Gebruikers over webshop YourTablet
Review toevoegenTelefoon vorig jaar begin juli besteld dit jaar ging aan/uit knop sony xperia z1 kapot. Contact opgenomen, ik werd meteen heel netjes geholpen.
VerzendingBinnen twee dagen binnen.
KlantenserviceIk had dus contact opgenomen en werd meteen netjes geholpen en doorgestuurd naar Dr.Mobile
Mijn eerste bestelling bij deze winkel (een Galaxy Alpha) Prima online shop, duidelijke en correcte voorraad- en levertijdinformatie, eenvoudig bestelproces, goede communicatie.
VerzendingVlotte levering, goede informatievoorziening over aflevering.
KlantenservicePositieve ervaring met de aftersales, proactieve klantenservice.
Afrader om hier iets te bestellen. Dit bedrijf (als het zo genoemd mag worden) communiceert niet en wijzigt eenzijdig een koopovereenkomst als het ze zo uitkomt.
KlantenserviceDit bedrijf adverteert met dagdeals, maar deze dagdeals worden achteraf eenzijdig geannuleerd wanneer dit beter uitkomt. Zonder adequate communicatie naar de klant toe. Ik raad af hier te bestellen, want in het slechtste geval ben je je vooruitbetaalde geld kwijt en heb je nog geen product. Gelukkig had ik de optie Afterpay gekozen. Wederom door slechte (lees geen) communicatie bleef deze vordering nog wel maanden openstaan, terwijl ze wel heel snel de dagdeal hadden geannuleerd. Slechtste online-ervaring voor mij ooit kort samengevat
ik was op zoek naar een htc desire 816 en met succes gevonden op yourtablet met de laagste prijs en de beste service
Verzendingop de site stond dat de levertijd 3/5 werkdagen gelevert zou zijn de 6e dag was het pakketje gelevert
Klantenserviceeen perfecte klantenservice je hebt binnen een kwartier antwoord terug en word goed geholpen dankje niels!!
ik had een LG G3 besteld bij YourTablet. In tegenstelling tot de voorraad vermelding in de pricewatch en op de Website stond was deze niet meer op voorraad. Levering duurde zeer lang. Om niet zo lang om een telefoon verlegen te zitten heb ik via tweakers een tweedehandsje gescoord wat een stuk sneller ging. Toen lukte het niet meer de bestelling te annuleren (telefoon niet opgenomen en e-mails niet beantwoord) dus nu moet ik de extra moeite en kosten doen om hem nog terug te sturen ook.
Kortom: product is uiteindelijk geleverd ( toen ik het niet meer wilde) maar als je haast hebt of als er een andere shop is waar je kunt bestellen zou ik dat zeker doen.
Product 22 dagen te laat ontvangen. Ik moest zelf bellen om te vragen waar hij bleef (na 5 dagen). Een week later weer. en een aantal dagen daarna weer.
Klantenservice3 contact series met de "service"-desk zijn afgesloten met de toezegging dat ze binnen een half ujur terug zouden bellen, dat is geen een keer gebeurt, dus steeds aan het einde van de dag zelf nog een keer moeten bellen.
Omdat ik geen 3 weken wilde wachten geprobeerd te annuleren. maar dat werd volledig genegeerd(via mail) en telefonisch uberhaupt niet meer te pakken gekregen.
Ik kon zeer makkelijk mijn bestelling plaatsen.
Ik werd vriendelijk te word gestaan via de telefoon voor al mijn vragen.
Top winkel ik ga hier vaker bestelen
Ik had mijn telefoon binnen 24 uur binnen net zoals op de site aangegeven staat.
KlantenserviceVriendelijk te word gestaan voor al mijn vragen
Website is duidelijken hebben veel keuze in het assortiment.Ze hebben af en toe een leuke dagdeal.
KlantenserviceZoals eerder aangegen hadden ze een leuke dagdeal, maar ze vonden dat de prijs niet klopte en hebben dan mijn order geannuleerd. HELAAS.
Overzichtelijke site, scherpe prijzen, komen afspraken na. Ik herken de negatieve verhalen niet. Ik had een xperia z1 compact besteld, die als 1 van de goedkoopste in de PriceWatch stond. De site gaf aan als levertijd 3 tot 5 werkdagen, na 2 werkdagen had ik hem al binnen!
