Game-Card.net

Gebruikers over webshop Game-Card.net

Ik vond deze website en was blij met de deal, totdat ik hun manier ontdekte om het spel (code) te distribueren.

Je wordt NIET de eigenaar van het spel, je koopt het spel helemaal niet! Wat je koopt is toegang tot een account waarop de game beschikbaar is. Je moet verbonden blijven met dat account om te kunnen blijven spelen. Hierdoor mis je de 'standaard' functionaliteit!

Toen ik de verkoper confronteerde, kreeg ik snel antwoord, maar dat was de omvang van hun klantenservice. Een snelle reactie maar absoluut niet de hulp die nodig is!

De instructies worden verzonden via e-mail en zijn behoorlijk uitgebreid. Je kunt het goed volgen, maar het is enorm omslachtig! Het voelt aan alle kanten als 'onbetrouwbaar'.

Bij het vermelden van mijn probleem kreeg ik snel antwoord. De snelheid van de klachtenservice is dus goed, maar ze lossen niets op. Uiteindelijk was er complete stilte en werd er niet meer gereageerd.

Heb hier een PS5 game besteld in de verwachting een online code te ontvangen die ik kon verzilveren. Deze ‘elektronische levering’ bleek een account te zijn waarop ik moest inloggen.

De levering van het product duurde ong 4 uur. Na het volgen van de instructies functioneert de game wel en is die wel vanaf je eigen PS account te spelen. Echter heb ik nu wel een willekeurig account op mijn PS5 staan. Het had wel netjes geweest als dit bedrijf vooraf duidelijk had aangegeven dat ze account leveren in plaats van ‘elektronische producten’.

Feitelijk betreft dit een huurconstructie want het account wordt een beperkte tijd opengesteld om de game te downloaden en als je het spel van je PS5 verwijderd dan kan je hem niet meer opnieuw installeren.

Kortom, ben blij dat de game het wel doet. Maar omdat dit bedrijf erg ontransparant is over de accountverkoop en de voorwaarden die ze daaraan stellen maken dat ik niet meer bij dit bedrijf zal bestellen.

Bedrijf is onduidelijk over de verzending van accounts in plaats van kortingscodes. Daarnaast duurt het nog eens enkele uren voordat je product geleverd wordt.

Bestellen kon makkelijk, maar je kreeg niet wat je zou verwachten... Het is eigenlijk een grote scam.

Het is allemaal digitaal dus snel, maar illegaal dus minder snel dan je zou verwachten. Maakt niet uit want je krijgt geen echte game.

Veel spelletjes en leugens voordat je eindelijk erachter komen that you've been had. Stay far away! SCAM, SCAM, SCAM!!!!!

Te mooi om waar te zijn is mogelijk hier ook het geval. GTA V gekocht voor een spotprijs maar kreeg na aanschaf een account met wachtwoord waarop je moet inloggen op je ps4 om het spel te downloaden. Je kan wel met je eigen account het spel spelen maar dat vage account mag je niet verwijderen.

Nadat ik een mail had gestuurd kreeg ik een pdf Court of Justice of the European Union met een flinke lap tekst waarin staat dat dit legaal is, maar dit lijkt mij alles behalve legaal.

Daarna toch besloten het downloaden van dit spel te stoppen en het account te verwijderen, dit kan gewoon niet legaal zijn gezien meerdere ps4 users het spel via dat account hebben gedownload en gezien ik geen problemen wil met Sony heb ik dus besloten het spel te verwijderen.

Kreeg na 10 minuten de account gegevens dus daar heb ik geen klachten over.

Kreeg heel snel een antwoord toen nik vroeg over of dit wel legaal was.

