Phonextra.nl

Gebruikers over webshop Phonextra.nl

De site is ingedeeld met een horizontaal menu met merken, waaruit na een mouse-over de telefoontypes klappen waar accessoires voor beschikbaar zijn.

Dit was de enige shop die alleen de backplate voor een telefoonhouder voor de Galaxy S II had. Bij andere shops en op eBay zag ik alleen complete sets met zuignap of ventilatiehouder.

Je kan met iDeal, PayPal of creditcard betalen. Voor elk wat wils dus. Ik kwam in een topic de tip tegen om winkelwagen in te vullen als kortingscode. Hiermee kreeg ik nog 10% korting op de houder, waardoor deze op nog geen 8 euro incl verzending uitkwam.

Tip voor de website: het zou handig zijn als er ook op categorie gezocht kan worden via een menu.

De backplate is erg dun, dus die kon mooi in een bubbeltjesenvelop. Dit vond ik erg handig omdat hij zo door de brievenbus kon en ik niet thuis hoefde te blijven of na een paar dagen naar het postkantoor moet.

De levering was zeer snel: ik had 30 juni rond 9u 's ochtends besteld, en vandaag (1 juli) lag de envelop al in de brievenbus.

De verzendkosten zijn zeer acceptabel (€ 2,50), bij een bestelling boven € 25 is het zelfs gratis.

Vandaag mijn nieuwe hoesje van Phonextra.nl gekregen. Super service!!

Achtergrond info: In eerste instantie had ik de Katinka's cover gekocht, deze bleek uiteindelijk absoluut niet te passen. Phonextra.nl heeft dit zeer netjes opgelost door de PDair hoes toe te zenden (nog een duurder hoesje ook!).

Helaas kan ik dit hoesje niet passen, daar ik mijn SGSII heb moeten retourneren vanwege een defect scherm. Ik wacht momenteel op reparatie....

Anyway, Phonextra.nl bedankt!

De hoesjes waren beide keren netjes verpakt in een bubble enveloppe. Ruim voldoende voor een hoesje/cover. De enveloppen zijn beide netjes aangekomen, zonder beschadigingen.

Zoals reeds vermeld, super service. Het eerste hoesje bleek niet te passen. Uiteindelijk een duurder hoesje aangeboden gekregen, deze is zonder extra kosten bij mij afgeleverd.

Zodra ik het eerste hoesje (katinka's) geretourneerd had, heb ik de PDair cover ontvangen.

Scorekaart voor Phonextra.nl