Bluebutton

Gebruikers over webshop Bluebutton

Prima overzichtelijke website snel en veel specificaties. Ik heb nog een mail gestuurd met technische vragen, dezelfde dag reactie. Na inschrijving een bevestiging, na het bestellen van de tv ook een bevestiging. Ik heb betaald met multi safepay. Website staat niet op kieskeurig, met google kwam ik ze tegen. Goedkoper dan de meeste kieskeurig winkels.

Prima verpakt in een blanco verpakking. track&trace nummer via een mail naar me gestuurd. Pakbon netjes bij de doos, faktuur via de website te downloaden. En een avond van te voren een mail dat de tv verstuurd was.

Wat me opviel is dat ik na 2 dagen een mail kreeg met de vraag of alles goed was aangekomen. en of ik nog vragen of i.d. had. Ik kreeg de tv niet goed ingesteld gebeld en telefonisch hebben ze me goed geholpen en voldoende uitleg gehad zodat ik alle zenders op juiste manier kon instellen

De website heeft een professionele uitstraling en een leuke lay-out. Ik ben via via in aanraking gekomen met deze website. Ik heb er een dvd-recorder besteld. Een kennis heeft hier eens een 32'' LCD op tijd binnen gehad. Deze werd echter gratis omgeruild voor een 37'', omdat de 32'' kuren vertoonde en deze niet meer leverbaar was. Prima service lijkt me!

Bestelling netjes binnen gekregen en redelijk op tijd. Levertijden mogen iets sneller, maar als je het product niet per direct nodig hebt is het een goede webwinkel, indien op voorraad heb je het product binnen 72 uur in huis. Het product wat ik binnenkreeg was netjes verpakt en er zat een nette pakbon bij.

Scorekaart voor Bluebutton