Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenOp een verse Ryzen PC hoort ook een verse Windows. De product key was snel, goedkoop en eenvoudig te bestellen via Game-Card.net. Product key was bijna sneller in m'n inbox, dan het geld van m'n rekening. Vijf sterren dus!
VerzendingDigitale bestelling. Code binnen één minuut in m'n inbox!
Zeker een succes! Game-Card.net heeft heerlijke prijzen en nog makkelijk te betalen ook, snel binnen gekregen via de mail en kon het gelijk gebruiken.
De website kwam via tweakers als goedkoopste naar boven, na de positieve reviews durfde ik het wel aan en ze hadden gelijk. Werkt snel en duidelijk en mijn serial werd binnen 10 seconden al verstuurd.
Snel en een eenvoudige procedure. Email met de code kwam vrijwel binnen 1 minuut dus ik ben direct geholpen en dat voor de goedkoopste prijs. Prima!
VerzendingDirect via de mail.
KlantenserviceAlles perfect dus gelukkig nog geen slechte ervaring gehad.
Een soft key besteld (dus alleen product code). Na betaling had ik de code direct in mijn mail.
VerzendingPer email direct ontvangen
Goede deal, zeer snelle levering. We gaan zeker hier nog iets aan kopen op de webshop
Al eerder Windows licenties besteld bij Game-Card. Altijd zeer voordelig en snel geleverd via de mail.
Verzending3 keys besteld. Onmiddellijk per email geleverd.
KlantenserviceNa installatie was Windows niet geactiveerd. De keys zouden al in gebruik zijn. Na een mail aan game-card kreeg ik het advies en uitleg om Windows telefonisch te activeren. Dit is gelukt. Windows is nu geactiveerd op alle drie de pc's. Vraag mij wel af wat dit voor keys zijn...
de bestelde code was al in gebruik...
rijkt naar oplichting, kan ook niet anders voor die prijs
Snelle afhandeling van de bestelling. Na betaling lag de betreffende key binnen enkele seconden in mijn mailbox!
Doen wat ze beloven, de aangekochte code werd binnen enkele seconden in mijn e-mail afgeleverd!
de code die ik had besteld was binnen de 1 minnuut die zij zeggen binnen.
overzichtelijke website, makkelijk te navigeren. Betaling via iDeal aanwezig voor extra aankoopbescherming. Goedkope prijzen voor Microsoft licenties.
Verzendingemail met licentie binnen 1 minuut ontvangen
Ik vond een Windows key voor 14 euro onwaarschijnlijk, toch gekocht wegens goede shopreviews. Mijn key werd binnen 1 minuut zonder problemen naar mijn email gestuurd. Top!
VerzendingZeer goedkoop, Windows key binnen 1 minuut ontvangen.
Een windowskey besteld, upgrade van retailversie werkte niet, maar na een schone installatie netjes geactiveerd
VerzendingSupersnel (Online )
Tot en met de betaling verliep alles prima. Bij ontvangst van de productcode ging het fout. Die code bleek namelijk reeds op een ander apparaat te zijn gebruikt. Absoluut niet door mij. Op mijn mail daarover dd 22 april is helaas nog geen enkele reactie gekomen. Alleen dat deze succesvol is verzonden
VerzendingBinnen de kortste keren was er een mail met de vereiste productcode. Helaas bleek die reeds eerder te zijn gebruikt op een ander apparaat. Zeker niet door mij.
KlantenserviceTot op heden nog geen antwoord op mijn op 22 april verzonden mail mogen ontvangen.
Bestelling plaatsen ging gemakkelijk en snel. Betaling kan op meerdere manieren waaronder iDeal. Prijzen blijken nogal te wisselen binnen 1 week!
VerzendingWerd direct via email geleverd
Gewoon top Supersnel binnen 1 minuut in je email Wat wil je nog meer geweldig
VerzendingGewoon top Supersnel binnen 1 minuut in je email Wat wil je nog meer geweldig
KlantenserviceGewoon top Supersnel binnen 1 minuut in je email Wat wil je nog meer geweldig
Via Tweakers doorgelink naar de juiste pagina, betaling ging makkelijk en snel via iDeal. Niks op aan te merken.
VerzendingHad 2 Windows keys besteld, en had ze eerder binnen dan de orderbevestiging.
KlantenserviceZojuist de eerste pc voorzien van een schone installatie met de ontvangen key, installatie voorliep vlekkeloos en is (zoals verwacht) geactiveerd!
Besteld via Hun website alles snel en goed ontvangen via mijn email prijs is ook gewoon goed
VerzendingGewoon direct via mail
Bestellen was gemakkelijk, ik had van een eerdere bestelling al een account, dus dat was zo gebeurd. De key voor Windows 10 had ik binnen een paar seconden in mijn mailbox, ideaal.
VerzendingIk kreeg direct een mail met de key voor windows 10. Ook kreeg ik direct een link waar ik windows kon downloaden op de windows website.