Fall guys gekocht. Bleek dat ik een uur moest wachten, had ik graag voor aanschaf willen weten. Uiteindelijk duurder dit nog langer. Klantenservice is alleen bereikbaar per mail, beantwoord vragen niet of half. Uiteindelijk lijkt het eeop dat men vervallen account verkoopt waarmee je moet inloggen op je PLay Station. Dit account blijft altijd op je Play Station staan. Als je dan per ongeluk daar nog een keer per ongeluk inlogt, kun je de game niet meer gebruiken. Weg geld. Vervelende is dat je hierover voor de aankoop naar mijn beoordeling slecht over wordt geinformeerd

Zojuist iets besteld, hoop dat dit goed gaat.
Ook een mail gestuurd naar info@gamecards.net
Hopen dat het goed gaat!

Nog geen reactie per mail.

Nog geen reactie per mail.

29 juni 3 codes besteld, zou ze ongeveer in een minuut on de mail hebben. Na wat mailen krijg ik op 2 juli 2 code. Niet 3, maar 1. Na wat heen en weer mailen wordt ik vanaf 8 juli volledig genegeerd. Mails worden niet beantwoord en de telefoon gaat alleen maar over naar een bandje. Tot op de dag van vandaag geen geld terug, geen codes, geen contact. Ik heb ook contact gehad met Stichting Webshop Keurmerk, hun zeggen dat de webshop niet is aangesloten bij hun., terwijl ze aangeven dat ze wel aangesloten zijn en het logo op hun site gebruiken. Misleiding.

Webshop reageert niet meer op mails en is telefonisch onbereikbaar. Heb 3 keer een antwoord gehad en dat waren allemaal smoesjes (storing, pending, pending blah blah blah).

waardeloos bedrijf net als vele anderen kaart besteld nu bijna 4 maanden geleden
nog krijgen heb een keer contact gehad en ze zouden er een sturen toen een mail er is een storing ja al drie maanden . snap niet dat dit bedrijf nog op het net mag verkopen vele met mijn zien nooit hun kaart of geld retour

nog niet gehad duurt wel lang geen zaken doen zo

Bestel al jaren mijn Xbox live codes hier. Voelde daarom als vertrouwde retailer. Helaas bleek de levering binnen een minuut niet haalbaar. Bestelling na een week "geannuleerd", bij dit bedrijf betekent dit niet dat je je geld terug krijgt. Ook reageren ze niet op telefoon, skype of mail.

Adviseer sterk om hier geen zaken mee te doen.

Product nooit aangeleverd. De belofte "levering binnen een minuut" kunnen ze zeker niet waar maken. We zijn inmiddels ruim 2 weken verder.

Reageren niet op e-mails, beantwoorden niet de telefoon en zijn slechts sporadisch via Skype te bereiken

22-05-2019 een Xbox live gold kaart voor 12 maanden besteld tot op heden nog steeds geen code ontvangen ook zijn ze niet bereikbaar en reageren ze ook niet op de mail inmiddels aangifte gedaan maar ja daarmee nog geen geld terug of de code waardeloos bedrijf is dit bestel hier niks!!

Heb na bijna 4 weken nog steeds niks ontvangen dus waardeloos

De klantenservice is totaal onbereikbaar zowel via mail al telefonisch

Goedkoop en snel Microsoft licenties gekocht. Betaling via Ideal en direct een juiste code per email ontvangen. Top.

na veel gedoe uiteindelijk toch de code gekregen! Ik ga hier nooit meer bestellen :

De Xbox live kaarten die ze aanbieden en binnen een minuut in je mailbox verschijnt vergeet dat maar. Na meerdere malen een mail verstuurt te hebben en de klantenservice proberen te bereiken. Heb ik aangifte gedaan! Daarna heb ik ze op hoogte gesteld van de gang van zaken en dat ik graag mijn geld terug wou hebben. Via wat speurwerk had ik een gsm nummer gevonden van de eigenaar van het bedrijf en duidelijk aangeven dat ik mijn geld terug wou hebben ivm ik elders al een nieuwe Xbox live kaart had gekocht. Na 4 dagen krijg ik als nog de code van Xbox live kaart opgestuurd! Waardeloos bedrijf dus met totaal geen service naar de klant toe!