VerzendingJe kunt eventueel verzekerd versturen. Je krijgt een tracktrace code als hij verzonden is. Gaat prima. Verpakking was goed.
Slechte klantenservice, je wordt pas laat of niet terug gemaild. Het product dat ik wou kon niet geleverd worden bleek na drie telefoontjes en twee mailtjes, terwijl op de website nog steeds staat binnen 3-5 werkdagen. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar de genoemde termijn is inmiddels verlopen en ik wacht nog steeds op mijn geld.
de zaak loopt. een retour afdres is niet te vinden. we wachten dit even af
VerzendingDe verzending was goed gegaan.
KlantenserviceDe tablet doet het niet goed meer. afhandeling is wat traag. het loopt nog.
Na veel email verkeer heb ik een gelijkwaardig vervangend product gekregen.
Het heeft even geduurt maar ik ben er tevreden mee. De afhandeling is uiteindelijk netjes en goed geweest. de rating zou dus omhoog kunnen.
op 21/5 een z1 besteld. op 26/5 gevraagd of men de levertijd ging waarmaken. dat
konden ze niet. de order geannuleerd
op 26/5 een creditnota gekregen. na een week gebeld waar de terugbetaling bleef. antwoord: we hebben het druk.
nu 14/6 nog steeds geen terugbetaling gezien. ik lees overal op internet zeer slechte verhalen m.b.t. het terugbetalen door yourtablet.
Ik had eerst een galaxy note 3 neo zwart besteld, maar die kreeg een probleem met de levering. Zeer correct geïnformeerd hierover, en zelfs een gratis duurder alternatief aangeboden gekregen. Uiteindelijk toch de bestelling geannuleerd omdat ik de smartphone elders sneller (maar duurder) kon krijgen.
Kortom: super snelle elektronische communicatie en zeker te vertrouwen!
De website zag 'r goed uit. Helaas dat de levertijd er niet al te duidelijk opstaat en ook niet lijkt worden nagestreeft. Zo stond 'r 3 tot 5 werkdagen. Maar dit is nu al uitgelopen naar 1,5 week.
Uiteindelijk is alles toch goed gekomen door een nette communicatie van Yourtablet zelf en heb ik vandaag 7-6-2014 de telefoon alsnog in ontvanging mogen nemen.
Tot zover nog niks gehoord over de bestelling qua verzending van mijn LG Nexus 5. Vorige week gebeld met de vraag maar kennelijk waren er problemen met de levering en in verband met Hemelsvaartdag zou het wat langer duren. Prima.
KlantenserviceOmdat mij uiterlijk donderdag is beloofd, wilde ik alsnog even checken of dit überhaupt nog waar zouden worden gemaakt. Bij het bellen naar YourTablet kreeg ik te horen dat 'vanwege onvoorziene zaken' het niet mogelijk zou zijn om ter woord worden gestaan. Kortom, ik kan straks mijn 330 euro EN mijn telefoon fluiten.
Erg kwalijke zaken vind ik! Ik mag toch hopen dat dit geen algemene behandeling wordt.
----
Uiteindelijk toch netjes te woord gestaan door de medewerkers zelf en hun belofte, plus uitleg over leverproblemen, zijn nagekomen. Wat natuurlijk hoort. Ik ben in ieder geval blij met de service en mijn nieuwe telefoon.
Ik heb je een berichtje gestuurd met daarin mijn gegevens. Mocht het nog niet opgelost zijn dan verneem ik dat graag,
YourTablet
Mijn nieuwe Nexus 5 was hier het goedkoopst, wat mij deed besluiten hem bij YourTablet te bestellen. Geen goed idee! Ik raad het dan ook iedereen af.
VerzendingOp de site stond een levertijd van 3-5 dagen. Toen er maar niets kwam, heb ik ze gebeld en werd ik doorverbonden met iemand die "over vijf minuutjes" zou terugbellen. Na drie uur nog niks gehoord, nog een keer gebeld en opeens was de telefoon heel slecht leverbaar. "Daar had onze medewerker u van op de hoogte moeten stellen." Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd. Dat werd ter plekke gedaan en het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort zijn.
