Logic Supply

Gebruikers over webshop Logic Supply

Voor het bedrijf waar ik werk had ik een aantal minit-itx systemen nodig in losse onderdelen. Mijn oude leverancier kon vanwege de End Of Life status van het moederbord niet meer leveren waardoor ik opzoek ging naar een nieuwe leverancier die wel nog wat voorraad had.

Zodoende kwam ik op een vrijdagmiddag bij Logic Supply uit. De goed werkende en overzichtelijke website gaf me een goede indruk en ik plaatste dan ook snel de bestelling van 10 systemen in onderdelen. 3 kwartier later is er al een email verstuurd door Logic Supply over de EOL status, en dat ze me helaas nog maar 5 stuks konden aanbieden...

Deze email zag ik zelf maandagmorgen pas, en heb daarop direct gereageerd met de vraag voor een alternatief. Ook hier had ik binnen een half uur antwoord met een keurig overzicht van alternatieven. Voor mij helaas onbruikbaar op dat moment, dus ik heb per email gevraagd of de bestelling gewijzigd kon worden van 10 naar 5 stuks en daarmee ook andere dingen zoals de 12V adapters terug van 10 naar 5.. Binnen een paar uur had ik een bevestiging van mijn orderwijziging en dat het verschil in € netjes teruggeboekt werd.

Dinsdag morgen ging de deurbel en werd mijn bestelling al afgeleverd.. :D

Alle onderdelen netjes verpakt en geordend in stevige dozen, die op hun beurt weer in een grote stevige dozen zaten waarin het geheel werd verzonden (2 dozen totaal).

De bestelling is per Track & Trace te volgen geweest, al heb ik hier geen gebruik van hoeven te maken vanwege deze snelle levering.

Aftersales dan ook niet nodig gehad

Logic Supply heeft een uitgebreide en overzichtelijke website. Als je dan alsnog vragen hebt, krijg je echt iemand met kennis en kunde aan de lijn die advies geeft waar je wat aan hebt. Daarin steken ze wat mij betreft echt ver uit boven andere webwinkels. Ze bellen ook gewoon snel terug. Ik heb o.a. een Jetway barebone aangeschaft voor gebruik op kantoor. Een handig klein en stil device en absoluut niet duur. De bestelling en betaling verliepen prima en ik kreeg een keurige factuur.

Product was stevig verpakt en kwam op tijd. De bestelling was via track en trace te volgen.

Nadat ik de bestelling had ontvangen, had ik nog wat vragen in verband met het installeren ervan en dergelijke (ik heb zelf geen technische achtergrond). Ze namen hier de tijd voor en konden mij hier goed bij helpen en ik had alles daarna heel snel aan de praat.

Scorekaart voor Logic Supply