Verzending binnen een minuut in je mailbox vergeet dat maar!

Totaal geen communicatie via de mail en of telefoon.
Waardeloze (Klantenservice)

Zoektocht was een sharkcard voor de xbox, pc en windows waren uitgesloten van mijn zoekopdracht. Vervolgens kom ik op de site van Cheapestgamecards en bestel daar een sharkcard. Op het moment dat ik op bestel druk en terugga naar het scherm zie ik dat het om een pc versie gaat. Waarschijnlijk stond dit goed vermeld op de site/pagina waar ik besteld heb.
Affijn, ik wil annuleren, maar dat kan niet omdat de code al in mijn mail zit.
Dit heb ik aan cgc doorgegeven, maar helaas voor mij. Ik snap het ergens wel, maar ik baal er toch stevig van. Toegegeven het was zeker mijn eigen fout door niet goed te lezen.
Annuleren kan alleen als je iets fysieks krijgt of als er je er heel lang op wacht. be

je besteld wat en na een paar tellen zit het in je mailbox

Bestelling Xbox Live Gold 12 maanden a 50 EUR:

Inmiddels drie weken verder heb ik mij bestellen nog steeds niet ontvangen, waar ze aageven dat de code binnen enkele minuten naar mijn mail wordt gestuurd

Ik heb een klacht ingediend bij Tros Radar en ga mijn connecties bij AD gebruiken om iets teweeg te brengen.

Bellen en mailen heeft geen enkel zin!!!, er wordt niet gereageerd!!!.

Prima site en duidelijke uitleg. Helaas komt men de belofte niet na (binnen 1 minuut leveren) en is er daarna geen reactie meer gekomen op email en telefoon.

Vooral geen producten bestellen dus!

Er werd beloofd binnen 1 minuut. Aangezien het product (download key) beschikbaar zou zijn.
na 2 dagen nog geen code ontvangen.

klantenservice reageert niet op emails (waar staat dat er binnen 1 uur wordt gereageerd) en op het telefoonnummer krijg je een antwoordapparaat

Update: nog een keer gebeld en inmiddels Andre kunnen spreken en een key toegezonden gekregen. Vanavond maar eens kijken of deze werkt.

Geen/late levering en zeer klantonvriendelijk. Ik kan het niemand aanbevelen om hier iets te bestellen.

Ruim een maand later kreeg ik een mail van levering van mijn licentie. Echter is de licentie '...'. Daarmee kan ik geen Windows 10 installeren en activeren!

Zeer langzame of geen reactie(s). Geen licentiecode gekregen en verzoek ter annulering meerdere malen genegeerd.

Vrijdag 21-09-2018 code besteld en betaald. Volgens de site binnen 1 minuut geregeld, maar op donderdag 27-09-2018 nog niets gekregen ondanks herhaaldelijke meldingen en mailtjes richting deze persoon. Er wordt nergens op gereageerd. Had vooraf al mijn bedenkingen gezien de vele spelfouten op de site, maar toch maar de gok gewaagd. Doe dit niet, dit is complete oplichting van de heer Kers.

De bestelde code nooit gekregen ondanks herhaaldelijke meldingen en mailtjes.

Er wordt nergens op gereageerd ondanks herhaaldelijke meldingen en mailtjes.

Na telefonisch contact een werkende code gekregen

Op 10 september maandagochtend een bestelling gedaan voor Windows 10 pro. Bestelling en betaling ging makkelijk. Code werkt prima (direct 1e keer)!

Levering zou 1 minuut zijn, in mijn geval was het ongeveer 2 uren later. Vroeg mij al af of dit niet te mooi is om waar te zijn, toch maar gedaan.

Binnen een half uur had ik mijn windows code ontvangen (de website gaf 1 minuut aan maar dit is zeker netjes).

Naar tevredenheid kunnen activeren.

Scorekaart voor Game-Card.net