Gebruikers over webshop pctopper
Review toevoegenzeer goede service! deze winkel weet hoe hij met zijn klanten om moet gaan echt een aanrader
Verzendingverzending zeer snel op tijd veel eerder zelfs!
Na lang zoeken naar een goede prijs/kwaliteit verhouding kwam ik uiteindelijk via marktplaats uit bij de website pctopper.nl.
Staan een paar mooi acties op. Maar ik als leek had toch nog een aantal vragen. Telefonisch erg netjes geholpen door Mark.
Mark is naar mij mening een ZZPer die niet naar zijn eigen portomonee kijkt, maar naar de wensen van de klant. Iets waar
Veel “grote namen” nog iets van kunnen leren.
Uiteindelijk dus een goed setje bij pctopper.nl aangeschaft. Tijdens de afwerking van mijn bestelling werd ik goed op de hoogte
Gehouden. Ook tijdens dit proces werd er goed meegedacht met mijn wensen. Waardoor de levering erg snel is geweest.
Al met al een zeer goede beoordeling van mij. Mocht ik in de toekomst wederom iets moeten aanschaffen m.b.t. mijn PC, dan
Zal ik dit zeker via pctopper.nl doen. Dit vanwege een uitstekende prijs, de juiste service en een ZZPer die dit heeft verdiendt.
Gekozen voor het de prijs. Uitermate tevreden over de klantenservice.
Na lang speurwerk ben ik uitgekomen bij PcTopper. Voornamelijk kwam ik hier, omdat de prijs/kwaliteit verhouding in mijn ogen en in vergelijking met andere winkels prima in orde was.
Ik heb een computer besteld en deze is keurig afgeleverd. Ik heb 3 dagen na de bestelling nog een mail gestuurd naar PcTopper, omdat ik niet precies wist hoe ik de status van de factuur moest aflezen/interpreteren.
Ik werd een uur naar verzending van deze mail, teruggebeld en de medewerker heeft mij keurig uitleg gegeven.
Prima afhandeling van zaken en zeker aan te bevelen!
Prima in orde, gewoon via PostNL verlopen zoals gewoonlijk. Niets op aan te merken. Alles zat er keurig bij.
Als je op zoek gaat naar een nieuwe computer waar begin je dan, de één stunt nog harder dan de ander. Uiteindelijk heeft de goede service en hulp van PC Topper de doorslag gegeven. De computer is op maat gemaakt met deskundig advies, snel en netjes afgeleverd. Alles ziet er keurig verzorgd uit, ook van binnen en werkt prima. Zeker een aanrader!
VerzendingNetjes afgeleverd er was alleen geen leverdatum gegeven, maar uiteindelijk heeft het samenstellen en leveren van de op maat gemaakte pc maar een weekje geduurd.
Naar aanleiding van mijn wensen een goede en qua prijs- kwaliteit verhouding een prima computer afgeleverd. Met name de versterkte informatie was voor mij heel belangrijk, er werd alle tijd voor me genomen om alles aan een "leek" goed uit te leggen.
VerzendingTijdig en op een prima wijze werd de pc afgeleverd.
Naar mijn mening heb ik een prima persoonlijk contact ervaren en duidelijke adviezen gekregen. Het bedrijf is oplossings gericht en ze denken actief mee. Ook de snelheid van afhandelen is naar behoren.
VerzendingGoede communicatie per email betreft de status van de bestelling tot en met verzending.