten service hier mee omgaat. Heel vervelend om er extra tijd en energie in te moeten steken + ik kan nu alsnog niet online gamen. Uiteindelijk goed opgelost.
VerzendingDe verzending zelf was zoals belooft per mail en snel.
KlantenserviceN.a.v. de gebruikte code die door een systeemfoutje was verstuurd een nieuwe code gekregen. De verkoper mailde en belde mij (zelfs op zondag) terug. Gaf mij direct een werkende nieuwe code.
Snelle levering van de Windows 10 Pro key. Het activeren ging niet direct vanuit Windows 10 Home OEM. Dus heb ik eerst een update gedaan naar Windows 10 Pro, en daar de key ingevuld. Volgens deze beschrijving : http://gathering.tweakers...message/45646130#45646130
VerzendingBinnen een minuut kreeg ik via de email de key .
Makkelijk bestellen, overzichtelijk, geen addertje onder het gras. Betaling ging vlekkeloos en snel. Met Ideal gratis betaald. Via de website kun je netjes direct je factuur ophalen in PDF formaat.
VerzendingAflevering binnen 3 minuten. Perfect! Ik kreeg netjes een e-mail waar in ik direct de code kon zien.
Het was zeker niet moeielijk eigenlijk zeer vlot,
De site deed alles wat ik hem vroeg perfect
Ik ben zeer tevreden over het leveren in emial. Ik het de code binnen de minuut
Bestelling ging soepel, aanleveren code duurde iets langer dan verwacht. Na mail is dit direct opgelost
KlantenserviceSnelle reactie
Simpel en snel zijn de producten te vinden. Het plaatsen van de order en de betaling via iDeal verliep ook probleemloos.
VerzendingHet betrof een digitale levering van een productcode op Steam. Het enige wat ontbrak is beschrijving waar je de productcode op Steam diende in te vullen. De code werd 's avonds binnen twee uur gemaild.
Easy and painless, I received the code in under 1 minute just like advertised in their page.
Via de pricewatch kwam ik uit op de pagina van het spel. Ik had al een account, dus het bestelproces was bijzonder simpel. Een paar keer op ok klikken en ik landde al op de iDeal pagina.
VerzendingDe email met de code was in een paar minuten binnen. Daar valt dus niet veel over te zeggen.
Goed ontworpen duidelijke site. Veel keuze en zeer goedkoop (doorgaans nog goedkoper dan de steam sales!).
Zeer duidelijke makkelijke bestelservice, met veel betalingsmogelijkheden.
Snelle duidelijke Email met de code.
Prima website. Snelle afhandeling (< 5min) met digitaal opsturen van game-code. Overal goede ervaring en goede prijzen.
Goede service, achteraf was er iets onduidelijk voor mij en de klantenservice heeft mij snel verder kunnen helpen.
Snelle levering bij een aangekocht Steam game. Code was er niet binnen 1-2 minuten, maar binnen een half uur had ik de code in huis.