Gebruikers over webshop CM Computers
Review toevoegenOpmerking nav mijn review: Gratis geheugen stick nooit meer mogen ontvangen, declaratie niets meer over vernomen of overgemaakt. Dus ik bestel er niet meer.
Communicatie is goed, op email wordt redelijk snel gereageerd als de winkel open is. Technische kennis en advies voor de verkoop is goed. Betaal mogelijkheden zijn er voldoende, ideal, of via de bank. Geen paypal en of creditcard betalingen gezien. Dus in het algemeen ben ik hier tevreden over.
VerzendingBij bestellen online krijg je een bevestiging als de winkel open is. Daarna wordt het stil, geen update's in mijn geval heb ik meerdere keren moeten vragen voor een track and trace. De kreet op de internet pagina voor 16.uur besteld volgende dag geleverd ging in mijn situatie niet op.Zaterdag besteld en betaald, pc is dinsdagavond 18:00 verzonden en is donderdag's aangekomen. (5 dagen). Bestelling was goed verpakt.Bij opening van de doos zat er een Belgisch toetsenbord erbij, ook de gratis geheugenstick was men vergeten, meteen contact gezocht natuurlijk. Er wordt denk ik niet gecontroleerd of alles compleet en correct is. Jammer, net dit stukje vind ik persoonlijk belangrijk. Dit leverd frustratie op dat denk ik niet nodig is.
KlantenserviceZoals ik al aangaf ; bij opening van de doos zat er een Belgisch toetsenbord erbij, ook de gratis geheugenstick was men vergeten, meteen contact gezocht natuurlijk. De oplossing : Men zou de usb stick per post nasturen, en ik kon een toetsenbord kopen en declareren. (gezien de afstand was dit de beste oplossing), en voor verzending de inhoud controleren. Vandaar dat ik de aftersales ook maar net voldoende beoordeel. Hier kan aan gewerkt wordt. In het algemeen is het voldoende en zou ik er weer bestellen. Op de declaratie en de usbstick wacht ik nog op het moment van dit schrijven.
Computer besteld, onderdelen wel zelf uitgekozen en laten assembleren door CMcomputers. Systeem zit goed in elkaar en draait goed. Heb zelf nog even aan de binnenkant van de kast gekeken, en alles verder vrij goed. Ook cable-managment.
Kreeg bij het bestellen nog wat advies, wat nuttig was.