Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenProces voor kopen Windows 10 Pro key gaat erg snel. Verwijzing naar microsoft site in "Information" Binnen minuut ontvangst van key. Activering Windows met key binnen 2 minuten. Een zeer goede lage prijs voor een key !!!
Erg tevreden.
Zeer snel
Je kon makkelijk via Ideal betalen. Na 1 minuut had ik het mailtje met de code binnen
Bestelling was makkelijk te plaatsen, zeer goedkoop en code werd direct gestuurd. Uitleg over waar je het bestand kunt downloaden en hoe je de code moet gebruiken was wel fijn geweest. Gelukkig was google mijn grote vriend.
VerzendingCode werd direct verstuurd.
KlantenserviceHad even gebeld om te vragen of het wel om een volledige versie ging omdat de prijs zo laag was. Werd snel op genomen en vriendelijk te woord gestaan.
Windows 10 NL licentie gekocht.
Werd direct geleverd in mijn mailbox.
Zeer voordelige prijs ook.
Windows Pro licentie gekocht. Deze zat na betaling binnen 1 minuut in mijn mailbox en werkte uitstekend.
VerzendingBinnen 1 minuut digitaal geleverd,
Wederom een spel gekocht via Game-card.net en Dit keer Doom.
Weinig te vertellen Je krijgt m in je mail binnen een minuut.
Levering was er binnen 15 min. Dus niet binnen een minuut maar dat boeit mij niet. Moet tenslotte het spel toch nog downloaden via Steam en dat duurt ook lang.
KlantenserviceLaatst was met win 10 pro ook de klanten service top. Ik verwacht dat dat altijd zo is.
Bestelling ging vlot. Binnen enkele seconden mijn Windows 10 code binnen. Nog even afwachten of code niet al gebruikt is.
Betaling met Ideal gedaan, voldoende andere opties was ook mogelijk.
Wel kreeg ik een code die niet gelijk was te registreren, telefonisch was dat wel mogelijk. Het proces van "wat is er aan de hand" via "hoe fix ik dit" en "hoe en waar moet ik wat vragen", levert toch wel een beetje stress op. Gelukkig kwam het wel goed.
Tegelijk binnen met de bevestiging van betaling, kon niet sneller.
KlantenserviceReactie op mijn probleem kwam wel razendsnel terug, service is OK.
zeer goede winkel verder niks over te zeggen.
je hebt veel mogelijk heden om dingen daar kopen
had mijn windows 10 product code binnen paar minuten in mijn mailbox
Klantenserviceik werd zeer goed geholpen toen mijn code niet werkte lechte uit wat er was en kreeg een nieuwe van ze.
ben er zeer tevreden over
Windows 10-productcode besteld, bleek vervolgens al gebruikt te zijn. Klantenservice een bericht gestuurd en kreeg een nieuwe code toegestuurd, maar ook die is al gebruikt! Via een andere webshop een code besteld die wél werkte. Tot drie keer toe een niet werkende code ontvangen.
VerzendingVerzending is direct per e-mail. Prima geregeld.
KlantenserviceKlantservice is niet op het niveau wat je kunt verwachten van een commerciële organisatie. Mails worden beantwoord zonder afzendernaam en alles is erg kort door de bocht. Ik wacht nog steeds op een vervangende productcode die wel werkt.
Makkelijk te bestellen en veel reactie. Echter werkte de code van het spel niet. Waarna ik ze op vrijdagavond gemaild had en in dezelfde nacht om half 3 s'nachts reactie gekregen met een werkende code.
VerzendingWas binnen een minuut binnen.
KlantenserviceSuper snel reactie gehad bij een niet werkende code (om half drie s'nachts).
Windows 10 key besteld. Binnen elke seconden na de betaling ontvangen, maar bleek tijdens de Windows installatie ongeldig.
Contact gezocht met de klantenservice en deze gaf mij een nieuwe code die wel werkte (alleen via telefonische activatie).
Probleem met de niet werkende key is goed opgelost.
De beschrijving op de website over hoe je een key moet gebruiken is ietwat summier.
Snelle correcte levering, niet te veel poespas en dat voor een goede prijs. Site is duidelijk, er wordt goede informatie gegeven.
Voor het eerst dat ik hier wat koop en het bevalt me goed. Weinig aan op te merken, key kopen, key word berzorgd.
Goede zaken, betrouwbaar.
De key werkt gelukkig en werd snel geleverd. Ik was er zelf helaas wat aan de late kant bij maar wie weet kan ik op tijd nog met het begin van Mass Effect mee doen.
Ik heb geen contact gehad met de klanten service
Op tijd binnen gekregen, goede deal qua de verschillende games die ze in de aanbieding hebben.
Uitstekende game, wel zonde van de animaties. Had de game graag eerder ontvangen, om te preloaden en zo snel mogelijk te spelen.
Heb hier een windows 10 pro code besteld. In eerste instantie waren er problemen met de server, daarna problemen met de key. Echter hebben ze een super klantenservice die gelijk opneemt als je belt en direct het probleem verhelpen.
Echt top ga hier zeker nog meer bestellen.
Zeer goed, als je belt binnen word je binnen een minuut deskundig geholpen
Zelfe als bij Windows 10, gemakkelijk, betalen (goedkoop) code ontvangen in seconden en instaleren maar. Geen probleem.
VerzendingOnline werkt OK
Geen problemen.
Werkt super super super super super super super super super super super vlekkeloos G
Meteen code doorgestuurd,
Werkt super super super super super super super super super super vlekkeloos G