Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenik heb hier windows 10 besteld het was zeer snel en makkelijk geregeld.
goede site
Ik heb hier een windows 10 key besteld. Prima site, goede prijzen en snelle levering. Niks mis mee.
VerzendingCode binnen 20 minuten in mijn mailbox ontvangen. (dus niet de beloofde 1 minuut) Ik vind dit geen probleem, als ik naar de winkel moet rijden kost het me meer tijd dus.
Paar minuten vanuit bestelling tot levering. Goede prijs. Ik vond helemaal mooi, zou het zo weer doen.
Gisteren windows 10 licentie gekocht. De 1 minuut die ze beloven is niet van toepassing. Gebeld en kreeg te horen dat het aan de licentie server ligt en dat het wel 10 minuten tot een half uur kan duren. Keurig antwoord, na 20 minuten had ik de licentie. Zou mooi zijn als ze de tekst wat aanpassen. Verder heel tevreden. Licentie doet het gewoon.
Snel mijn code ontvangen en direct Windows kunnen installeren voor de klant. Simpele afhandeling van betaling via iDeal, dus alles is zo gebeurd, en veilig!
VerzendingErg snel, binnen 5 minuten in je mailbox! En dat ligt aan mijn mailbox
Was de goedkoopste in Pricewatch. Product makkelijk te vinden op de website. Bestellen en betalen gewoon goed.
VerzendingBij het product staat key binnen 1 minuut geleverd maar na 2 uur nog niets ontvangen. Vervolgens klantenservice gemaild en binnen een paar minuten toch binnen gekregen.
KlantenserviceSnel geholpen en probleem binnen een paar minuten opgelost.
Prima website! Het bestellen ging snel na het aanmaken van een account. Ze vragen wel veel info maar opzich prima.
VerzendingIk had een code besteld Windows Pro 64bit OEM digitaal. Ik had betaal via IDeal en ik had binnen 10min de code in mijn inbox! Super snel en rap dus!!
Een van de goedkoopste winkels voor game keys. Factuur en betaling ging duidelijk en snel. Prima service tegen een goede prijs.
VerzendingProduct binnen 5 minuten geleverd. Top
Ideal is top! Snel, eenvoudig en duidelijk. Goed overzicht van de nota van Game-card.net .
VerzendingDuurde toch zeker 10 min
Was op een paar cent na de voordeligste en er kon direct geleverd worden. Het was al na 12 's nachts dus ik wist niet zeker of ik tot de volgende dag moest wachten, maar ik had de bevestigingsmails en de key binnen 10 binnen. Klasse.
VerzendingBinnen 10 minuten key in de mail.
Goeie site, kon erg snel een game kopen die op steam veel duurder zou zijn.
Verzendinghet spel kreeg ik pas binnen een uur later dan verwacht.
Bestelling makkelijk plaatsen, goede prijs. Ook duidelijk wat je besteld en hoe het te gebruiken.
Verzending2x licenties besteld op 1 dag. Eerste keer waren ze direct binnen, tweede keer duurde het wat langer door niet beschikbaar zijn van de server. Had misschien een update kunnen geven.
KlantenserviceBij het navragen van het uitblijven van tweede bestelling gebeld naar bedrijf, maar werd niet heel vriendelijk te woord gestaan. Na uitleggen van situatie ging het iets beter, masr wel puntje van verbetering.
Super goedkoop zoals het hoort met een digitale download alleen een key nodig perfecte service was direct in mijn mail.
Verzendingzeer snel ! via de mail
Een download key besteld voor Windows 10 Pro x64.
Betaling verliep soepel met Ideal.
Levering was even later, netjes in mijn mailbox.
Ideaal.
Windows licentie code gekocht, scherpe prijs, snel inde mailbox en werkt naar behoren! Geen noemenswaardige dingen verder, snel en duidelijk.
Windows 10 Pro key besteld, binnen 2 minuten in de mailbox. De prijs was ook zeer schappelijk.
Ik heb een licentie gekocht voor Windows 10. Was de laagste prijs, en prima service. De key zou binnen 1 minuut binnen zijn, dit duurde 11 minuten, maar contact opnemen om een vraag te stellen was super simpel.
VerzendingOp de website stond dat de levering 1 minuut duurde, dit duurde er 11. Is nog steeds erg snel, maar pas of de levertijd aan naar <15 min, of lever binnen een minuut.
KlantenserviceEenvoudig te contacteren.
Windows 10 pro besteld, je krijgt na enkele minuten een bevestiging.
Daarna de code voor de windows
De levering gaat dus via mail dan krijg je het serienummer van windows 10 toegestuurd, daarna kan je de die downloaden en op schijf branden of op usb zetten.
KlantenserviceKon eerst de download niet snel genoeg vinden, en vulde op zondag de hulp van de optie help in.
Kreeg per email direct een url waar de download staat.
Heel mooi voor de zondag dus.
Ik heb meteen mijn windows 10 key gekregen via de email, niks te klagen dus
Zaterdagavond Windows 10 Pro besteld en binnen no-time binnen via email. De key werkte uiteraard naar behoren.
VerzendingNiet binnen een minuut maar eerder een minuut of tien binnen, wat mij betreft snel genoeg.
KlantenserviceSnelle updates over je bestelling. In de toekomst zal ik zeker weer voor deze winkel kiezen.