Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen, de beste prijs en uitstekende afhandeling, zeer tevreden en ik raad deze winkel dan ook aan iedereen aan

via mail eerst een bevestiging gekregen en dan enkele dagen later de effectieve steam code, want het ging om een pre order

Na installatie van nieuwe hardware was mijn vorige (gratis upgrade) licentie niet meer geldig. Goedkope key gezocht voor Windows 10 Pro 64bit en kwam bij deze site uit. Prijs is super, website werkt zeer gemakkelijk en betaling ging ook super vlot.

Ik kreeg de mail met activatiecode na een 30-tal seconden al binnen, niets verkeerd te zeggen over de verzending.

Na aankoop van mijn Windows licentie key bleek deze reeds in gebruik te zijn (is een vaker voorkomend probleem blijkbaar). Direct een mailtje gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg er binnen 15 minuten fatsoenlijk antwoord op.
Direct uitleg van wat ik moest doen en na deze procedure te volgen (ook al werkte windows zelf niet super mee) is alles in orde gekomen en mijn key werkt nu zonder problemen.

De aangekochte licentie sleutel was meteen aan het einde van het proces zichtbaar en werd ook nog eens toegemaild.

Prima, binnen een paar minuten via de mail.

alles ging vlot je hoeft niet te veel vragen te beantwoorden voor de bestelling niks mis mee en niet te veel gedoe

Zeer aantrekkelijke prijzen! Ik kocht er mijn Windows 10 key en had een aantal minuten later deze al op de mail binnen :)

Windows 10 licentie besteld bij Game-Card.net. Qua prijs zijn er meerdere alternatieven, maar qua beoordelingen van mede-Tweakers steekt Game-Card.net er bovenuit.

Licentiecode wordt (automatisch) verstuurd naar e-mailadres. Na betaling is de licentiecode direct ontvangen.

Op 11-08 besteld en ontvangen, op 13-08 nieuwe configuratie geïnstalleerd en licentiecode gebruikt bij activatie. Tijdens activatie een foutmelding gekregen. Na het een en ander uitgezocht te hebben telefonisch contact opgenomen. Snel en vriendelijk gesproken met een medewerker. Gaf aan dat de foutcode voor hem onbekend was, maar dat de Windows activatieservice server status slecht bereikbaar was. Afgesproken om af te wachten tot maandag en dan eventueel opnieuw contact op te nemen. Na enige tijd wachten is de activatie alsnog gelukt.

Opzoek naar een Windows 10 licentie kwam ik uit bij dit bedrijf. Totaal 4 codes besteld, maar kreeg er slechts 3 (wel direct) geleverd. Mis nu nog 1 code en heb daarvoor de klantenservice maar benaderd (op factuur is wel betaald voor 4). Wellicht dat systeem niet kan omgaan met wat "grotere" bestellingen. Voor de rest is de prijs en het bestellen op en top.

Wacht nog op 1 code van de 4 die ik er besteld heb.

Update: Inmiddels de laatste code ontvangen.

Klantenservice reageerde binnen een kwartier over mijn ontbrekende code en deze is handmatig nagezonden, allemaal snel en top geregeld! Nu even een Windows Iso downloaden en de codes gaan activeren.

Windows Key besteld, zag de aanbieding via de Tweakers-Nieuwsbrief en door problemen (foutmelding over NX) kon ik geen gratis upgrade doen van W10. Nu alles toch in orde. Over activeren kan ik nog niets zeggen, de key blijft nog even in mijn 'laadje' liggen.

Binnen een paar minuten in de mail ontvangen.

Klikken, betalen en klaar. Ik kan hier echt niets meer dan dat over kwijt, maar blijkbaar moet ik hier minstens 15 woorden intikken.

Online doorzenden van een code.

Zakelijk account uit België wordt desondanks toch de volledige BTW aangerekend terwijl dit eigenlijk niet mag.

Leveringstermijn 1 minuut staat op de bestelpagina. Al meer dan een uur verder en nog steeds niets aangekregen.

Skype support naam niet te vinden op skype. Elke dag pas vanaf 11h bereikbaar? Geen reactie op e-mails...

Ik had snel een windows licentie nodig. Binnen enkele minuten na betaling kwam de licentiecode via e-mail binnen. Super!

De Windows 10 licentie kon niet geactiveerd worden, dit leek te komen omdat ik een engelse versie van de Windows 10 anniversary iso had gedownload. Aangezien de licentie voor Windows 10 pro nl was de Nederlandse iso gedownload. Ook deze kon niet geactiveerd worden. (Licentie in gebruik) Uiteindelijk Microsoft gebeld en de licentie telefonisch geactiveerd.

Binnen 5 minuten geleverd!

Windows digital key gekocht, kwam snel en doet het prima.

Lijkt wat dubieus hoe deze komt (in de email) maar werkt uitstekend.

Sneller dan 3 minuten kan niet :)

hier een win10 pro key gekocht
duurde een toch wel wat langer als 2 minuten (ongeveer 8-9min) maar dat is als nog een heel stuk sneler als een dag wachten

de prijs was verbazingwekkend laag en had mijn twijfels of het klopte maar na 8 lange minuten kwam de key binnen en die doet het perfect

2x Win10ProNL gekocht.

Eenvoudig te bestellen/betalen.
In mijn geval duurde het wel 90min voor de key via e-mail toekwam.

Heel makkelijk bestelling plaatsen en snel me code binnen gekregen! Verder was het de beste prijs met de rest

Het is een erg overzichtelijke site. Ik heb nu al drie keer een Playstation Plus abonnement besteld bij dit bedrijf en ik heb alle drie de keren binnen een minuut mijn activatiecode ontvangen. Hierdoor koop ik altijd mijn Playstation Plus abonnement bij dit bedrijf.

De activatiecode klopte volledig.

Overzichtelijke website. Zeer goed geprijsd. Duidelijk & makkelijk. Via de Pricewatch van Tweakers bij ze terecht gekomen.

Code werd direct per mail geleverd.

Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Makkelijk om te bestellen en te betalen. Gewenste product was scherp geprijsd.
Product was snel te vinden via tweakers.

Via de mail binnen een minuut de gewenste code ontvangen.

snel, de goedkoopste windows licentie en gewoon top qua service. overigens een compleet pijnloze site.

Scorekaart voor Game-Card.net