Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Het bestellen van mijn windows 10 key ging lekker snel, en de key was nog eerder in mijn mailbox dan de orderbevestiging.

Binnen enkele seconden na bestellen al binnen!

prima

Betaling ging heel vlot. Betaalde vanuit België met bankcontact voor een windows 10 key. Prima!

Binnen enkele seconden in de mailbox ... Soms duurt het al eens even als je iets online besteld, maar hier was dit dus niet het geval. Gewoon onmiddelijk de key in de mailbox.

Hier was ik het meest van onder de indruk. Mijn eerste windows key werkte niet. Met zo'n lage prijs krijg je dan al bang. Heb even zitten twijfelen voor een andere key te kopen, maar vertrouwde het niet meer. Ik besliste dat het geen kwaad kon om een mailtje te sturen naar de klantenservice ... dit was iets voor middernacht en om middernacht kreeg ik al een e-mail terug!

Ik ben hier erg van onder de indruk. Heb zonder problemen een nieuwe windows key gekregen en die werkte gewoon zonder problemen. Ben heel erg blij met mijn aankoop

Betaling bevestigd, en mijn key was al binnen nog voor ik op bookmark van Gmail klikte.

Bliksemsnel.

Prima!

Ik kon het product ik zocht makkelijk vinden
de bestelling plaatsen en afronden ging vlot

de bestelling ging enorm snel heb geen 2 minuten moeten wachten

probleem snel verholpen

Eerlijk gezegd had ik mijn bedenkingen over de betrouwbaarheid van de winkel i.v.m. de lage prijs (11,95 euro !!) voor de key van windows 10 pro NL OEM. Aangezien deze webshop al langere tijd bestaat en de goede recensies op Tweakers, toch maar besteld. Bestelling en betaling gingen probleemloos; moest wel eerst een account aanmaken met adres gegevens (waarom?) en de vraag naar mijn geboortedatum lijkt mij ook overbodig. Key meteen via de mail ontvangen en de activatie van windows ging goed.

De softkey was gelijk na de betaling binnen via de mail.

Beste prijs voor een Windows 10 Pro licentie, makkelijke afhandeling en supersnelle levering! Deze gebruik ik nog :)

Levering per email (product key)

Vanwege het bouwen van een compleet nieuwe pc ook een nieuwe Win licentie nodig. Dit was de goedkoopste optie op dat moment en zou een snelle levering hebben.

Binnen een minuut de key ontvangen over de mail en die werkte meteen.

Windows 10 licentie nodig voor de nieuwe PC, gelijk na betaling ontvangen via de email en een minuut later was Windows geactiveerd.

De email met de code kwam gelijk binnen met de bestellingsbevestiging en de betalingsbevestiging, snel dus.

Goede en makkelijke service, mail gelijk in mijn inbox. werkt zeer uitstekend. s d d.

Vlotte en snelle service. Duidelijke manier van handelen. Enkel geen rechtstreekse link van in hun email naar jou waar je de gevraagde software kunt downloaden. Dit wil zeggen, terug naar de juiste pagina zoeken om de download link te vinden.

Zeer gemakkelijk, en zeer snelle levering (secondenwerk). Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is tot paypal-betaling.

Windows lic besteld. Gelijk via de mail ontvangen, helemaal top dus! Website is duidelijk, en alles gaat zoals het moet gaan.

Levering was binnen 5 minuten, helemaal geweldig dus! (kwam zelfs voor de orderbevestigingsmail)

Kan niets negatiefs melden, ze hebben voor heel wijnig geld een originele Win10ProNL registratie code en daar ben ik erg blij mee.
Hij werd direct na betaling naar me toe gemaild.

Ik ga deze code pas gebruiken als ik mijn nieuwe onderdelen binnen heb en mijn nieuwe pc heb samengesteld en dan windows ga instaleren.
Ik verwacht geen problemen

snel code ontvangen, had windows oem besteld via de site en dat ging vlot. Ik zou de site aanraden.

via mail code ontvangen

Makkelijk en met IDeal betalen, Heb hier een windows 10 licentie gekocht en heb deze direct in de mail gekregen.

Snel gevonden wat ik zocht, en duidelijke informatie erbij. Prijs is ook dik in orde.

Product key was direct geleverd. Zeer handig als je snel verder wil.

Code meteen via de mail ontvangen. Verder was het me niet helemaal duidelijk of ik betreffende code ook kon gebruiken voor een installatie op een nieuwe pc, dus waar nog geen eerdere versie van windows op was geinstalleerd. Na wat gegoogle en gevraag kwam ik erachter dat dit gewoon kon.

Hier een Office 2016 licentie besteld. De productcode zat vlot in de mail. Daarna deze geprobeerd te activeren via de website van Office, maar daar volgt een een error, en staat dat de productcode niet in de database voorkomt.

Dit heb ik naar de klantenservice gemaild. Het enige antwoord is een foto van de (niet werkende) code. Ik zit nu dus met een niet werkende licentie.

Eenvoudig meerdere windows 10 licenties gekocht. goede prijs, snelle levering.

Als ik dan toch een verbeterpuntj emag opvoeren, betalen via PayPal zou ik kunnen waarderen.

Na betalen binnen 2 minuten de codes in de mailbox.

Alles ging top, geen klachten.
Hoefde klantenservice niet te bereiken aangezien alles perfect is afgehandeld.

Niet eens binnen een minuut ontvangen, top verzending.

Scorekaart voor Game-Card.net