Gebruikers over webshop Battshop
Review toevoegenIk heb hier al meerdere malen verschillende soorten accu's gekocht.
Alle accu's zijn van het merk cameron sino en werken erg goed.
Website bevat niet alle producten, maar erg goed en snel emailcontact met de verkoper, en prijzen zijn super.
Betalen via Paypal, dus ook erg makkelijk.
Alle accus die ik besteld heb waren op voorraad en werden binnen 2 dagen verzonden. Tracktrace werkt niet helemaal aangezien tnt heen contract heeft met de post in hongkong. Daardoor is de bestelling te volgen totdat deze hongkong verlaten heeft. Daarna is het wachten op de post
Producten worden altijd netjes en goed verpakt geleverd en alle prijzen die opgegeven worden zijn inclusief verzendkosten.
Met 1 laptop accu na een jaar en een paar maanden problemen gekregen en daarom contact opgenomen met de verkoper. Deze bood me een nieuwe aan met flinke korting. Verder met geen enkele accu problemen gehad.
Garantie is op alle accus een jaar, dus dat is ok.
Heb een grip besteld voor een EOS 450D , de communicatie verliep zeer goed en professioneel , de prijs was erg goed vandaar dat ik deze grip bij deze shop heb besteld.
VerzendingDe grip was goed verpakt in Blisterpack verder niks op aan te merken.
KlantenserviceHeb nog geen enkel probleem met de grip gehad die overigens goed werkt dus aftersales nog niet nodig gehad.