Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Ik heb een Microsoft Windows 10 Pro NL 32/64bit OEM key gekocht Direct verzonden via de mail. Ik heb de key nog niet gebruikt, ik zal updaten of het werkt (als ik het niet vergeet).

Directe verzending via de mail.

De key werkte prima!

Er werd ook nog een steam key bij belooft, maar deze beloften komen ze niet na, ook niet na contact.

Vergeet mijn vorige comment. Uiteindelijk toch de key ontvangen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Had een key nodig voor een windows 10 pro oem versie , binnen 1 minuut geregeld. Top.

Key binnen 1 minuut in de mail, word ik blij van.

Het was een goeie bestelling met goeie kwaliteit en het was het zeker wel waard

Het is goed

Product sleutel zoals beloofd binnen no time in inbox. Software werkt vervolgens zoals geadverteerd, perfecte site.

Het is een software download sleutel. Na de betaling was deze binnen 1 min binnen.

Geen ervaring mee. Ik heb nog geen klachten gehad.

Windows 10 Pro OEM digital besteld. Direct na bestellen de licentiecode in beeld en in mijn inbox. Snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs!

Win 10 licenties besteld, kreeg ze meteen binnen via de mail en werkte naar behoren. Top!

Direct via de mail

Windows 10 nl licentie gekocht, overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, niks op aan te merken!

Binnen een minuut digitaal op de mail.

Snel antwoord op een vraag.

Prima site. Erg goedkoop en de key direct ter beschikking, tevens ging de betaling goed en gemakkelijk.

Windows 10 licentie gekocht. Het was al een bestaande installatie, maar anders was er een duidelijke instructie op de site te vinden.

Verbeterpunt zou zijn om betaling via creditcard te ondersteunen.

Verzending was via e-mail die na enkele minuten binnen kwam. Wellicht op de site niet 1 minuut levertijd vermelden maar 'binnen 10 minuten' om te voorkomen dat sommige type mensen in de stress raken als het een paar minuutjes duurt.

Directe verzending licentie code per email. Voldeed aan de verwachtingen. Geselecteerd op basis van laagste prijs.

Licentie voor W10 besteld. Directe levering per email.

Windows licentie gekocht, werd digitaal verzonden. Is dan ook raar als het mis zou gaan.

Digitaal binnen één minuut in m'n e-mail ontvangen.

Windows 10 Professional gekocht, binnen 15 seconden had ik de code binnen en kon ik direct aan de slag.

Windows 10 pro nl (enkel licentie) gekocht. Na betaling direct de key ontvangen.
Installatie en online activatie ging probleemloos via een usb-stick aangemaakt via de media creation tool van microsoft.

Directe digitale levering.

Direct de email met de key ontvangen, en verder geen problemen met de installatie ondervonden.

Super vlotte verwerking van de bestelling ontving na betaling direct de bestelde code beviel erg goed zou het zo weer doen.

Windows 10 licentie code besteld via de website. Ging allemaal vrij snel en na de betaling vrijwel gelijk de keycode binnen! Kortom top!

vlot verlopen alles werkt naar behoren aankoop ging snel en gemakkelijk mer mister cash geen problemen ondervonden

directe email ontvangen

Windows 10 gisteren besteld en de code meteen gekregen na de betaling goedkoop en snel

Via de pricewatch op tweakers deze webshop gevonden. Site is overzichtelijk en prijzen worden juist vermeld.
Betaling is snel en gemakkelijk verlopen. Meer opties zoals creditcard en paypal waren welkom geweest.

Levering van licentie code per email duurde enkele minuten.

Scorekaart voor Game-Card.net