EFORYOU

Gebruikers over webshop EFORYOU

Ik had een kabel bestelt van Apple lightning naar mini Jack. Kabel vier keer geretourneerd omdat iPhone telkens aangaf "accessoire wordt niet ondersteund". Inmiddels dezelfde melding voor een oplaadkabel van 1,5 meter na 10 maanden gebruik. Klanterservice vertelde dat het door onbehoorlijk gebruik komt, wat ik betwijfel. Ik heb nog nooit problemen gehad met originele Apple kabels.
Ik heb mijn twijfels of de chips in de lightningstekker van eforyou worden erkent door Apple. Voor producten met een lightningstekker raad ik de webshop af.

Verzending verloopt prima.

Bij een defect aan een gebrekkig product kun je de reactie krijgen dat het door onbehoorlijk gebruik is gekomen, wat in mijn situatie niet zo was. Bij het retourneren van een defect product en het toegestuurd krijgen van een nieuw product gaat er soms meer dan 4 weken overeen, zonder dat je wordt geïnformeerd. Had het gevoel dat je er veel achteraan moet zitten om te weten wat de status is.

Ik heb het product Goed ontvangen en in goede staat ik ben er zeer tevreden mee

Het was snel geleverd

Ze reageren altijd heel snel

Overzichtelijke webwinkel. Prijs kwaliteit is prima.
Bij 1 bestelling heb ik zelf het verkeerde afleveradres
opgegeven ( oude adres) dit hebben zij op hun kosten
Nogmaals verstuurd. Dus super service.

Zie boven mijn fout hebben ze prima opgelost. . En gewoon altijd op tijd geleverd.

mooi product. het werd bezorgt na een paar dagen. fijne website en een goede klantenservice.

Prima product, snel geleverd en tegen een redelijke prijs. Zal zeker nog een keer gebruik maken van deze webshop

nette en snelle levering voor dit product. Dit was de eerste keer dat ik bij deze webshop iets kocht

Prima ervaring met de site. Alles ging snel en gemakkelijk tijdens het bestellen en kreeg netjes een factuur in de mail.

Bestelling versturen duurde ook niet lang.

Niet echt mee te maken gehad

Het product bevat goede kwaliteit. Niet duur. En een enorm snelle levering. Ik ben dik tevreden. Ik zou hier vaker bestellen.

Erg snel, goed verpakt.

Na verschillende webshops te hebben bekeken besloten om mijn Iphone 6 reparatie onderdelen te bestellen via EFORYOU. Website is duidelijk en overzichtelijk en je spaart punten. Deze punten kan de klant dan weer gebruiken als korting. Betalen kan middels verschillende opties en ik was voor IDEAL gegaan. Kort daarna kreeg ik bericht dat de order was betaald/ontvangen.

Levering zoals verwacht de volgende werkdag. Het pakketje kwam via de brievenbus aan en zat zeer goed verpakt in een bubbeltjesfolie envelop.

Mochten er problemen zijn dan communiceren ze bij EFORYOU erg snel.
Bij mijn eerste bestelling was er een kleine vertraging maar na een mailtje kreeg ik snel antwoord en kreeg ik mijn pakketje de volgende dag.

Bestelling geplaatst van diverse artikelen waaronder een batterij voor Iphone 6. Batterij bleek na plaatsing niet tewerken. Na contact met Eforyou is er direct een andere geleverd met daarbij een gratis batterij sticker. Klasse service.

Na een probleem met een defect geleverde batterij een zeer correcte een snelle afhandeling. Zeer tevreden

Prima en mooi vlot geleverd. Zoals aangegeven op de site, vandaag besteld, morgen geleverd. Helemaal goed.

Goed verpakt en mooi vlot geleverd. Geleverd in een brievenbuspakje, dus hoefde er niet voor thuis te blijven.
Ik heb geen slechte of goede ervaring met de klantenservice, omdat de bestelling goed is verlopen.
De reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn 😉

Makkelijk bestellen, snel in huis en een prima prijs. Daarvoor hoef je niet in china te bestellen en 3 weken te wachten. Alhoewel deze batterij er ook wel vandaan zal komen :-)

zoals hierboven ook gemeld, volgende dag in huis. perfect

Alles is prima verlopen. De accessoire bleek het niet te doen, maar er werd gelijk een nieuw en getest excemplaar geleverd.
Goede service.

