Gebruikers over webshop Game-Card.net
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNu 3 keer een code aangeschaft voor win 10 en iedere keer binnen een paar minuten besteld, betaald en ontvangen. Geen problemen ondervonden met installatie en snelle activatie.
VerzendingBinnen een minuut de code ontvangen via de mail
AlgemeenBestelling was snel geregeld en direct ontvangen over de email. Ging om een windows 10 key.
VerzendingDirect via email ontvangen
AlgemeenWindows 10 key besteld, zat nog dezelfde minuut in de mailbox. Activatie zonder problemen. Zeer goedkoop!
AlgemeenWindows code besteld en ik kreeg meteen de code via de mail. Ging helemaal prima.
AlgemeenHelemaal prima, doet wat er beloofd wordt: Snel geleverd en een sleutel voor Windows die snel te activeren is. Aanrader!
AlgemeenDoet wat er beloofd wordt: de softwaresleutel is zeer snel geleverd en werkt zoals beschreven. Prima service dus om goedkoop je windows te gebruiken!
AlgemeenHet proces om te betalen was duidelijk en snel, Ik had de code eerder binnen dan mijn bevestiging van de betaling.
VerzendingSuper snel
AlgemeenBestellling en betaling ging erg makkelijk , via tweakers pricewatch gevonden.
Windows 10 pro code besteld voor een verse windows installatie .
Code was snel verstuurd via mail , alleen de code word niet geactiveerd.
Lijkt erop dat de code ongeldig of al gebruikt is.
Code die niet te gebruiken is word snel verstuurd.
Klantenservice2 dagen geleden de klantenservice gemaild , en wacht nog op antwoord.
UPDATE:
Mijn mail was is de spam box terecht gekomen , klacht via het formulier op de website ingevuld , en er werd erg snel op gereageerd.
En mijn code was snel vervangen door een die wel te activeren is.
AlgemeenWindows 10 besteld, was meteen via e-mail geleverd.
Aankoop en pagina layout was zeer straigh-forward en handig te navigeren
AlgemeenPrima levering, snel en efficiënt. Het was goedkoop en daarom mijn eerste keuze. Groetjes en tevreden klant
VerzendingSnel, binnen 5min in mijn inbox
AlgemeenHet product is op tijd via de e-mail verzonden. En het werkt gelukkig naar behoren.
VerzendingDe e-mail is aangekomen.
AlgemeenUPDATE
Verkoper reageerde snel op mijn vraag, echter zonder een concrete oplossing aan te dragen. Uiteindelijk ben ik er in geslaagd Windows 10 Pro versie geïnstalleerd te krijgen. Was geen eenvoudige opgave omdat de sleutel van voor-geïnstalleerde Windows 10 Home in BIOS is opgeslagen en tijdens installatie standaard wordt opgehaald.
Eindoordeel goed omdat voor heel weinig geldt een geldige Windows 10 Pro geleverd wordt.
Windows 10 Pro key aangeschaft, werd onmiddelijk na betaling per mail verstuurd. De key werkt niet. Mail gestuurd, nu benieuwd hoe (snel) dit opgelost gaat worden.
Per ommegaande (na betaling), per e-mail dus snel.
KlantenserviceSnelle reactie, echter zonder echte hulp te bieden.
Algemeenbestelling plaatsen ging soepel, en kreeg binnen een paar minuten mijn bestelling al binnen via de e-mail.
AlgemeenLekker soepel verlopen bestelling. Betaling met ideal ging zoals het hoort. Voor zo'n prijs altijd handig.
AlgemeenWindows 10 besteld. binnen 5 minuten de code ontvangen. Deze winkel is vaak de goedkoopste. In het verleden ook BF1 en Deus ex: Mankind divided hier besteld.
VerzendingSnelle levering via e-mail.
AlgemeenIk heb een windows 10 product key aangeschaft, helaas werkte deze niet. 5 minuten nadat ik dit ontdekte direct een mail eruit gestuurd en nu al 3 dagen wachtende op antwoord. Snelle klantenservice zoals ze zelf beloven, maar niet heus.
Algemeenmakkelijk en snel afgehandeld. moet wat het moet doen., correcte afhandeling . aanrader voor ieder ander.
Verzendingdirect per mail bevestiging etc
AlgemeenBetaling verliep normaal (betaald via iDeal), geen bijzonderheden.
Keurig op de hoogte gehouden via e-mail.
Ging om een code (W10), deze werd per e-mail verzonden (direct na de betaling).
Algemeenbinnen 2 minuten ontvangen. werkte eerst niet maar na een mail is dit snel weer opgelost.