Gebruikers over webshop Game-Card.net

Dit verloopt soepel. Vanaf de bestelling tot het betalen met ideal geen problemen tegengekomen. Zoals je verwacht.

Er staat 1 minuut levering op de site, dit duurt echter wel wat langer. Op zich niet zo erg maar als je een uur verder bent dan geeft dat toch onrust of alles wel goed verlopen is. Misschien toch wel handig als men vermeld dat het wel iets langer kan duren.

In eerste instantie werkte de licentie niet. Maar met behulp van Andre uiteindelijk de boel toch werkend gekregen. Men laat je niet zitten. Op mijn e-mails werd voldoende snel gereageerd.

In de mail wordt aangegeven dat ik een random steam key krijg als ik een review achter laat. Daarom bij deze maar verder was de service ook echt prima. Het duurde een uur voordat ik de key kreeg maar het was ook zondag.

Ik kreeg mijn key via mail een in ongeveer een uur tijd.

Overzichtelijke site, goede prijs, precies wat je wilt van een webshop.

Code voor Windows 10 pro werd in een paar minuten zonder problemen opgestuurd.

De productcode binnen 30 minuten per email ontvangen voor Windows 10 Pro. De code werkte ook direct, precies zoals het hoort!

Een overzichtelijke site. Na de betaling kreeg ik gelijk een bevestigingsmail en 2 minuten later kreeg ik een mail met een activatiecode voor Windows 10 pro.

Snelle reactie en snelle levering

1 juli 2017 een Windows 10 licentie gekocht:
Microsoft Windows 10 Pro NL 32/64bit OEM (digitaal) (x1)

Deze destijds kunnen activeren. Nu na herinstallatie van mijn PC en upgrade van de hardware is activatie niet meer mogelijk. Gebeld met Microsoft, en zij zeggen dit is een MSDN licentie. Ik kan deze licentie dus niet (meer) gebruiken om windows te activeren. Zij verwijzen mij door naar verkoper.

Gebeld me Game-Card.net: Microsoft heeft het mis, zij hebben echt de goede licentie geleverd. En ze zijn ondertussen ook gewisseld van leverancier dus dit uitzoeken kan wel enkele weken duren. Of ik zelf over 2 weken wil terug bellen.

Bij 'enkele weken' gaan bij mij de haren recht overeind staan, ik heb wel geteld nog 28 dagen om windows te activeren. De code die zij mij verkocht hebben is volgens Microsoft een code die zij mij niet mochten geven/verkopen.

Ik heb zelf nogmaals met Microsoft gebeld, zij hebben een dossier aangemaakt en ik krijg schriftelijk de bevestiging van hun bevindingen welke ik zal doorsturen naar Game-Card.net

Edit:

De e-mail heb ik doorgezonden aan Game-card en aan het einde van de middag namen ze telefonisch contact met mij op. Ze hebben mij een nieuwe licentie code toegezonden en hiermee kon ik windows wel activeren. Ik heb daarom de beoordeling ook aangepast (uit eigen beweging).

Bestellen en betalen ging vlot. Digitale licentie vond ik vrij snel terug in mijn mailbox

14-9-2017 één Office home en student 2016 licentie aangeschaft en 19-9-2017 nog twee.
De installatie verliep zonder problemen maar nu ik 9 maanden later de eerste licentie opnieuw moest installeren doordat de bewuste laptop waar deze op stond opnieuw geinstalleerd moest worden wil die licentie niet meer activeren. Installatie via setup.office.com geeft meteen bij het invullen van de productcode de melding dat deze niet in het bestand teruggevonden kan worden. Als ik probeer om deze te installeren via setup.office.com/home/getoffice zie ik onder het bijbehorende account de productsleutel ook gewoon staan maar zodra deze wil gaan activeren krijg ik weer een melding dat dit niet kan omdat de code ongeldig is. Klik ik hier verder om wat meer informatie te krijgen over deze fout krijg ik o.a. de volgende tekst te zien:

---
Als u dit bericht ziet, betekent dit dat de productcode voor Office is geblokkeerd en niet meer werkt.
Als uw Office-productcode niet – of niet meer – werkt, neemt u contact op met de verkoper en vraagt u om een restitutie. Als u een productcode los van de software hebt gekocht, is het heel goed mogelijk dat de productcode gestolen is of anderszins onrechtmatig is verkregen. De productcode wordt dan geblokkeerd voor gebruik. Er zijn helaas veel louche verkopers die gestolen, gekraakte of anderszins niet-geautoriseerde Microsoft-productcodes te koop aanbieden. Soms worden deze productcodes afgedrukt op illegale labels en kaarten met een downloadkoppeling naar Microsoft-software, en soms worden ze gedistribueerd bij softwaremedia die niet bestemd is voor wederverkoop, zoals media voor promotiedoeleinden, OEM-installatiemedia of andere programmaspecifieke media van Microsoft.
---

Omdat deze eerste licentie niet werkte ben ik ook de andere 2 die ik september gekocht heb gaan controleren, maar daar krijg ik dezelfde fouten.
Ondertussen heb ik diverse mails gestuurd om te kijken of hier een oplossing voor is. In 1 mail heb ik nog verschillende screenshots ingevoegd waar het hele proces op te zien is en wat er fout gaat.
Gewoon helemaal geen reactie terug gehad.....

