Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Had met spoed een Windows 10 pro OEM code nodig. Besteld, betaald en binnen 5 minuten de code binnen op de email. Super!

Ik kreeg direct na de betaling een code toe gestuurd. Ben daar echt super te vreden over.

Kreeg direct de code

Heb ik niet gehad

Gemakkelijk en snel mijn bestelling kunnen plaatsen. Binnen no-time was het binnen! Echt een aanrader.

Ik kocht een digitale code voor WIndows 10. Meteen na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik een mailtje met de code.

Uitstekende webshop.
Eenvoudig te gebruiken en leveren direct je product.
Natuurlijk wel via de mail.

Het is zo simpel als het is klik klik klaar betalen afronden en het is binnen
Super gewoon en goedkoop

Bevestigt en verzonden
En geleverd top gewoon.

Zeer snel en zeer goedkoop een Windows 10 Pro aangeschaft! Toen ik na aanschaf in de mail keek was de code al binnen.

Levering per ommegaande!

Het bestellen ging lekker snel en de code werd per ommegaande verstuurd. Voor een leuke prijs mijn OEM Home omgezet naar OEM Pro!

Heb een windows 10 key besteld, binnen een minuut heb ik de keycode ontvangen, aanrader dus!

Na enkele uren geprobeerd te hebben om Windows 7 op m'n nieuwe M.2 ssd te installeren, wat maar niet lukte, toch maar besloten om hier Windows 10 licentie te kopen.

Zodra je betaald hebt krijg je direct de licentie in je e-mail binnen. Kan niet sneller.

Microsoft Windows 10 Pro NL licentie gekocht en direct mail met code ontvangen. Prima shop.

Net Windows 10 pro versie gekocht op deze site, direct gekregen via mail.
Zeer betrouwbaar!

Windows 10 gekocht op de site, ik kreeg direct een mailtje met de activaticeode, kon het direct installeren.

Net Microsoft Windows 10 Pro NL 32/64bit OEM (digitaal) gekocht , direct gekregen via e-mail. Zeer betrouwbare site !

Lage prijs! Code werd binnen een minuut in de mailbox bezorgd, prima dat het zo snel kon.

Ik had nog niet eerder iets gekocht bij Game-Card.net. Binnen enkele minuten had ik mijn bestelling geplaatst (inclusief het aanmaken van mijn account).

De verzending van de productcodes is per mail en vind vrijwel direct plaats.

Ik had een Windows 10 Pro licentiecode aangeschaft en er geen rekening mee gehouden dat deze niet bedoeld is om te upgraden van Home naar Pro. Binnen 20 minuten ontving ik een duidelijke instructie om dit op te lossen.

Windows Key besteld en binnen twee minuten in de mailbox. Het kan eigenlijk niet nog vlotter.

Windows 10 key besteld en binnen 2 minuten in mijn mail. Eenvoudiger gaat gewoon niet.

Bestelling was zo gedaan. Code was ook zo in huis. Helaas bleek er een probleem met de activatie server (Windows 10 gekocht) maar goed geholpen door de klantenservice.

Levering was direct. Nog geen 2 minuten na bestellen en betalen was de code in huis.

Prima. In eerste instantie lukte de activatie niet. Mail gestuurd die verloren leek te zijn gegaan. Dag later opnieuw mail gestuurd waar snel op gereageerd werd en het probleem werd prima verholpen.

De code die ik ontvangen heb werkt helaas niet. Ik ben benieuwd of de klantenservice mij een nieuwe code geeft.

Duimen dan maar.

De e-mail met de code zat binnen 10 seconden in mijn mailbox.

Vooralsnog snelle levering & duidelijke afhandeling, we gaan zien hoe de install loopt. Ik ga er vanuit, goed gezien de vele reviews. (en hoeveel kun je er werkelijk verkeerd aan doen)

Scorekaart voor Game-Card.net