Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenLevering is als beschreven, licentiesleutel werkt ook gewoon, helemaal top dus. Toch geef de prijs wat fronsende wenkbrauwen bij mij die verder nergens toegelicht worden. Windows 10 Pro kost via de reguliere kanalen zeker 10~12x zo veel, ik vraag me met die voorkennis toch een beetje af hoe dat precies kan.
VerzendingVerzending was zeer prompt.
De site is heel goed heel overzichtelijk en betrouwbaar. Je krijgt binnen een paar minuten de key die je gekocht hebt op de site
VerzendingIk kreeg de key 5 minuten later dan dat ik hem had besteld ik kon de key gelijk invoeren en hij deed het
Windows 10 pro key besteld, binnen 1 minuut in de mailbox. Perfect! Goedkoper dan andere winkels
VerzendingSnelle levering via mail.
Bestelling was makkelijk te plaatsen en na betaling kwam het product binnen een minuut in de mailbox.
Windows 10 Home besteld. Voordat de betaalbevestiging in de mail zat had ik de key al binnen en werkte prima.
VerzendingMeteen per mail geleverd na betaling.
Directe levering, eenvoudig bestelproces. Windows 10 pro code werkte prima, werd direct geaccepteerd door OS.
VerzendingDirect afgeleverd. Na betaling op het scherm de code zichtbaar en vervolgens ook op de mail afgeleverd. Netjes!
Windows 10 - download delivery, Makkelijk te vinden, ook zonder de tweakers-link, en dat was nodig want ik was vergeten te downloaden voor de betaling. Dat alles aan belachelijk lage prijs.
Alles werkte perfect - tenminste wat de licentiekey betreft. Ik was er met een hazenhartje begonnen, want het leek te goed om waar te zijn, maar de activatie werkte zonder problemen.
De microsoft kant (download tool) was wat kieskeurig over de installatie-media (nieuwe Sandisk USB-sticks werken niet, gebruik een oude en dan komt alles goed).
Download link OK, snelheid OK. Valt niet echt iets over te zeggen behalve dat levering direkt na betaling onklopbaar is.
kreeg meteen de windows 10 licentie via email en die werkte prima service en een ontzettend scherpe prijs!!! echt een topper
Verzendingmeteen ontvangen via email
Klantenserviceheb verder niet met de klantenservice te maken gehad maar de levering en de emails waren duidelijk.
Goede prijs, prima beschrijving van wat je krijgt. Windows 10 pro in mijn geval vanwege een compleet nieuwe build.
VerzendingSavonds om 9 uur binnen het minuutje was de code binnen. Kwestie van met de media creation tool een opstartbare usb disk maken en hatsa!
KlantenserviceGeen behoefte aan de klantenservice gehad, zo heb ik het het liefst.
Windows 10 Pro licentie gekocht. Deze werkt niet. Direct contact opgenomen met deze winkel, maar ze reageerden eerst niet.
Dit is waarschijnlijk omdat mijn mails in een spamfilter terecht kwamen. Uiteindelijk is alles toch snel (en ver buiten kantooruren) opgelost. Dank daarvoor.
Prima opgelost en per mail tot laat in de avond geholpen.
Binnen 1 minuut besteld, betaald en meteen ontvangen!
Snel en simpel en goedkoop helemaal mooi.
Perfecte winkel. Windows 10 Pro OEM gekocht. Code deed het eerst niet en de klantenservice heeft mij binnen 10 minuten beantwoord en een oplossing geboden die ervoor zorgde dat ik nu een geactiveerde Windows 10 Pro heb.
Uitstekende winkel zeer aan te raden.
Klantenservice om 20.00 benaderd en binnen 10 minuten een reactie met een oplossing gekregen.
bestellen ging vlot, claimen wel binnen 1 minuut je key, dit heeft 45 min geduurd
helaas
claimen in een mailtje dat als je een review plaatst op tweakers krijg je een game key, na 4 dagen een email gestuurd en nu moet je zogenaamd screenshots sturen van de review als bewijs. beetje raar dat ze zelf niet weten wat ze schrijven en beloven. ik heb hier al 2x een spel gekocht maar als een bedrijf dit er op na houd koop ik hier NOOIT meer iets.
Zeer snelle bezorging van de (digitale) bestelling. Geen enkele problemen met activatie. Precies zoals verwacht.
Komt precies na wat je verwacht. Snelle levering en top prijs. Ook op een vraag super snel antwoord.
VerzendingBinnen een paar minuten de bestelde licentie code per mail binnen.
KlantenserviceBinnen 10 min antwoord op mijn gestelde vraag.
Snelle verwerking van je bestelling, duidelijke website en voorwaarden en daarbij scherpe prijzen voor alle producten.
Goede service. Ze doen precies wat ze zeggen en de betaling is ontzettend simpel. Ik zou hier zeker nog een keer iets kopen
VerzendingIk had een downloadbaar item gekocht en die was binnen een minuut binnen in m'n inbox
Key voor windows 10 meteen binnengekregen. Website was duidelijk, al zou ik graag geen account moeten aanmaken voor een enkele bestelling.
Bestelling ging maken en betaling via ideaal was zoals altijd. Enige minpunt is het stomme account aanmaken maar dat is tegenwoordig overal het zelfde.
VerzendingLevering ging via mail en was direct (binnen 5 seconden) ik kreeg zelfs de key ook nog via mijn betaal scherm dus zelfs binnen een seconde.
zeer goede en duidelijke website, vaker games hier besteld en ben nog nooit teleurgesteld, code direct in de mail. Wat willen we nog meer?
Verzendingbesteld en na betaling nog geen 30sec later en je hebt je procuct in de mail(game-key).