Het waren ook niet van die Office licenties die voor een paar euro aan worden geboden en waar je daardoor bij voorbaat al kunt twijfelen of dat wel goed zal gaan. Ik heb voor de eerste Office H&S 2016 licentie € 100,- betaald en voor de volgende 2 ergens rond de € 85,-
Ergens februari dit jaar heb ik hier voor een paar tientjes per stuk 4x windows 10 Pro gekocht waar ik 1 licentie via de telefoon heb kunnen activeren (gewoon online lukte al niet). de andere 3 heb ik niet meer aan de gang gekregen. Hiervoor heb ik wel even contact met dit bedrijf gehad (toen reageerde ze nog wel) maar daar heb ik al vrij snel van gezegd: Laat maar zitten.
Het waren licenties van een paar tientjes en je kunt dan wel een beetje inschatten dat als dat mis gaat dat je zelf ook wel had kunnen weten dat je dit risico loopt. Het is dus niet zo dat ik voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten en verder ga klagen alsof ik een vermogen kwijt ben als dit mis gaat.

Alleen is het in het geval va deze Office H&S licenties toch zo dat ik een behoorlijk bedrag betaald heb om er zeker van te zijn dat ik er met deze eenmalige kosten de komende jaren klaar was.
Ondertussen heb ik voor die eerste licentie alweer een nieuwe aan kunnen schaffen, en ben er vrij zeker van dat zodra die andere 2 een keer opnieuw geinstalleerd moeten worden dat ik die ook weer kan vervangen
Ben dus heel voorzichtig als je in zee gaat met came-card.net. Ik was voor deze office licenties in eerste instantie een paar euro goedkoper uit, maar kom nu 9 maanden later toch behoorlijk bedrogen uit.
ik heb geen ervaring met de games die ze daar verkopen, maar voor wat betreft Microsoft software heb ik mijn lesje daar wel geleerd.
Dat er een keer iets verkeerd gaat is helemaal niet erg. Maar om dan in het geheel niet meer te reageren op vragen is ronduit slecht.

Update:
Ik heb net een hele tijd aan de telefoon gezeten met een medewerker van Microsoft en die vertelt glashard dat het hier om een pirated key gaat.
Dit verzin ik dus niet zelf. Ik heb daar geen verstand van en kan ook niemand beschuldigen. Maar dit is i.i.g. wat ze er bij Microsoft over zeggen.

X-box live code gekocht na herhaaldelijk proberen werkt de code niet. Probeer nu al 10 dagen een code te krijgen die het wel doet.

Edit: Na contact te hebben gehad met de klantenservice is het uiteindelijk opgelost. Top:)

Snel en makkelijk en goedkoop, gewoon goed voor software en games waarvan een code volstaat.
Eerdere bestellingen gedaan.

Van het weekend heb ik Battlefield 1 gekocht in de veronderstelling dat ik Revolution had gekocht. Niet goed gekeken en dus het standaard spel gekocht.

De key werd binnen een uur opgestuurd!

Na contact op te hebben genomen werd er snel en goed gereageerd op mijn vraagstuk. Zelf had ik natuurlijk goed moeten kijken, wat ik bestel. Na een fijn gesprek is mijn bestelling geannuleerd en krijg ik het geld gelukkig terug!

Zeker fijn, want ze hoeven dit niet te doen. Super klantenservice!

Bestellen gaat vlot, betalen ook. Er komt echter geen productcode of niets, terwijl ik juist daar bestel om het product snel te hebben. Kan naar mijn mening echt niet bij een dergelijke service.
Een eerdere bestelling liep wel goed.
Wat ik hier en daar lees dat de key bij de accountgegevens zou moeten staan: ook niet.
Ik kan ook niet zien waar ik de order kan cancelen (zodat ik het elders kan bestellen)... Ik kan wel een bericht sturen maar dan wacht ik nog steeds lang...

overigens verbaasd het me, als ik dereviews hier inhoudelijk lees, dat deze winkel toch zoveel sterren heeft?! Ik heb ook het webshop keurmerk maar even gemaild, wat is zo'n keurmerk waard als je ook duikt in de andere reviews?!

Geen reactie mogen ontvangen, wel contact opgenomen. Wellicht komt dit nog, maar dan hoeft het eigenlijk al niet meer gezien type bestelling ('binnen een minuut geleverd...').

Laatst heb ik mijn video kaart moeten vervangen omdat deze te sloom was geworden voor de nieuwe games.
Omdat mijn budget niet erg ruim is heb ik de winkel gebeld voor advies.
Na de vragen als wat ik wil is de keus gevallen op een Geforce GTX 1060.
Deze kaard voldoet aan mijn eisen

De video kaart is op tijd geleverd en was goed verpakt

Na het plaatsen van de video kaart had ik wat problemen met de drivers.
Ik heb opnieuw gebeld voor ondersteuning en samen het probleem opgelost

10 Windows codes besteld die niet blijken te werken. Na herhaaldelijke emailberichten werden er 4 nieuwe codes opgestuurd. De overige 6 codes zijn wel betaald, maar heb ik nooit ontvangen. Ook niet na meerdere herinneringen.