KlantenserviceTwee weken later had ik nog steeds geen rooie cent ontvangen. Nog maar eens gebeld en het geld was inderdaad nog niet teruggestort. Eerst kreeg ik te horen dat het vanwege een "technische storing" was, een minuut later werd het "een menselijke fout" genoemd. Nu weer te horen gekregen dat het geld binnen drie werkdagen op m'n rekening staat. Laten we het hopen!
YourTablet
De webshop is in orde, de afwikkeling van de bestelling en betaling was goed, de prijs van het product was ook scherp.
VerzendingDe opgegeven levertijd was 3-5 dagen, na 12 dagen heb ik aan de bel getrokken omdat er nog geen sprake was van verzending terwijl op de website nog steeds een levertijd van 3-5 dagen gemeld stond. Die levertijd werd zelfs in een chat bevestigd.
KlantenserviceUiteindelijk is via de chat het probleem opgelost, er waren leveringsproblemen, de levertijd werd na enige tijd op de site aangepast en het toestel werd een paar dagen later alsnog vertuurd, echter was ik toen al op vakantie en ik had erop gerekend het toestel op vakantie bij mij te hebben.
4 mei: HTC One mini Black besteld met de verwachting dat mijn nieuwe aanwinst binnen 3 werkdagen geleverd zou worden.
7 mei: Na de 3 dagen contact opgenomen, want nog geen verzendbevestiging gekregen. Uiteindelijk antwoord gehad met dat er leveringsproblemen waren: voorlopig geen telefoon.
13 mei: Na meer dan een week weer zelf contact gezocht met de Webwinkel, (wel snel reactie) bestelling zou er aan komen as vrijdag.
17 mei: Inmiddels de verkeerde telefoon mogen ontvangen: geen black maar een normale versie.
Opsomming: slecht op de hoogte gehouden, te late levertijden (en geen compensatie) en verkeerde bestelling mogen ontvangen. Hoop nu óf alsnog snel de juiste te ontvangen incl de verzendkosten vergoed óf snel mijn geld terug...
Ondanks verkeerde inhoud geen slechte verzending. Wel erg grote doos.
Beste Willem,
YourTablet
Ik raad iedereen af iets te bestellen op deze webshop. Waardeloze aftersales en onprofessionele webshop.
VerzendingVerzeding was 1-3 dagen.
na 2 dagen geannulleerd.
na 8 dagen toch verzonden ondanks de annulatie.
De slechtste online ervaring ooit
bestelde 19 maart een smartphone met een levertijd van 1-3dagen.
na 2 dagen was deze nog altijd niet verzonden en was er een aanbieding op een andere site dus heb ik mijn order geannuleerd.
Terugbetaling inmiddels ontvangen na 7 weken!
Duurde extra lang door fouten aan beide kanten.
Er is contact met de klant opgenomen. Daar dit niet de manier is waarop wij met onze klanten om willen gaan.
YourTablet
Nexus 5 besteld toen ie in de aanbieding was (dagaanbieding). Netjes bevestiging en factuur gekregen via emal. Niets op aan te merken.
VerzendingDe website gaf aan dat de levertijd 1-3 dagen was. Na twee dagen kreeg ik netjes een emal toen het verzonden was, met track&trace code. Pakket zat in een stevige kartonnen doos van prima formaat.
Gebaseerd op 1 aankoop die goed is verlopen.
Via de website een vraag gesteld over de levering deze werd dezelfde dag beantwoord met een relevant antwoord. Prettig dat het ook zo kan.
Goed verlopen binnen de termijn die het bedrijf aangaf bij de aankoop.
Na een tijdje gezocht te hebben naar een nieuwe smartphone, was de Nexus 5 in de dagaanbieding bij deze webwinkel.
Mooie overzichtelijke en duidelijke website.
De factuur zowel digitaal als bij de verzending zelf ontvangen, erg netjes!
De Nexus 5 ontvangen met Franse sticker en quickstarthandleiding, maar dit was geen probleem omdat bij opstarten direct de taal in te stellen was.
Keurig binnen de gestelde tijd (1-3 dagen) geleverd.
Minpuntje: De Nexus 5 in een bubbeltjesenvelop ontvangen, ik ontvang zulke (gevoelige) zaken toch liever in een stevig doosje.
Dit soort items horen uiteraard niet in een bubbeltjes envelop en dit is dan ook niet de bedoeling. Goed om dit dan ook te horen!