Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Bestellen ging makkelijk via de website, betalen kon via iDeal, dus ideaal. De code stond direct in mijn online account en werkte feilloos bij de installatie van mijn OS. Ter bevestiging en als naslag werd de code ook nog per mail aan mij verzonden.
Deze mensen kunnen rekenen op meer bestellingen van mij.

Direct de licentiesleutel van mijn bestelde product op het scherm en in de mail, fantastisch!

de windows sleutel werd gelijk via de mail geleverd en hij werkte goed bedankt voor de sleutel.

ik heb een Windows OEM key gekocht. snelle afhandeling en overzichtelijk uitgelegd hoe ik deze moest gebruiken.

binnen een paar minuten had ik de key in mijn inbox.

snel code ontvangen. Echter voor mij enigszins onduidelijk instructies hoe ik met deze code de download kan beginnen.

Snelle, overzichtelijke site. Na aankoop direct de (Origin-)code in mijn inbox. Code bleek alleen onjuist. Direct gemaild, direct een nieuwe, werkende code ontvangen!

code besteld 2 min later binnen in mailbox, een mooie prijs voor een legale licentie.

Na aankoop direct mijn windows 10 Pro licensie key ontvangen per mail. Code werkte en alles is in orde. Top dus!

Direct per mail

Ik heb hier windows 10 Pro gekocht maar ik kreeg een foutieve product code. Niet tevreden

Ik kreeg wel binnen nog geen minuut een mailtje met de foute product code

Heb nergens kunnen vinden waar ik de klantenservice iets kon vragen

Bestel proces gaat prima. Betaling verloopt zoals je zou verwachten. Jammer dat je wel een account MOET aanmaken.

Mail met code kwam vrijwel direct binnen.

Dit is voor mij de eerste keer dat een online game kopen fout gaat. Had me erg verheugd om BF1 te gaan spelen, maar het altijd zo spannende moment van het Redeemen van de code, ging deze keer mis. Zowel de Origin client als via de website van EA weigeren de code die ik gekocht heb bij Game-Card.net. Gebeld (antwoord apparaat), gemaild, getwitterd, gefacebookt. Ok, het is zaterdag ,maar ik wel spelen, en dan is een uur wachten lang. Zou het nog goedkomen vandaag?

[ edit ] probleem is een uur later ongeveer opgelost, waarvoor kudo's natuurlijk. Wel jammer dat ik zelf moest bellen, ondanks dat ik via meerdere kanalen al om hulp had gevraagd. Ik moest ook nog apart de code doormailen, ondanks dat ik die had meegestuurd via het website formpje (als screenshot) - "we kunnen geen attachments openen". Vraag daar dan ook niet om op de website :-)

Affijn, ik kan gamen!

Goede site maar niets speciaal. it does the job. Verder fijn dat ze het in de mail afleveren

Ik had een Windows 10 Pro UK code besteld en heb deze direct in de mail ontvangen. Prima prijs ook!

Binnen 30 sec. de mail met activatie binnen. Perfect!
Even getest en alles werkt prima. Dank!

Bestellen is makkelijk en duidelijk.
Echter heb je wel te maken met een education licentie, wat niet bij de bestelling op de website zelf is aangegeven.

Windows 10 Pro besteld op het moment van op betaald drukken code al in mn mail

heel netjes

code via mail TOP!!!

Aangezien de prijzen online enorm verschillen, heb ik via tweakers gekozen voor deze website. De hoge rating en beste prijs hebben mij hierbij overhaalt. Algemene beoordeling van deze webshop = 10/10.

Direct na betaling de online registratie codes ontvangen via mail zoals de levering vermeld.

Net een windows Product key gekocht voor een hele goede prijs. Op een of andere manier was de betaling niet goed geregistreerd, maar heel netjes afgehandeld door de klantenservice! Daarna was de product er in minder dan 2 minuten.

Scherpe prijs en eenvoudige afhandeling. Na betaling direct me product code per mail ontvangen. Helemaal top.

Ik heb een windows licentie gekocht en had eigenlijk direct een mail binnen met de key. Top service, goede prijzen!

Windows 10 voor goedkoop gekocht, goeie key binnen een minuut in de email. Velenmalen goedkoper dan concurenten.

Bestellen was easypeasy. Bij betaling was nog voordeliger dan ik dacht. Nu nog installeren maar het was sowieso meteen al binnen.

Scorekaart voor Game-Card.net