Wonder boven wonder kreeg ik een uur na het plaatsen van deze review plotseling toch antwoord, en werd er voorgesteld om mij terug te betalen omdat er geen licenties meer waren... en of ik dan ook de review wou aanpassen...

Er werden 10 codes opgestuurd in verschillende emails, geen van de 10 codes was bruikbaar.

Meerdere emails gestuurd met de vraag om het probleem op te lossen.
Deze worden gewoon genegeerd.
Na het plaatsen van de review werd mijn betaling terug betaald.

Beste Klant,

We hebben meerdere keren verwezen naar uw account op onze site daar kan u alle codes terug vinden My account - My keys. Als dit niet oplost bel ons vandaag even op 0522-851329. We zijn zeker geen oplichters. We staan altijd voor u klaar.

Met Vriendelijke Groet,
Andre
Game-Card.net

een tijdje geleden heb ik mijn computer geupgrade met hulp van game-card.net heb ik hulp gehad met het kiezen van de juiste onderdelen voor de upgrade van de computer een fantastische service en hulp die ik van dit bedrijf mocht ontvangen ik kan het bedrijf game.cart.net dan ook voor minstends 110% aanbevelen

alle onderdelen kwamen op tijd binnen

had wat moeite met een onderdeel te plaatsen hierbij heb ik telefonisch hulp gehad van game-card.net

windows key besteld zoals bij alle producten stond levering binnen 1 minuut (al vaker besteld hier en kwam ook altijd direct) deze keer helaas niet niet in mijn account en niet via de mail. order stond op afgerond maar geen licentie code dus een mail na ongeveer 20 min gestuurd. 15 minuten nadat ik de mail had gestuurd kwam de code toch binnen en was dus alles klaar

duurde wat langer dan op de website en andere keren

krijg ik 2dagen later een mail op reactie van mijn ticket hieronder de mail:

Hallo Hendrik jan,

Beter flikker je op van mijn website Hendrik Jan K*Nk**!

Geautomatiseerde mailbox: Aub niet direct antwoorden op deze mail want we zullen deze niet ontvangen.
(* heb ik er zelf even in gezet hier stonden gewoon wel letters)
ik heb geen flauw idee wie er achter die website zit in zo ver ik weet ken ik hem ook niet maar als je zo met je klanten omgaat

Leveren niet wat ze beloven: geen product(sleutel) ontvangen via email (na online betaling via hun geïntegreerd systeem) en geen reactie op email naar de klantendienst. Heel eenvoudig: wegblijven!

Edit 13/2: activatiesleutel was wel te vinden op hun website

Na betaling heb ik geen productkey ontvangen (ook niet in mijn SPAM folder), dus zelfs digitale verzending lukt niet!

Edit 13/2: activatiesleutel werd niet verstuurd, maar stond wel (ergens verstopt naar mijn gevoel :)) op de website

Op emails naar de klantendienst wordt blijkbaar niet gereageerd. Bizar.

Edit 13/2: uiteindelijk zowel hier op Tweakers als per email een reactie gehad

Beste klant,

U kan uw codes altijd terug vinden. Onder uw account en dan My keys.

Met Vriendelijke Groet,
Andre
Game-Card.net

Kreeg snel de code Win 10 downloaden en klaar. Verder ging alles soepel dus geen oordeel over verzenden (mail) en klantenservice.

perfect! code onmiddellijk gekregen. Heel straight forward. ook was dit de allergoedkoopste PRO code voor windows 10 dat je kon krijgen. 10/10!

onmidellijk mail.

Men reageert niet op een klacht.

Ik heb 2 codes gekocht. In maart 2017. Deze werkte prima.

Ultimo december 2017 en daar kreeg ik de melding dat de code al in gebruik zou zijn. Direct contact opgenomen met klantenservice, maar na 3 reminders nog geen reactie!

Ik snap hier niets van. Het gaat om een code van € 19,95. Is dat een slechte review waard? Aangezien jullie wel op reviews reageren, hoop ik dan maar zo op een reactie.

Afgelopen jaar waren 4 van de 5 bestelde Windows 10 keys in orde, meestal komen ze ook direct aan per email. Die laatste key was helaas al in gebruik.

Contact opgenomen met Game-Card.net waarna in gebrekkig Nederlands en Engels verteld werd dat het een fout van het systeem zou zijn en uitgelegd werd hoe een telefonische activatie te doen

Dit was zeer omslachtig en werd ook nergens vermeld op de website dat als de code niet automatisch geactiveerd werd dan tot een telefonische activatie overgegaan moest worden. Hopelijk blijft het nu geldig zonder dat een andere persoon dezelfde key telefonisch probeert te activeren.

Scorekaart voor Game-Card.net