Gebruikers over webshop Your PC Store
Review toevoegenhele goede service, zondag was m'n PC kapot, maandag afspraak gemaakt en dinsdag avond al gerepareerd! Geen verkooppraatjes maar gewoon goede service dat binnen je budget past. Haagse hulp zoals het hoort!
Werelds deze winkel. Klein maar wel met alles wat je maar nodig (wil) hebben voor de computer gebruiker. Voor zowel de "nerd" als de beginner. Hebben ze het niet, zorgen ze dat ze het wel krijgen. Ook een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Toch de goedkoopste in de regio. Denken mee en weten wat service is. Een winkel naar mijn hart. Hou dit vast jongens.
VerzendingSnel en netjes.
KlantenserviceZelfs buiten kantoor uren je antwoord krijgen. Dat is boven verwachting veel service. En meedenken aan een oplossing. TOP..!!!
Ik heb een huiskamer pc gekocht bij Yourpcstore. Voor weinig geld hebben ze mijn pc inelkaar gezet en dat allemaal ook nog is met een topservice erbij! Ik ben blij met mijn pc en heb geen problemen gehad. Yourpcstore, een topzaak!
VerzendingGoede verzending
KlantenserviceTop service!
De Coolermaster voeding van m'n AMD Game PC heeft heeft het begeven. Deze is netje onder garantie vervangen. Maar het 3 jaar oude MSI motherboard was ook defect geraakt. Deze was buiten de fabrieksgarantie, maar is kosteloos door Your PC Store vervangen.
KlantenservicePrima winkel, naar toe gereden gelijk gekeken naar het probleem en me pc werd ook nog is thuisgebracht. Prima service
Dit was mijn eerste bestelling bij Your PC Store en ik ben tevreden. Een 5e ster was er ook gekomen als er iets uitgebreidere betaalmogelijkheden zouden zijn vanuit België (bvb. via Sofort). Leveringskosten liggen rond het gemiddelde.
VerzendingNext-day delivery voor mijn bestelling via UPS, alles netjes ingepakt met padding waar nodig.
KlantenserviceIk had een vraagje ivm. met mijn betaling (internationale overschrijving), dit werd vlot en correct opgevolgd.
mijn moederbord leek defect te zijn, mail gestuurd voor rma. had alleen de originele doos niet meer, was geen probleem kon zo verzonden worden.
mail gestuurd na kantoor tijden maar wel binnen 30min een mail terug. het bleek uiteindelijk niet nodig te zijn, het geheugen was defect. terug gemaild met de mededeling dat het aan het geheugen lag, mailtje terug met evt vervangende geheugen modules die in mijn pc zouden passen
Heldere website met interessant productaanbod. Snelle reactie na bestelling, en emails met update van de status.
VerzendingIndividuele afspraak, persoonlijk afgeleverd, met nog instructie erbij ook. Goed verpakt, en geleverd conform bestelling.
Eind 2010 een samengestelde budget-PC via de webwinkel besteld. Moment van afhalen was snel afgesproken. Na 3/4 jaar de computer bij hen laten updaten (MoBo, grafisch en RAM) en enige tijd geleden ook een SSD laten plaatsen, en een superstoere headset met mic aangeschaft. Ik blijf terugkomen bij Your PC store omdat het een eerlijke échte winkel is in plaats van de 13-in-een-dozijn webshops van tegenwoordig. Bjorn, ga zo door!
KlantenserviceZoals bij Algemeen aangegeven, de PC uitgebreid met een SSD. Helaas functioneerde deze niet naar wens, opstartproblemen. In de store heeft Bjorn een nieuw exemplaar geplaatst.
Toen ik later vanwege een aanpassing van de voeding langs kwam en vertelde over de nog steeds aanwezige problemen gaf hij gelijk een ander type SSD mee 'voor het geval het probleem blijft bestaan', zonder hiervoor te hoeven betalen. Helaas heb ik dit andere type SSD zojuist mogen installeren, en gaat de 2e 'oude' SSD retour.
Uiteraard ben ik niet blij geweest met de situatie, maar de geboden oplossing van het gratis meekrijgen van een reserve-exemplaar is echt perfect geweest. Ter vergelijking, een goede bekende met hetzelfde probleem kreeg van de webshop waar hij in had gekocht te horen zelf de fabrieksgarantie aan te schrijven, en VIJF weken wachten op een nieuwe harddrive... Hulde aan Your PC Store, waar ze nog wel weten wat service is!
