Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

alles ging goed gelijk mijn product ontvangen via de mail helemaal geen probleem bij mij

Alles ging makelijk snel betalen en ik kreeg meteen de code per mail geen problemen hier

Het product werd via mail gelijk verstuurd geen problemen dus!

Super simpel bestellen en aan de slag. Een nieuwe Windows versie kopen en installeren was nog nooit zo eenvoudig. Geen gedoe met DVD e.d. Gewoon van internet af plukken en zo geïnstalleerd!

Het feit dat dit bedrijf al 5 jaar bekend is bij Tweakers gaf voor mij de doorslag om hiermee in zee te gaan. Gelukkig dus dat Tweakers het kaf van het koren scheidt, want voor je het weet ben je je geld aan onbetrouwbare cowboys kwijt

Razendsnelle levering en je krijgt wat is beloofd en dat tegen een ongelooflijk lage prijs.

Ik kreeg de site gelinkt van een vriend. Snel de Windows 10 versie gevonden die ik zocht voor een hele kleine prijs. Na het betalen nog geen 20 seconde hoeven wachten tot ik de licentiehouders al in mijn inbox kreeg.

Bestellen ging snel en makkelijk en gelijk de windows 10 code binnen, zeer snel en betrouwbaar bedrijf.

Bestellen ging makkelijk, wel leek het mij wat onnodig om een account aan te maken, dit was echter vereist.
Verder duurde het even voordat de bestelling daadwerkelijk doorging, na het afronden stond het product nog een minuut of twee in de winkelwagen, dit was ietwat verwarrend maar verder onschadelijk.

De key werd binnen een minuut opgestuurd via mail.

mijn bestelling werd super snel geleverd, licentie email kwam eerder binnen dan email met factuur :)

super snelle levering

Ik heb bij Game-Card een windows 10 licentie gekocht, dit ging vlot, makkelijk, en had hem direct binnen. Daar bovenop werd ik nog verrast met een belofte voor een steam key, ik hou wel van verrassingen.

Komt op de mail, ideaal.

Via de webshop windows 10 licentie (OEM) gekocht. Binnen 1 minuut een activatiecode ontvangen. Downloaden via MS zelf (je kan kiezen uit 3 soorten Windows, kies dan de eerste). Vervolgens de ISO gebrand naar een DVD en de PC opgestart via de DVD. Installeren maar en klaar. Geen centje pijn, de taal is na installatie al Nederlands.

De activatie code per email ontvangen en werd zonder meer geaccepteerd door MS.

Windows 10 licentie besteld, simpele bestelling, geen moeilijkheden gehad, zoals het hoort dus. Ik weet niet hoe ze het doen, 19€ window's licentie, maar ze doen het toch!

Na betaling heeft het minder dan 1 minuut geduurd voor ik de code heb ontvangen.

Zeer éénvoudig, al is het een idee om betaling via smartphone app, ook als betaalmogelijkheid is te stellen.

Code besteld en direct ontvangen zoals beloofd.

Een spel besteld voor mijn zoon (Doom) voor steam!!
Gewoon 1 derde van de prijs bij game- card en gelijk in de mail!
Helemaal top.

Code werkt en binnen een paar minuten in de mail.

Nog geen ervaring mee gehaf

Licentie voor Windows 10 besteld, binnen een aantal klikken besteld en betaald via iDeal. 1 minuut later een email met de licentie key. Ingevuld en het was klaar.

Snel per email geleverd.

Alles gaat via internet: snel, makkelijk, eenvoudig te herstellen (ook dummies moeten er mee overweg kunnen!)
By far de meest goedkope volledige Windows 10-versie (geen upgrade!).

De download link voor Windows 10 staat niet op de site, maar in de bevestigingsmail. Dan moet je nog maar net de goede versie weten te kiezen. Ik had natuurlijk eerst de verkeerde nl. de N-versie (ik dacht de N van Nederlands) Die gaf een foutmelding. Toen maar de gewone versie gedownload (de single-language-versie kent geen NL) en die werkte, in combinatie met de geleverde productcode een prima werkend geheel!

De bestelling was zo geplaatst, en na mijn gegevens ingevuld te hebben kreeg ik direct mijn key via de mail binnen! Geen enkel probleem gehad

Meerdere keren voor andere partijen software gekocht bij deze winkel. Duidelijke site, gemakkelijk besteld en snel (in het geval van downloads direct) geleverd.

Prima website met een eenvoudig bestelproces. Daarnaast was het gekochte product hier duidelijk het goedkoopst.

De levering (van een key) is via de email welke ik binnen 1 minuut in mijn mailbox had zitten.

Duidelijke website. Betaling en verwerking van order ging uitstekend en snel. Ik heb een download gekocht en binnen 10 seconde na betaling zat deze in mijn mailbox.

Ik had via de website een licentie van windows 10 besteld, de verzending en betaling verloopte zeer vlot en het product was dadelijk beschikbaar voor gebruik, zeker een aanrader

Binnen 1 minuut had ik de code in mijn mail ontvangen. Erg snel dus! Top!

Scorekaart voor Game-Card.net