Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Snelle service, Win10 pro code in de minuut via mail gekregen. Had niet minder verwacht na de andere reviews van game-card.net.

Had een licentie voor W10 nodig, bovenste link bij Tweakers kwam bij Game-Card.net uit. Geen spijt van, binnen een paar minuten van bestellen naar ontvangen van de sleutel, daar kunnen andere webshops nog wat van leren!
En dan de prijs, wow.... Ik ga nog even kijken wat ze nog meer voor moois hebben :-)

Simpele en overzichtelijke website. Alles beveiligd onder https. Aangekochte keys blijven zichtbaar in je account.

Had de product key eerder in mijn mail dan de bevestiging van mijn bestelling. Super snel dus 😄 De key werkte prima bij installatie van Windows 10 pro.

Het bestel proces is eenvoudig en werkt snel. Het formulier waar adres gegevens moeten worden ingevuld lijkt een foutje te bevatten: wat er ook ingevuld wordt bij adres er blijft een rode markering staan als die een keer fout is geweest. Gewoon doorklikken werkt echter normaal.

Simpel te bestellen vooral via tweakers die je op de hoogte houdt van de prijzen.
19 euro is bijna voor niks, heb er al eerder een gekocht voor een maat van me., ging ook heel makkelijk en snel.

Windows 10 pro 64 bit kopen gaat geweldig snel zonder de stoel uit te komen.

Vroeg waar ik de windows kon vinden en kreeg direct de url toegestuurd via de mail.
Als iso gedaan en direct gebrand.

Het bestellen was makkelijk en snel, levering was vrijwel direct. Kan niet beter dan dat.

Ik zocht een OEM windows 10 key. Ik ging naar deze website, betaling en afhandeling ging snel, goedkoop en key werkte!

Duidelijke, goedkope en erg goede website. Windows 10 licensie gekocht en binnen een minuut ontvangen in mijn inbox.

Vandaag kon ik voor dat kleine beetje geld een Windows 10 Pro licentie niet laten lopen. Wel even een account aangemaakt, want alle keys die je koopt via Game-Card.net worden daar ook netjes bewaard. Toffe service :)

Levering ging via email. De key had ik zelf eerder binnen dan de factuur :)

De bestelling was snel geplaatst, door de overzichtelijke website. Daarna de key eigenlijk vrijwel instant ontvangen. Kwam hier sowieso al voor mijn Xbox live keys, en de Windows key die ik nu heb gekocht werkt ook gewoon.

Windows 10 Pro NL licentie gekocht. De licentiecode direct ontvangen via e-mail, top! De klantenservice heb ik telefonisch niet kunnen bereiken. Twee keer geprobeerd op een doordeweekse dag, rond 09:30.

Super snel een werkende Windows oem code in de mail. Raad het zeker weten aan

Direct een mail met de code ontvangen

Makkelijk besteld en gelijk het product, in dit geval een code voor windows 10, via de mail binnen.

Windows 10 gekocht bij ze, werkt prima.

Ik heb een licentie voor windows 10 gekocht, deze kreeg ik zeer snel per email binnen.

Ik zocht een licentie voor Windows 10.Via Game-card.net in no time binnen in mijn mailbox. Top!

Windows 10 pro besteld voor een zeer goede prijs. Levering van de activatiecode was binnen enkele seconden via email. Vandaag de code gebruikt en kon Windows zonder problemen activeren.

Ik was toch een beetje onzeker over het kopen van een digitale licentie voor Windows. Het kopen van de licentie ging echter heel makkelijk en binnen een minuut had ik een mail binnen met de key. Ik heb direct mijn Windows kunnen activeren.

Het werd verzonden per mail en deze was direct binnen samen met de factuur en een bevestiging

deze gekocht en onmiddelijk na betaling had ik de code in mijn email

zeer snel en werkt echt !!!!!

deze gekocht en onmiddelijk na betaling had ik de code in mijn email

zeer snel en werkt echt !!!!!

Ongelofelijk lage prijs voor een Windows 10 Home product key. Proces van betaling via iDeal ging soepel. Had liever via PayPal betaald, maar op zich geen probleem.

Product key binnen enkele seconden ontvangen.

Hier een windows 10 licenties aangeschaft. Shop doet wat het beloofd; snel en goedkoop een code leveren.

Levering is als beloofd direct per e-mail.

Scorekaart voor Game-Card.net