Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenSnel en automatisch geleverd.
Tot zover geen problemen gevonden met de geleverde key. We zullen zien.
3x windows 10 pro product key besteld. Kreeg ze snel binnen, 2 van de 3 werkte direct. De 3e bleek fout te zijn maar werd snel verholpen door game-card.net.
VerzendingBinnen 2 minuten binnen via de mail
Windows 10 gekocht via game-card.net. Veruit de goedkoopste en simpel te bestellen. Niks op aan te merken
VerzendingDirect in mijn mail ontvangen. Sneller gaat het niet denk ik.
Het is gemakkelijk, nadat je een account hebt aangemaakt op de site kun je zonder moeite verschillende producten kopen.
VerzendingIk had een W10 key gekocht. Ik kreeg hem na aankoop gelijk in mijn email. Prima zo!
Op een paar minuutjes voor een zeer scherpe prijs een Windows 10 OEM key gekocht en ontvangen per mail. Top!
Binnen een minuut de code in de mail. Installatie is op het eerste gezicht zonder problemen verlopen.
Net een windows 10 OEM code besteld; na de Ideal betaling zat hij vrijwel direct in mijn mailbox. prima afhandeling.
Binnen drie minuten bestelproces doorlopen (voornamelijk door aanmaken account). Binnen één minuut licentiecode (W10Pro) binnen via de e-mail. Weinig op aan te merken :-)
VerzendingLevering per e-mail binnen één minuut.
Overzichtelijke en snelle site en de key zat binnen 30 seconden in mijn mailbox na betaling.
VerzendingDigitaal, dus kan weinig mee mis gaan.
Windows 10 Pro OEM key besteld, na ongeveer 15 seconden was de mail binnen. Niks op aan te merken, perfecte service.
VerzendingVerzending via mail was perfect, na minder dan een minuut al een mail met een code binnen.
Het is een goeie en vertrouwbare site.
In geval van misverstanden/problemen woord je gelijk geholpen en het is voorderest een hele fijne website
In het begin kon ik het niet vinden (de Windows key) heb vervolgens om hulp ge vraagt via e-mail en nog geen min. later werd ik geholpen
KlantenserviceSnel, beleefd en komt erg aardig over
Binnen no time een windows key in je mailbox. Bij een review kreeg je een steam key, dus even afwachten voordat ik klantenservice een cijfer geef :-)
Besteld en direct de code in de mail ontvangen. Precies wat de site al aangaf. Top!
Een Windows 10 OEM licentie gekocht. Ik kreeg meteen een e-mail met de code toegestuurd. Deze gelijk kunnen gebruiken zonder problemen. Niks op aan te merken.
VerzendingBinnen een minuut via e-mail.
Jeuuh wat is dit snel en goedkoop. Ik had windows 10 besteld en de key was binnen 1 minuut binnen
Verzendingheel snel ging de bestelling ,ik had w10 besteld.
Deze site heeft zeer goede prijzen, makkelijk te bestellen en levert hun licensie codes onmiddelijk af!
Het is makkelijk om online te bestellen. De ontvangen code direct gebruikt en werkt prima.
VerzendingDe verzending snel via email ontvangen.
Twee windows 10 keys besteld. Registratie, betaling en levering (direct via email) verliep vlot en zonder problemen.
VerzendingLevering via email, ontvangen dus foutloos :-)
W10 pro OEM besteld, ik maar wachten op de key... komt er niets. Ik de andere reviews lezen, iedereen hartstikke tevreden dus besloot ik contact met ze op te nemen. Bericht via de website gestuurd dat ik wel iets besteld had, het geld ook afgeschreven was, orderbevestiging per mail had ontvangen maar geen key. Binnen 10 minuten had ik antwoord dat er een storing was bij de leverancier, ze hebben me van een key voorzien en probleem opgelost. Ondanks dat het niet in 1 keer goed ging, werd mijn probleem zeer snel opgepakt en ook nog eens opgelost. In mijn ogen een uitstekende beoordeling waard.
VerzendingIets (15 minuten) later ivm storing, nog steeds goed.
KlantenserviceWerd snel geholpen, probleem werd snel opgelost. Uitstekend!
Eerder games besteld bij Game-Card. Dit keer een Windows 10 Pro licentie, die praktisch vóórdat ik kon knipperen met mijn ogen, al in mijn inbox zat.
VerzendingN.v.t