De website is zeer duidelijk en toont goede informatie. Winkelen op de site is erg gemakkelijk. Voordat je bestelt kun je ook email- of telefonisch informatie inwinnen. Het belangrijkste en grootste pluspunt van Your PCStore is: je kunt heel gemakkelijk contact krijgen met iemand van vlees en bloed (Bjorn) die ook nog eens contact met jou zoekt als jij iets vraagt. En je bovendien nog op de garantieperiode wijst.
Your PCStore is een verademing tussen de vele kafka-achtige internet winkels die gerund worden door robotten met metaalstemmen. M.a.w. prima winkel.
Alles snel en zoals verwacht. Nadat je hebt besteld krijg je de dagen erna van elke gebeurtenis in het proces nauwkeurig bericht. De levering is accuraat.
KlantenserviceTot zover prima. Hoop ik verder niet nodig te hebben.
Zonodig krijg je een vervangend onderdeel. In mijn geval een externe i.p.v. een interne cardreader (was niet leverbaar voor mijn kast). Aanvankelijk was ik daar enigszins verbaasd over maar na uitleg kon ik er goed mee leven. En eventueel kon ik wachten op een passend onderdeel...... Tja, weer opsturen doe je niet...
Ik lijk wel erg positief maar ik kan echt niets anders zeggen. Overigens zou je bij iedere internetwinkel zo behandeld moeten worden.
Was op naar een nieuwe behuizing voor de PC van mijn zoon. Uiteindelijk was ons oog gevallen op de CASE MS-Tech CA-0280 PRO X Furios Longhorn 0 Watt. Er was er nog 1 op voorraad. Probeerde hem online te bestellen maar zag dat er gelijk opsturen was bijgezet terwijl ik de kast wilde ophalen. Dus maar een mailtje gestuurd naar Bjorn die zeer snel reageerde. Net opgehaald, bestellen zonder opsturen kan dus ook, stond in de volgende tab en kan je aan/uitvinken. Weet ik ook weer voor de volgende keer. Bjorn kwam even speciaal voor ons naar de winkel om ons te helpen, grote klasse.
Prettige site, nette winkel, werd prettig geholpen en heb nog een extra videokaart voedingskabeltje meegenomen.
Er waren ook 2e hands spullen in de vitrinekast in de winkel, helaas maar 1 geheugenmodule PC3200 1Gb.
Was ook op zoek naar 2 stuks voor dual channel AMD systeem.
Kortom, prettige winkel met nette prijzen en de voorraad status klopte perfect.
De webshop functioneerd goed, je kan naar wens en eigen inzicht je eigen PC samenstellen. Your-PC is een goedkope winkel en hierdoor kreeg ik wat ik verwachtte. Een goed functionerende PC die goedkoop is.
VerzendingMet UPC, gaat goed, doen niet lang over leveren.
KlantenserviceZeer goed. Ik had last van een luidruchtige videokaart en deze kon zonder problemen omgeruild.
Ik had hierover contact gezocht en men was behulpzaam (vroegen of alle andere onderdelen goed functioneerde) en bood aan de videokaart om te ruilen. Deze bevalt me nu goed.
Ik heb een HTPC bij hun besteld. De communicatie was echt geweldig. Na een aantal dagen kreeg ik de melding dat de HTPC klaar was en ben ik hem gaan ophalen. De winkel is een soort kantoorpand maar goed bereikbaar. Ook de site is erg duidelijk en je kunt zelf de HTPC aan je eigen wensen aanpassen. Als er iets niet duidelijk is dan stuur je een email en je krijgt vaak dezelfde dag nog een antwoord.
KlantenserviceDe kast van de HTPC was helaas niet voldoende voor een goede koeling en daarom heb ik deze omgeruild. Ik ben er zelf heen gereden en heb bijna 5 uur bij hun gezeten totdat we een kast hadden die goed gekoeld kon worden. Ook bleek mijn eigen meegebrachte voeding DOA te zijn maar gelukkig hadden hun een goede vervangende voeding liggen en hebben deze ingebouwd. Ik hoefde maar 25 euro aan arbeidsloon hiervoor te betalen. Echt een geweldige service. Toen bleek ook nog dat ik de eigenaar kende. Hij bleek ook bij FloraHolland Naaldwijk te werken. Deze winkel heeft echt een topservice. Ik kom hier zeker nog terug.
Het systeem draait na twee maanden nog steeds perfect.