Snelle levering. Pakketje kon gewoon door brievenbus.

Wegens retourlevering formulier ingevuld op site over hoe dit te doen. Volgende dag mail ontvangen met instructies

Het pakketje kwam snel en netjes ingepakt. Het bestellen ging heel makkelijk en de betaling ook.

Geen ervaring mee

Pakketje kwam netjes in een goed beschermde envelop binnen. Hele snelle levering. Kabeltje werkt naar behoren en is van goede kwaliteit.

Ik had het pakketje eind van de middag besteld en de volgende dag al in huis

Ik belde ze op om te vragen of ik het juiste kabeltje zou hebben voor wat ik zocht. Ze hebben me daar prima bij geholpen.

Overzichtelijke site, duidelijk en makkelijk bestelproces.
De levering was erg vlot en het product was netjes verpakt

Product was zoals op de site, goede kwaliteit

Gemakkelijke procedure om te bestellen. Duidelijke website met duidelijke prijzen. Kon precies bestellen wat ik nodig had

Snelle verzending, goed verpakt en het paste door de brievenbus

Goed het was er goed en het werkt allemaal en is ook goed verpakt allemaal

Goedhet was optijd geleverd en allemaal netjes gezegd op de mail

Goed het was op tijd binnen en allemaal ook goed gemaakt en verpakt

Als het mis gaat hoef je niet te rekenen op correcte behandeling. Ik kreeg een product dat niet past en ze vertikken het om een oplossing te bieden. Schandalig. moet nu procedure met geschillencommissie starten alsof ik niks beters te doen heb.

Klacht is niet opgelost. Ik heb een homebutton geleverd gekregen die niet past in mijn Iphone (2.35mm ipv 1.85mm). Zij stellen dat de button wel past bij een test met andere telefoon. Volgens mij gaat het om mijn telefoon. Blijkbaar zitten er toch verschillen binnen type Iphone-6. Ze bieden geen oplossing dus geld terug is mijn stelling. Nee hoor, webwinkel heeft maling aan mijn klacht. Ik heb zeer uitvoerig gevraagd om een oplossing maar ze willen niet meer mailen omdat het ze al teveel tijd gekost heeft. Mijn tijd en rechten tellen niet. Ik behoor mijn geld terug te krijgen.

Hutsemefluts woonkamerbedrijf zonder werkend telefoonnummer. Met imitatie onderdelen ipv origineel. Garantie tot de deur dus geen service.

Onderdeel werd welliswaar op tijd geleverd maar was stuk, zodra ik de sticker van de verpakking haalde was er geen garantie meer mogelijk, echter ik wist pas dat het scherm niet functioneerde na inbouw ervan...

geen garantie, geen telefonisch contact mogelijk, alle telefoonnummers niet bereikbaar...

* Ik heb beroep gedaan op herroepingsrecht binnen de gestelde termijn.

* Heb middels de aangewezen webpagina van Eforyou.nl een RMA ticket aangemaakt => https://eforyou.securearea.eu/retour

* 5 werkdagen later geen bericht van hun ontvangen.

* Op de derde werkdag heb ik zelfs via de website Eforyou.nl middels de algemene contact een bericht naar Eforyou.nl verzonden of zij mijn RMA ticket in goede orde hebben ontvangen en desgevraagd wat de verdere procedure is. => https://eforyou.securearea.eu/contact

* op de vierde werkdag heb ik zelfs per hun directe email adres een bericht verzonden, dat ik me afvraag of ze al mijn berichten in goede orde hebben ontvangen en of zij zsm met mij contact willen opnemen.

* Het is nu inmiddels al de 6 werkdag (exclusief de weekend) dat ik besloten heb om een negatieve beoordeling van de slechte aftersales service van EFORYOU.nl. Zo ga je niet met klanten om....dit geeft al een dat zij het hun niks kan schelen zolang ze maar verkopen en wat er daarna uit voortvloeit, dat is niet van belang.

* Verpakking was een gewone papieren envelop.
* Waarschijnlijk om de kosten laag te houden waar je als klant natuurlijk ook voordeel van hebt.
* In sommige gevallen is een bubbelenvelop een veiligere keuze.

* Ik heb beroep gedaan op herroepingsrecht binnen de gestelde termijn.

* 5 werkdagen later geen bericht van hun ontvangen.

Scorekaart voor EFORYOU